A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
az aggteleki cseppkõbarlangban hozzáértem az egyik cseppkõhöz, ezzel meggátolva a növekedését évezredekre
a törvényt én sem tisztelem, viszont amiért más megdolgozott és a tulajdona azt igen
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
http://flickr.com/photos/zolika90/
ಠ_ಠ
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
gamertag: kenobita
Spread De Love!
Amugy: Volt már rá példa...
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
btw jó lenne ha a leírás nem egy külön gombon lenne, hanem kint lenne, mert szvsz teljesen más eredmény lenne ha az emberek látnák a leírást is.
DFTBA ಠ_ಠ
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Vivimos por ti, vence por nosotros.
aki erre nyomott tuti hazudik... mert biztos sértett már törvényt csak vagy nem tud róla vagy hazudik :)
ಠ_ಠ
Bocs :D
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
amúgy ne keverjük már össze a szabálysértést meg a törvénysértést.
:3
aki erre válaszolt, az még soha életében nem warezolt, nem torrentezett gondolom. :D
:3
Legalábbis megpróbálom ehhez tartani magam.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Magáncélra fel lehet használni úgy tudom.<#idiota>#idiota>