A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most így belegondolva nem is sok, 5 éve hogy elballagtam általánosból, és már most jóval szarabb a helyzet. Ez a liberális maszlag pofátlan droidokat nevel.
bocs,h anyámék nem vertek gyerekkoromban :S
ja amúgy meg majd beszélgessünk errõl úgy 5 év múlva, mikor már nem leszel gyerek
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Azzal nem érsz el semmit ha jól megvered(Na jó vannak esetek amikor 1 füles többet ér minden szónál:)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Az elv olyan mint a fingás. Az ember tartja amíg tudja.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
és apám is épp ezért nem emelt soha ránk kezet..nem helyesli..tudja h neki is milyen szar érzéseket okozott ez...aztán van más módja is neki, h egy gyereket megnevelj
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
és a válasz 100% hogy IGEN lesz:)
És az hogy tiszteletlenül szól az egyik szülõhöz, könnyen lehet egy külsõ inger hatása, mint ahogy Sky fentebb leírta.
\"Heroes never die. They just reload.\"
DFTBA ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
6-7-8. osztályban elvették tõlem a gépet..csak hétvégén játszhattam
azért mert rosszak voltak a jegyeim...és szartse értek vele...akkormár inkább megvertek volna:DDDd
mégis felvettek gimibe, gépet visszakaptam, wowoztam 2 évet közben és a jegyeim mégis minden évben jobbak lettek (az ált. iskolai átlagomnál is!)
Muszáj kicsit erélyesnek lenni, többet ér mint ha megverném.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
ne nézze már hülyének a saját szüleit...
csak sajnos a tisztelet pont azért nincs meg mert megteheti hogy hülyének nézze õket! (értem ezalatt a szerény szóbeli megrovásokat)
De ha valaki nem teszi meg, amikor viszont meg kellene, az ugyanolyan hiba mintha mintha mindennap felpofozná.
A gyereknevelés nem egyszerû dolog, és minél idõsebb lesz, minél több idõt tölt mások társaságában, annál nehezebb lesz.
Nem hiszem hogy erre szükség lenne...de vmilyen szinten igazat adok neked...
Aztán tõlem a másik anyuka azt csinál, amit akar a sajátjával...amíg az enyémhez egy ujjal nem nyúl...
Én nem verném a gyerekemet (már ha lesz egyszer, ki tudja?). Van rengeteg más, hatékonyabb nevelési módszer. A lényeg hogy érett, józan, magabiztos felnõtt legyen belõle.
De ha visszafeleselne az anyjának (például "takaríts ki te, ha annyira akarod", vagy eleresztene egy "menj a fenébe" mondatot, mert a szomszéd neveletlen gyerekétõl ezt látta, tanulta el), akkor bizony meglegyinteném (legyinteni, nem verni!), jegyezze meg egy életre, hogy tisztelettel kell a szüleihez szólnia. Késõbb megbeszélném vele, miért is kapta.
Könnyen lehet hogy soha egy ujjal nem érnék hozzá, mert nincs rá ok. De ha túlmegy egy határon, amit neki nem szabad átlépni, akkor bizony menne a pofon. Lehet hogy egyetlen-egyet kap egész életében, de inkább én adjam, és jól jegyezze meg, minthogy az élet adjon neki késõbb egy nagyot.
Talán így már érthetõbb, mire gondoltam korábban.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én amúgy nem tudom.......sose volt még gyerekem és nem igazán tudom beleélni magam a helyzetbe. Most azt mondom, hogy semmi pénzért nem ütném meg, lehet olyan hangnemet használni, amitõl összeszarja magát. Ha pedig tényleg odáig fajul a helyzet, hogy megérdemelne egy pofont, akkor le lehet fogni jó erõsen hogy mozdulni se tudjon, akkor talán megszeppen egy kicsit. Ezt most így látatlanban mondom, gyakorlatban lehet szart sem érne...
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Igaz az arcunkat sose verték. Mi a seggünkre kaptunk... :)
Þór vígi þessi rúnar
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Þór vígi þessi rúnar
Ha a gyerek rossz, vagy nem hallgat az emberre, akkor le lehet szidni, meg lehet büntetni, de nem kell kis pofont sem adni.
Ha lesz gyerekem, és meglátnám, hogy az apja lekever egyet a gyereknek, akkor azt hiszem elgondolkodnék, hogy ismerem-e azt az embert, akinek gyereket szültem...és hogy akarok-e vele lenni...
Engem a szüleim leszidtak, megbüntettek, "befogtak" dolgozni...meg is tanultam, hogy minek mi az értéke... pofonok nélkül is...
Persze nem óvtak a széltõl...kaptam az élettõl pofonokat...de elég volt az is...nem kellett a tanulási folyamathoz az,hogy bárki a családban kezet emeljen rám.
Egyszer a keresztapám pofonvágott. Meg is utáltam érte.
Egy szülõi pofon nem pofozkodás, és nem erõszak. Ezt jó elõre tisztázni.
Ha valami, akkor az emberi természet olyan, hogy csak pofonokból tanul (átvitt értelemben). A szép szó nagyon gyakran hatástalan.
A gyerekeket nevelni kell, nem verni.
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Ez 10 pontos szöveg!
az idióta szülõ pofozza magát(de a gyerek ne lássa), ha annyira buta, hogy azt hiszi,h ezzel bármit is elér (azon kívül,h a gyereknek ezt a példát mutatja, h erõszakkal akar megoldani dolgokat)<#wow3>#wow3><#levele>#levele>
Ha a gyerektõl elveszed a kedvenc játékát, amíg nem csinálja meg amit kell...az is elég hatásos tud lenni, vagy megbünteted (irány a sarokba...) megtanulja, hogy mi a rendszer.
Ha szankciókat vezetsz be idõszakosan...akkor tudja a gyerek, hogy valamit valamiért...pofonok nélkül is.
De ha a gyerek értelmes és tisztába van azzal amiket csinál azért szerintem a szülõ nyugodtan pofán vághatja ha tényleg olyan rosszat csinál.
Amúgy a mai oktatási rendszerhez kapcsolódóan: a tanároknak tényleg nincs semmi esélyük a diákok "büntetésére"
és mivel nagyon sok diákot le se szarnak otthon nagyon nagy hülyeségeket csinál az iskolában is!
amúgy azért mert valakivel nem foglalkoznak otthon abból még nem lesz buta/rossz gyerek! <-EZ TÉVHIT!