A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na jó...befejeztem :D
nem tudom melyik bolygóról jöttél...de nagyon eltájolt a kis iránytûd...
nem is egy nyelvet beszélünk...de azt hiszem nem is akarom megérteni amit mondasz, mert csupán elborzasztanak a primitív gondolataid...

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
rendben
Átfogalmaztam, de attól még #30532
komolyan amiket itt a nõkrõl irkálsz, ezt már régebb óta figyelem...
te, ez a nõi nem...veszélyesek? harapnak?
A barátnõid is ilyen szépen beszélnek?
Miért is? Nem mondott semi csúnyát. Ez még simán belefér.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ale Alonso! poppe fan club™
Már meg ne haragudj, de sztem azok a lányok,akik csak és kizárólag a külsejükkel törõdnek, és a shoppingolás,buli, meg pasizás teszi ki az életüket, de tanulni/dolgozni nem ízlik...azok szted nem felületesek?
Ha te úgy gondolod, hogy õk nem használnak ki másokat,h meglegyen minden,amihez szoktak...akkor gyanus,h nem én élek mesevilágban, hanem te.
ne várd el az emberektõl -fõleg ismeretlenektõl- ahogy úgy éljenek,h neked tetszik...mert akkor igen szomorkás egy életed lesz
ha nem tetszik vmi, akkor te is arrébb tudsz menni,nem?
(soha nem gyújtok rá,ha a velem lévõt ez zavarja)
az meg mondjuk sztem nyilvánvaló,h ha szórakozóhelyre mész,akkor a te kedvedért az összes dohányos nem fog kimenni az utcára cigizni
sry...kicsusszant
ha vki nagyon felidegel (lásd Rundstedt), akkor a nyomatékosabb kifejezés érdekében így is tudok fogalmazni
nade akkor másképp:
Sokkal több lehetõséget látnak magukban, mint azok a lányok, akik csupán az attraktivitásukat kihasználva élõsködnek másokon. Nem érzik azt, hogy csupán a fizikai megjelenésük teszi értékelhetõ/szerethetõ emberré õket.
Így jobban tetszik?
PSN ID: Lord_Mortanius
Vannak nagyon csinos, nagyon szép barátnõim. Mind tanulnak, dolgoznak; mert többnek érzik magukat egy kibaszott próbababánál,vagy kurvánál.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
én sem dolgoztam még,mindent megkapok szülõktõl tehát még jó hogy nem várok el ilyesmit a csajtól:D
Nem ilyen szintû dolgot kérek, de az nem árta, ha érezné az élet súlyát is néha. Felelõsség? Kötelesség? Jelentetnek ezek számodra valamit?
Én is viszek valami a kapcsolatba meg õ is jó eseten. Sok csaj a testén kívûl nagyjából semmit nem visz. Gyakorlatilag egy kurvának is felfogható így, csak drágább, mert kéreti magát és még elvárásai is vannak. Egy kurvánál nincs igazán. Odamész, fiztesz és kapsz valamit. Az ártól függ, hogy mit. De õ legalább nem vágja be a hisztit és nem felétlenül vannak illúzió az életrõl.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM