A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
DFTBA ಠ_ಠ
u dont have to listen anybody else but me
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Pl ma ugye év elsõ napja suliba úgy kezdõdött hogy akikkel tartom a kapcsolatot oszt. társakkal úgy kezdtek hogy jajj hogy van Niki stb. Aztán 2. órába eggyik csávó viccelõdött Nikivel meg a pofámba röhögve mondott róla egy s mást. Én ugye reflexbõl állon vágtam és be esett a padok közé. Az volt a legszebb hogy osztályfõnök végignézte az egészet. Nem nagyon szeretek verekedni de még vagy kettõt szivesen bevertem volna neki a földön. Úgyhogy év elsõ napja úgy kezdõdik hogy mennem kellesz majd fegyelmire:P Egyébként meg qrva szarul esett amiket mondott róla. Ha kicsit bolondabb lettem volna akkor székkel püföltem volna
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
de a beszólás mértékétõl függ a reakcióm..
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Leírom amit mondanák neki,de nem küldöm el.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Csak higgadtan, ésszel, ez a lényeg.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Nagyon ritkán reagálok ilyenekre, fõleg, ha nem is nekem szólnak.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
flémelek szpemmelek össze vissza. <#idiota>#idiota>
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
ಠ_ಠ
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
1. csak leírtam hogy személyeskedés nélkül is nem tetszhet neked valaki ill. amit ír
2. te egybõl elvetetted a másik lehetõséget, hogy véletlenül neked is beszólhat valaki (vagy csak nem akarsz róla beszélni, akkor viszont no problem)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
utolsó sorod meg nemtom mire vonatkozik, tán az én hsz-eimbõl mást olvastál ki?
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
és ez nem is arról szól hogy a véleményét fogadod -e el, hanem pl. a viselkedését, amit pl. emiatt nem nagyon bírsz
na és ki mondta hogy nem személyeskedhet? épp ez a beszólás
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
kiröhögöm és ha épp unatkozom leállok vele flamelni majd mégjobban kiröhögöm...de állt csak a nagyon lámákkal csinálom ezt...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
általában nem idegesít, sõt szeretek másokat idegesíteni, de ugyanakkor tervezgettem már egyesek idõ elõtti halálát :)
sõt egyes emberekkel szemben elemi gyûlöleletet tudok érezni, de õk nincsenek sokan (2-3 évente felbukkan 1-1)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Attól függ ki és mit ír
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
de ez hangulat függõ
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(