A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de amúgy ennyi, kórházban se sûrven voltam azóta
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Most gyógyultam meg <#hehe>#hehe> Nyolcadikától nem is voltam suliban, de holnap már kell mennem :(
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
de nem megyek orvoshoz szal nem tudom hogy hívják :D
leszarom a konfigod...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nekem igy lenne helyes, mert egy megfazas miatt nem megyek orvoshoz, arra vannak nepi gyogyszerek, mint a mezes palinka:-)
http://gaborszantai.co.uk/
ಠ_ಠ
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
mondjuk tegnap is lazán félpucéran kimentem az udvarra fáért xD
mondjuk nem a vagányság miatt mondom csak most ez a téma:D
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
http://gaborszantai.co.uk/
Most is beteg vok -.-' de amúgy nem szoktam beteg lenni... azért lettem beteg (pénteken) mert az osztályba mindenki beteg mint állat...
ಠ_ಠ
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
u dont have to listen anybody else but me
utoljára tavaly január elején volt egy influenzaszerû betegségem, de akkoris 5napból 3at a suliban voltam (félévi javítás miatt)
téliszünetben meg szinte minden nap kinnt álltunk a minuszokban éjfélekig, haverokkal...
semmi bajom nemvolt utána csak jól kihûltem...de semmi szipogás, köhögés
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
mióta ketté volt törve a bokám azóta nem voltam úgy orvosnál vagy kórházba hogy én lettem volna a beteg. Max nagyanyámnak a körzetinél gyógyszert íratni meg a kórházba mostanába minden nap látogatóba..
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
most pont beteg vaok:S
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
On: Erõs a szervezetem, gyakran évekig semmi bajom.
Itt most ugye a leírás szerinti durvább betegségekre gondolok, amivel tényleg fekszek több napot, és fel sem tudok kelni. Legutóbb nyáron volt egy durva vírusom, nagyon nagy hasmenés, magas láz, több mint egy hétig tartott......a nyaralásom kellõs közepén........de az elõtt nem is emlékszem, mikor voltam beteg.
Viszont olyan félévente egy náthát összeszedek, és a fogorvosnál is gyakori vendég vagyok. Plusz bõrgyógyászhoz járok kezelésre havonta egyszer már több éve.
Az évi betegség, néhány napos megfázásban ki szokott merülni szerencsére.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
やられたらやり返す。倍返しだ!
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...