A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cicai
tök8 mert mind1iket leszarja már a gyerek egy idõ után.......

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

kovacsgellert
Az erélyes szónak is van helye.

Carlos
Egyéb: érvelni kell. Csak úgy szabad megütni, ha érti is miért kapja. Felesleges folyton verni, mert akkor csak annyi marad meg benne, hogy már megint elverték.

Þór vígi þessi rúnar

tigeroo
egyszer megütni.

szerintem kell! engem is így neveltek, és örülök neki így utólag! nemlettem beképzelt stb. ha rossz voltam persze elõbb szóltak, ha pimaszul folytattam akkor megvertek, utána nemcsináltam többet

és tudtam is hogy miért kapom! a gyerek ilyen, szeretne jóljárni, kibújni minden kötelesség alól! akiket nem vernek szerintem(!), azok folytatják ezt...a szülõ rászól, a gyerek ráhagyja...amikor nem látja a szülõ meg folytatja tovább a "rossz" dolgokat..és ígylesz egy kis elkényeztetett kis geci
BaliBoy
Egyszer megütni.

Természetesen csak akkor ha nagyon megérdemli. Én is kaptam annó 1-2 apai, anyai taslit még sem lett belõle semmi bajom.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Littlepig13
Csak szép szóval szabad.

am ez<#vigyor2>

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

Littlepig13
Egyéb.

addig ütni egy vasrúddal amíg mozog utána jó fiú lesz vagy lány^^

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

joshua
Engem volt h megütöttek amikor nagyon nem azt tettem amit kellett volna. És mégis normális ember lett belõlem. Ez olyan,mint h régen az iskolában volt hatása a fizikai megnyilvánulásnak és sztem ma már nem sok hatása van egy osztályfõnökinek.

Molnibalage
Errõl van szó. Nem szabad hagyni, hogy a probléma így elszaladjon.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

GregSB
Ez is emberfüggõ. Nekem apám egyetlen egyszer adott pofont életemben (akkor tényleg meg is érdemeltem), egyébként szavakkal nevelt, és nem lettem köcsög egyáltalán, nem használtam ki hogy nem vernek...

TommyC
én biztos, hogy soha sem fogom megütni a saját gyerekem, nem vagyok ennyire ostoba.

dixitque deus fiat lux

Szabi84
egykét pofon még belefér, ha nem segít a szép szó

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Arra szavaztam, hogy többször megütni. Engem nagyon kevésszer vertek el kis koromban, de amikor kellett, akkor megkaptam, és normális gyerek, majd ember lett belõlem. Unokaöcsémet csak szép szóval nevelték, most 10 éves, és egy állat. Kis szemétláda, kihasználja hogy nem bántják, és 1000% hogy felnõttkorában verni fogja az apját.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

DJKonya
Az erélyes szónak is van helye.

Egyéb: Kloffolóval addig ütni amíg azt nem mondja nem csinálok többé ilyet.<#idiota>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

VRSDM
ez attól függ hogy milyen gyerekrõl van szó.

van akit ha összeversz és csontjaid eltöröd is szarik rád és a játékszabályokra, van akire ha csak szólsz hogy "pakolj össze a szobádba" és 5percre rá készen is van... szóval nincs tökéletes válasz.

biztos hogy lesz olyan amikor lekeverek a gyerekemnek majd egykét taslit, de alapvetõen az a legtöbb amit egy szülõ bántalmazhat szerintem.

u dont have to listen anybody else but me

Többször megütni. najónem 😄

Az agresszív megnyílvánulás is szabad. <- Ha ez nincs akkor nem ér semmit.

Molnibalage
Egy makarenkói pofonnak van helye. Nem kékrezöldre kell verni, de egy pofon belefér.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Egyeb...

Ha kinyir egy allatot szandekosan, akkor elverem, mint jegeso a barackot, de kisebb bunoknel inkabb csak szoban, vagy vmi kozvetett dologgal buntetnem (szobafogsag, zsebpenzmegvonas...).

http://gaborszantai.co.uk/

fery02
"Az agresszív megnyílvánulás is szabad. (kiabálás; valamit összetörni)" - erre szavaztam, bár a "valamit összetörni", azt nem értem. Azt talán kihagynám, minek okozzak magamnak kárt?
<#idiota>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Nem jellemzõ, de ritkán megesik

Visca el Barca! Visca Catalunya!

REPS0L
Igen, nagyon sokszor van rosszkedvem mostanság.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

most éppen fos kedvem van, hogy 6:50-kor kelek, vasárnap : (
banok
Nem jellemzõ, de ritkán megesik.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nem jellemzõ, de ritkán megesik...

htr93
mit lehetne írni az egyéb-hez?

htr93
csak a csend, meg a zaj, csak azok idegesítenek?
Minden jó, csak a bj ne járna annyit ide?

Littlepig13
Elõfordul néha, hogy semmi életkedvem nincsen.

cicai
<#ravasz1>

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

<#szomoru2>

cicai
buzi EMO-k😄<#idiota>

Benny04
3

Casillas
Igen, nagyon sokszor van rosszkedvem.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Picar77
Igen, nagyon sokszor van rosszkedvem.

()() (^^)

Bandee1987
abszolút optimista vok.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

HöfEE
Igen, sajnálatos vagy nem, én pl. hiányolom is a csúnya szóval élve "mainstream" rádióból és tv-bõl a vidám számokat. Ezért is szerettem/szeretem a 90-es évek zenéjét. A mai divat zenékkel ez a legfõbb bajom.

szeresem az ilyen agyament hepi elektronikus zenét. boldogsághormont termel 😄
én valahogy máshogy gondolkodok ebben a témában, mint rosszkedv vagy jókedv vagy közömbös stb... nem tudnám megfogalmazni
Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Nem jellemzõ, de ritkán megesik... mondjuk már 1 éve nem volt kb olyan húderossz kedvem... max 1 hónapban egyszer jön elõ a szarkedv... szerencsére megtanultam egyfajta "kedvjavítást"😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

DJKonya

Olyankor viszont elég fúrcsa a viselkedésem<#szomoru1>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Elõfordul néha, hogy semmi életkedvem nincsen
predator1982
elõfordul néha, hogy semmi életkedvem nincsen

pred

Dick Riddick
Elõfordul néha, hogy semmi életkedvem nincsen.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Rockynhooo
persze vágom én , meg tök jó h egy idegen embernek akarsz jót , én is ezen voltam de amint írta hajthatatlan :| 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

clio1616v
önzõ dög vagy 😄
azért foglalkozol másokkal hogy neked jó legyen, kihasználod az emberek szerencsétlenségét ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
akkor pláne ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Ebbõl fakad az optimizmus, csak hogy mindenki értse a zenébõl 😊
Nem mindegy hogy milyenbõl.

Ez és az ilyen zene a legrosszabb kedvemet is invertálja.

OrioN the S
najah 😊

#29642: nem vagyok pszihomokus sot semmi kozom hozzajuk ,de 1-2 embernel mar sikerult elernem ,hogy pozitivabban gondolkodjon. Most parkapcsolatban elnek ,szorakozni jarnak. Elotte meg otthon ultek egy monitor elott egesz nap ,mert annyira szar az elet. Es jo erzes volt ,hogy segithettem nekik. Ennyi.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Látszik hogy nem sokan nézitek az ötletes oldalt. Volt már ilyen javaslat, de elutasítottuk.

clio1616v
már látom a következõ kérdést lelki szemeim elõtt:

gondoltálemár öngyilokra

nem
igen
még nemtudom