A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
elején még érdekes lenne, értelmesen használnám fel az idõmet, késõbb rájönnek az egésznek semmi értelme, és untatna. a percemberkék pillanatnyi felvillanása is untatna
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
semmiféle öröklétre nem vágyom, lelkire, szellemire sem
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Abban bízom, hogyha öregszem még 5-6 évet, akkor már a felnõtt csajok mások lesznek, más lesz nekik a fontos.
Avanti Roma!
amúgy jókat írtál!
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
És ez milyen igaz.Úgy akarnak fogyózni(mert az trendi),hogy nem mozognak semmit,csak nem esznek,szépen lemegy róluk az izom ami volt,aztán visszaszedik hájként.
Avanti Roma!
de 1ertelmu h ha nem joh az alakja meg ienek alapbol nem erdekel :D
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Ha nem ad magára / ápolatlan
És mire szavazzak ez esetben?
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
DFTBA ಠ_ಠ
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ha nem ad magára / ápolatlan.
Ha nem ad magára / ápolatlan.
ez a kettõ tud nagyon kiábrándítani egy csajból. Még a "nincs alakja/ nem néz ki jól" nem is annyira fontos inkább a belsõ a lényeg(nálam) de egy olyan csajtól hányingert tudok kapni aki ronda mint a bûn ráadásul olyan szaga van mint egy 2 hetes hullának.
boccs az öszinte véleményért.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.