A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
De egy idõ után leszarom, és ráhagyom.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Ha egyszer történik meg, akkor belekérdezek a mondandójába, és ha tovább folytatja, akkor kezdek egy kicsit ideges lenni :)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

NEOreg3
BÚÉK

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Kicsikiraly
Nem idegesít fel(ez nem minden esetre igaz, de többnyire), de azért válaszolok.

DFTBA ಠ_ಠ

somdav95
:D:D

bardocz
köcsög:D
bardocz
Mikor hogy.Van hogy kiröhögöm,hogy fúdemarha,van hogy elküldöm a picsába,van hogy ezt diplomatikusan teszem.
VRSDM
nem lehet interneten felbosszantani, egy névtelen akárki nem tud. visszaszólok már csakazértis, aztán " én vagyok a jobb " tudattal szarok a fejére és otthagyom.

u dont have to listen anybody else but me

somdav95
Nincs, szar minden, meg fogunk halni <#rinya><#nevetes1>

Bulykin
<#nyes><#vigyor>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

BB7
Sztem most leírta mit mondana neked! <#idiota>
Csak nem küldte el<#bee1>
nincs jövõ
DJKonya
úgy igazából nem lehet olyanokkal fel idegesíteni hogy pl: "paraszt vagy" meg ilyenekel. az ilyenek általában hidegen hagynak. De ha valaki a családom bármelyik tagját, vagy bárelyik szerettemet vagy legjobb barátaimat bántja, ha még csak szóba is, arra nagyon be tudok pöcceni.

Pl ma ugye év elsõ napja suliba úgy kezdõdött hogy akikkel tartom a kapcsolatot oszt. társakkal úgy kezdtek hogy jajj hogy van Niki stb. Aztán 2. órába eggyik csávó viccelõdött Nikivel meg a pofámba röhögve mondott róla egy s mást. Én ugye reflexbõl állon vágtam és be esett a padok közé. Az volt a legszebb hogy osztályfõnök végignézte az egészet. Nem nagyon szeretek verekedni de még vagy kettõt szivesen bevertem volna neki a földön. Úgyhogy év elsõ napja úgy kezdõdik hogy mennem kellesz majd fegyelmire:P Egyébként meg qrva szarul esett amiket mondott róla. Ha kicsit bolondabb lettem volna akkor székkel püföltem volna

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

somdav95
Emo <#smile>

leköpöm magam, és felvágom az ereim
tommygear
Egyéb: kinevetem.
DJKonya
Nem idegesít fel, de azért válaszolok.

de a beszólás mértékétõl függ a reakcióm..

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

FZoleee
Bulykin
mondanék^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

milk41
Idegesít, de nem foglalkozok vele.

Leírom amit mondanák neki,de nem küldöm el.

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

BB7
"Nem idegesít fel, de azért válaszolok."
Van mikor fel tudják b@szni az agyam!
Dick Riddick
Nem idegesít fel, válaszolok, de nem veszem át senki stílusát.
Csak higgadtan, ésszel, ez a lényeg.

\"Heroes never die. They just reload.\"

chhaya
Nem idegesít, nem válaszolok.
Nagyon ritkán reagálok ilyenekre, fõleg, ha nem is nekem szólnak.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

REPS0L
nm.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

szucsy89
:o köszi

-.-
somdav95
xD

REPS0L
egyéb.
flémelek szpemmelek össze vissza. <#idiota>

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Voldi

Shifter
semmit, ez 1 fórum az IP cím mögül azt mond azt csinál amit akar gyakorlatilag ha a szemembe mondaná az utcán akkor csinálnék valamit

&#3232;_&#3232;

szucsy89
aki erre nyomott annak nem hiszek...

azért ha lekurvaanyáznak csak reagáltok vmit rá
Shifter
Nem idegesít fel, nem foglalkozok vele.

&#3232;_&#3232;

zsutyesz
Idegesít, de nem foglalkozok vele.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Dragooon

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Aquir
én nem erõsködöm, hanem érvekkel vitázom egy pillanat erejéig, amit itt még sokan nem tudnak sajnos megkülönböztetni egymástól :)

1. csak leírtam hogy személyeskedés nélkül is nem tetszhet neked valaki ill. amit ír
2. te egybõl elvetetted a másik lehetõséget, hogy véletlenül neked is beszólhat valaki (vagy csak nem akarsz róla beszélni, akkor viszont no problem)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Mike at home
te hülye :)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

poppe
ne erõsködjél, már leírtam a véleményem...
utolsó sorod meg nemtom mire vonatkozik, tán az én hsz-eimbõl mást olvastál ki?

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Aquir
de van, pl. ha erõsködik, nem kellesz te, hogy benne legyél a mondandóba, csak mondjuk vitában nem bír nyugodni
és ez nem is arról szól hogy a véleményét fogadod -e el, hanem pl. a viselkedését, amit pl. emiatt nem nagyon bírsz
na és ki mondta hogy nem személyeskedhet? épp ez a beszólás

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

poppe
ha nem személyeskedik, akkor nincs olyan, h "nem tetszik" amit ír, elfogadom bárkinek a véleményét egy adott dologról. ha az ellenkezõ/egyezõ az enyémmel, akkor se nagyon foglalkozok vele, max egy szerintem nem/szerintem is szinten állok le vitázni fórumokon... nem akarok én senkit téríteni/megnevelni, megvan erre az sg saját magja :)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

MR ME
egyéb
kiröhögöm és ha épp unatkozom leállok vele flamelni majd mégjobban kiröhögöm...de állt csak a nagyon lámákkal csinálom ezt...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

cement
1212

respect to the man in the ice cream van

Általában nem idegesít fel, de azért válaszolok. A tök hülyék egyáltalán nem érdekelnek, de ha egy értelmesebb ember is valami számomra sértõt, az fel tud idegesíteni. Ilyenkor általában nem válaszolok. Ha rosszabb a kedvem akkor néha beszólok én is.

Aquir
bár itt nem csak beszólásról volt szó :)

poppe
nekem nem szólnak be, max poénból <#beka3>

Aquir
Nem idegesít fel, (de azért) válaszolok, és ilyenkor normális érvek tartanak tükröt elé milyen hülye is volt. (már ha erre önmaga miatt rászolgált)

nandorb
Idegesít és válaszolok, de csak eldurvul a helyzet...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Mike at home
Egyéb:

általában nem idegesít, sõt szeretek másokat idegesíteni, de ugyanakkor tervezgettem már egyesek idõ elõtti halálát :)
sõt egyes emberekkel szemben elemi gyûlöleletet tudok érezni, de õk nincsenek sokan (2-3 évente felbukkan 1-1)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Egyéb

Attól függ ki és mit ír

LordVenom

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

David2
Idegesít és válaszolok, ettõl általában lenyugszok.

de ez hangulat függõ

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

NEOreg3
nem idegesít fel engem semmi, de azért válaszolok

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(