A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Irodalom kistanárok (huszonéves egyetemisták) <#finom>#finom>
Állandó tanárok közül talán egy "fél" volt.......nem volt szép nõ egyáltalán, de kedveltem, és azért nem toltam volna le magamról.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
munkámhoz elengedhetetlen a telefon, otthon meg megtalálnak MSNen is :)
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
ma pl. csak 5 percet beszéltünk telefonon most este (napközben megvolt a fél óra) mert rohadtul ki vagyok dõlve, és rögtön az a szöveg jött, hogy én le akarom õt rázni...
vagy ha te az vagy, én is az vagyok.
ne higgyetek neki. normális, csak annyira visszahúzódó, mint én. ez az egyetlen baj. nem kell eltúlozni.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ha úgy használom akkor is sms-t írok:P
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Én azt nem értem, hogy nem látják rajtad? Mármint a családot. Rajtam azonnal észreveszik, ha rosszabb a kedvem. Egyébként egy idegen embernek sokszor könnyebb beszélni ezekrõl. Nem ismered, nem is fogod ismerni, ha akarod kisétálsz a rendelõbõl és soha nem látod újra. Nem kell azon görcsölnöd, hogy mit fog gondolni.
Elhiszem hogy leszarod, és nem akarsz elmenni, de így nem lehet élni. Ha legalább a családod tudná, akkor segítenének, mert te magadon nem tudsz, és nem is akarsz. Ilyen dologból egyedül nem lehet kilábalni. A barátaid nem tesznek érted semmit? Ha jól tudom, Fbn Lx-et ismered, õ biztos tudja, mi a problémád. Miért nem találtok ki valamit? Komolyan így akarod leélni az életed?
ON
Jelenleg 5 évet adtam magamnak, ha nem lesz legalább egy elfogadható munkahelyem, akkor keresek egy szép magas helyet, és.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
egy próbát biztos megérni, legalábbis helyedben tennék az ügy érdekében
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
Ha én hívok, akkor egy perc alatt.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Az olvassa, aki úgy gondolja, hogy érdekli... vagyunk az sg-n pár százezren! Mivel kényes téma volt, úgy gondolom akkor is megérte megírni, ha csak 1 ember olvassa el... nem vagyunk egyformák! :)
Még egyszer elnézést...
www.smart-bus.hu
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Szerintem csak az, akinek válaszoltál. <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar