A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most én is pontosan ezt csinálom :D
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
megszámolni nem tudom hányszor hoztam el pendrive-on minden féle segédanyagot dolgozat elõtt hogy " jajj majd átolvasom " ... de ha idekerülsz a gép elé akkor kúrvamód nem fogsz több száz oldalas pdf-eket nézegetni, vagy ha igen akkor mellette, félpercenként sg frissítés, torrentezés stb.
ha meg fogod magad elszánod (mint a gépes pdf esetében) kivonulsz az udvarra, kiülsz a napsütésbe a könyveddel, és végigolvasod akkor rááll az agyad. rövidre fogva. ez nem mûködik!
nem véletlen nem csinálják sehol.
u dont have to listen anybody else but me
...megnézném azt a notit,ami reggel 8-tól 2-ig kitart aksival...
...megnézném azt a hosszabító mennyiséget,amire szükség lenne,hogy az osztály minden tanulója hálózatról gépezzen...)
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
2.ban asszem jó volt, akkor tanultam is mert olyan tanárunk volt aki odatette magát, magyarázott, nagyon jó volt...
1.ben meg csak arra emlékszem h hosszú haja volt a tanárnak, semmi más <#idiota>#idiota>
3-4.ben viszont megkaptuk a világ legszánalmasabb magyar tanárát, az nemtom mi volt, de hihetetlen milyen láma...viszont sokat nevettünk, a hangulat az megvolt:)
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ha megnézzük manapság a fiataloknak olyan ocsmány az írása, hogy az valami eszméletlen, az írás a beszéd után (nyelvmozgás) a legbonyolultabb emberi mozgás amit képes vagy csinálni, ergó nem az a lényeg hogy írsz valamit, hanem ha nem tanulsz meg szépen írni, akkornem fog tudni szépen forrasztani, szépen makettezni, ujjazni a lányokat stb. :D
Viszont ezt csak középiskolákban kellene, mert ha már általánosba is így tanítanának, akkor elfelejt a gyerek írni :D.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
olvastál már újságot interneten? na akkor tudod mirõl beszélek, nézegethet az ember képeket interneten, de egy magazinban, érezve a tinta illatát egybõl más... :) olyan eredeti.
Meg is buktam irodalomból annyira nem érdekelt.
Þór vígi þessi rúnar
(bár nekem megvan minden könyvem a mai napig)
3. Az a többség most sem olvas, vagy csak elhanyagolhatóan keveset. A mondat második részével kiegyezek.
4. De magamból indulok ki meg azokból akiknek szintén írkálniuk kell, mert mi így is, úgy is rá vagyunk kényszerítve. A többiek meg úgy sem fognak szóval kár õket baszogatni vele.
#25218 Szelektálni kell. Sztem. a fizika vagy akár a kémia még mindig sokkal hasznosabb és többet fogod használni mint az irodalmat. Azért az valamennyivel csak fontosabb, hogy a hõmérõn °C olvasol le és a boltban 1 kiló krumplit kérsz 1 watt helyett, minthogy mondjuk Ady az x. versének y. sorában milyen szép alliterációt használt.
Tehát ezért mondom, hogy szelektálni kell most már a tudást, mert mire az ember kikerül egy fõsuliról, egyetemrõl annyi, de annyi mindent kell már tudni, hogy hihetetlen. Csak a mindennapi élethez sokkal több tudás kell mint mondjuk 80 vagy 100 éve. Nap mint nap, újabb és újabb dolgokat kell az embernek megtanulnia. Ezért az olyan dolgokat amikre nincs feltétlenül szükség, szelektálni kell.
Azért tettem az ingyent "" jelbe mert semmi sincs ingyen. A közoktatás sincs ingyen. Gondolom nem kell magyaráznom. Na meg az, hogy az irodalom "ingyen" van, csak egy állapot. Attól még nem éri meg jobban.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Emlékszem hogy örültem mikor az évek múlásával 4. osztályban megjelentek az elsõ villamosok :)
Na azt már át tudtam élni, de a sok pusztát, meg a párizsi vakációkat nem annyira...
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
a gyerekek pedig elveszik, összetörik a másik noteszét poénból, marhaságból
buszon cigók elszedik a gyerektõl a noteszt
tényleg jó ötlet
mint régen: 10-11 éves kölkök mobiloznak a plázában, idõsebbek nézik: nézd, ott megy a mobilom
és mondom, nem tanulsz meg / elfelejtesz irni
magamon látom, mennyire romlott a kézirásom, micsoda macskakparás, soxor nem tudom elolvasni mit irtam, betüket kihagyok, stb
ಠ_ಠ
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ಠ_ಠ
azon ne sírj már, hogy még jegyzetelni is kell, késõbb egy értekezleten is kell majd jegyzetelni (tudod irni, miközben vki beszél) és nem kapod meg pendrive-on
a tanárnak nem kéne diktálnia, de a sok szerencsétlen, nem tanult meg jegyzetelni.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ಠ_ಠ
a legtöbb gyereknek 12-14 évesen fogalma nincs mihez is kezdjen majd késõbb
de semmi akadálya, menj szakmunkásképzõbe, és tanulod a szakmát, faszságokkal meg csak szõrmentén terhelnek
én az egész oktatási rendszert átformálnám mégpedig úgy hogy általános iskola végén 8. osztályba kapna 1 papírt a gyerek hogy elvégezte a középiskolát majd mehet középiskolába és a középiskolába már nem tanítanának ilyen történelem meg irodalom, biológia, földrajz, matek baromságot hanem cask a szakmára mennének és akkor középiskola végén ugyan csak kapna 1 papírt amit "egyesítenek" a 8. osztály végén kapottal és megvan az érettségi...
ಠ_ಠ
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Szóval 3 évig egy nagyon rendes és aranyos irodalom tanárunk volt...élmény volt bejárni az óráira, nem volt olyan perc, amikor unatkoztunk volna... ráadásul 5ösön kívül mást nem is kaptam... csak aztán õ fogta magát és teherbe esett.... ok kaptunk egy újat... hát az õ órái már teljesen mások... egy kissé idõsebb modell már a tanároknál:D Mi csak úgy hívjuk 6csöcs, mert van ugye a kettõ igazi, aztán a hasa és ahol a gatya bevág a hasába ott kialakul még 2:D
Zavarosak az órái nagyon, ugrálunk ide-oda... ha mondja hogy dogát írun nem írunk ha nem mondja, akkor írunk... ráadásul a dogák is olyanok hogy rohadtul nem abból írunk, amit elõtte mondott hogy benne lesz...
Szóval elég nehéz elviselnünk és én már nem is szeretem az irodalom órákat...
Szóval... régen adtak valamit, mostmár nem nagyon....
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ilyen alapon megkérdezhetném: mi szükségem volt kémiára, fizikára?
ha csak amagamat nézem, semennyire. pedig vannak még rajtam kivül itt mások, akik azóta is hazsnálják
az 1-es pontról meg annyit, hogy igen, nem kell külön kiemelni az irodalmat, csakhogy drága barátom, ez volt a kérdés
3. magától a többség nem fog klasszikusokat olvasni, nem tanul meg felépíteni egy hosszabb irományt, ugyanakkor elõbb-utóbb peblikálnod kell - már ha érsz vmit a szakmádban
4. nagy átlagból indulj ki, ne magadból
ez tanár függvénye. nálunk nem errõl szólt. ilyen tekintetben mindenféle elemzés belemagyarázás, legyen az festmény, zenemû, vagy akár egy vers
ಠ_ಠ
-szar a tanár
-hülyeségeket tanítanak
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!