A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
mi az h a párod "elenged"?!
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás elõbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!! nyamm:D
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
na jó, adjatok egy world of warcraft accountot, hogy túllépjek a korlátaimon
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
szóval nem szoktam
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Amúgy az életfogytiglanról egy vicc.
Tárgyaláson:
- Nem lesz sok az az 5 év bíró úr?
- Mondom kötél.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Amúgy pont ezért nem írtam Egyéb/Nem tudok ennyire elvonatkoztatni! És stb. opsönöket mert, akkor tuti gondolkodás nélkül a szavazók 1/3-a arra nyomna! tessék elgondolkodni rajta! :P
Hogy csináltad? <#kacsint>#kacsint>
A kérdés akkor se egyértelmû.
Sok minden befolyásolhatja a dolgot szerintem.
Magic Boy: Ohhh! Akkor már, látom te mire szavaztál a "Szerinted megfelelõen mûködik az igazságszolgáltatás Magyarországon?" c. kérdésre! :D
De a kérdésemnél, most nem ez a lényeg! Hanem az, hogy ha tényleg le kéne ülnöd egész életedben a börtönt, akkor az, vagy inkább halál!
Sajnos mostanság megritkult már a bulik száma, de amikor van akkor ottvagyok. Az alap péntekesti bulikba meg 2-3 hetente járunk :).
De ha nem bulizni akkor kocsikázni, kajálni...stb megyünk.
Életfogytiglannál elõbb utóbb szabadulsz (ismerek olyan életfogytost aki jó magaviseletel 5 év múlva kinn volt), míg halálbüntetésnél kivégeznek és kész.
amúgy nem csak majdnem :D
ಠ_ಠ
Inkább a házibulikat részesítem elõnyben! Azok közül is ahol van net!
Hoppá! Holnap az én kérdésem fog következni! :D
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
meg nálam mindig azzal a dumával jön hogy õ nem szereti az ilyen helyeket... bla bla bla aztán a végén mindig mondja hogy jól érezte magát és én mondom látszik rajta... :D
ಠ_ಠ
ಠ_ಠ
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Nyáron minden hétvégén,így suli közbe péntek billiárd,2-3hetente buli^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Voltam 1-2x,annyi elég is volt nekem.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Ha dolgozol majd te is örülni fogsz. ha pihenhetsz egy kicsit a hétvégén.
Egy idõ után az ember kinõ a szórakozóhelyekbõl.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.