A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Þór vígi þessi rúnar
szerintem kell! engem is így neveltek, és örülök neki így utólag! nemlettem beképzelt stb. ha rossz voltam persze elõbb szóltak, ha pimaszul folytattam akkor megvertek, utána nemcsináltam többet
és tudtam is hogy miért kapom! a gyerek ilyen, szeretne jóljárni, kibújni minden kötelesség alól! akiket nem vernek szerintem(!), azok folytatják ezt...a szülõ rászól, a gyerek ráhagyja...amikor nem látja a szülõ meg folytatja tovább a "rossz" dolgokat..és ígylesz egy kis elkényeztetett kis geci
Természetesen csak akkor ha nagyon megérdemli. Én is kaptam annó 1-2 apai, anyai taslit még sem lett belõle semmi bajom.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
am ez<#vigyor2>#vigyor2>
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
addig ütni egy vasrúddal amíg mozog utána jó fiú lesz vagy lány^^
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
dixitque deus fiat lux
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Egyéb: Kloffolóval addig ütni amíg azt nem mondja nem csinálok többé ilyet.<#idiota>#idiota>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
van akit ha összeversz és csontjaid eltöröd is szarik rád és a játékszabályokra, van akire ha csak szólsz hogy "pakolj össze a szobádba" és 5percre rá készen is van... szóval nincs tökéletes válasz.
biztos hogy lesz olyan amikor lekeverek a gyerekemnek majd egykét taslit, de alapvetõen az a legtöbb amit egy szülõ bántalmazhat szerintem.
u dont have to listen anybody else but me
Az agresszív megnyílvánulás is szabad. <- Ha ez nincs akkor nem ér semmit.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha kinyir egy allatot szandekosan, akkor elverem, mint jegeso a barackot, de kisebb bunoknel inkabb csak szoban, vagy vmi kozvetett dologgal buntetnem (szobafogsag, zsebpenzmegvonas...).
http://gaborszantai.co.uk/
<#idiota>#idiota>
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Visca el Barca! Visca Catalunya!
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Olyankor viszont elég fúrcsa a viselkedésem<#szomoru1>#szomoru1>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
azért foglalkozol másokkal hogy neked jó legyen, kihasználod az emberek szerencsétlenségét ^^
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nem mindegy hogy milyenbõl.
Ez és az ilyen zene a legrosszabb kedvemet is invertálja.
#29642: nem vagyok pszihomokus sot semmi kozom hozzajuk ,de 1-2 embernel mar sikerult elernem ,hogy pozitivabban gondolkodjon. Most parkapcsolatban elnek ,szorakozni jarnak. Elotte meg otthon ultek egy monitor elott egesz nap ,mert annyira szar az elet. Es jo erzes volt ,hogy segithettem nekik. Ennyi.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.