A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok.

flame?

sweech
zavar, hogy picsahülye vagy. igen, személyeskedek.

úristen
na jó...befejeztem :D
nem tudom melyik bolygóról jöttél...de nagyon eltájolt a kis iránytûd...
nem is egy nyelvet beszélünk...de azt hiszem nem is akarom megérteni amit mondasz, mert csupán elborzasztanak a primitív gondolataid...

somdav95
És nem gondolkozol el azon esetleg hogy te látod szarul a dolgokat?? -.-

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

:D
rendben

zavar hogy csak feketén fehéren láttod a világot....pedig van szürke is.

jóh akkor óvodás módszer te vagy a hülye.ennyit errõl.

Akkor hát grat. :D

Én bocsánatot kérek érte,ha úgy fogalmazok,hogy ez mást zavar...megtettem.
Átfogalmaztam, de attól még #30532

ha igen is az kölcsönös.

<#idiota>

???????????????????????

õ maga ismerte el.

tigeroo
te valami elbaszott álomvilágban élhetsz...
komolyan amiket itt a nõkrõl irkálsz, ezt már régebb óta figyelem...

te, ez a nõi nem...veszélyesek? harapnak?
stop.személyeskedés.

Te teljesen hülye vagy.

Molnibalage
Gratulálok ehhez a kijelentéshez. Én iknább szégyelném magamat a helyemben...

A barátnõid is ilyen szépen beszélnek?

Miért is? Nem mondott semi csúnyát. Ez még simán belefér.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsutyesz
kívánom, hogy olyan nõvel akadj össze, akit majd egész életében el kell tartanod...bár, ha te sem dolgoztál még, akkor ez így érdekes lesz <#idiota>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Lehet olyan. Tény.
Már meg ne haragudj, de sztem azok a lányok,akik csak és kizárólag a külsejükkel törõdnek, és a shoppingolás,buli, meg pasizás teszi ki az életüket, de tanulni/dolgozni nem ízlik...azok szted nem felületesek?

Ha te úgy gondolod, hogy õk nem használnak ki másokat,h meglegyen minden,amihez szoktak...akkor gyanus,h nem én élek mesevilágban, hanem te.

nem várom el de senki ne szóljon le ha nem tetszik ez a fajta viselkedés és bunkóságnak minõsítem

nem,te mesevilágban élsz.a szép az csak rossz lehet meg csak ki akar használni,ez nem így van pedig egy átlagos is lehet olyan....

feltehetõleg mert jól esik neki?!
ne várd el az emberektõl -fõleg ismeretlenektõl- ahogy úgy éljenek,h neked tetszik...mert akkor igen szomorkás egy életed lesz
ha nem tetszik vmi, akkor te is arrébb tudsz menni,nem?

buszmegállóba,állomáson miért ül oda és fogyaszt el több szál cigit,1 liter sörrel az egyetemben?

de ezek a lányok szerinted mit csinálnak veled?

ezt nem mondtam.

egy intelligens ember megkérdezi a másikat,h zavarja-e ha rágyújt
(soha nem gyújtok rá,ha a velem lévõt ez zavarja)
az meg mondjuk sztem nyilvánvaló,h ha szórakozóhelyre mész,akkor a te kedvedért az összes dohányos nem fog kimenni az utcára cigizni

hát ez igaz,kb egyszerû lények:D.mondjuk ilyen alapon a férfiak barátsága meg közös "bebaszásból áll,meg paszmegelésbõl"

mindenkit elítélek aki a pofámba fújja a füstöt,magyarán a közelembe füstöl

GregSB
Naív vagy :)

Na és ki adja meg nekik a lehetõséget erre?Ha így nem kellenének senkinek megváltoznának elhiheted....de a helyzet nem ez

Gondolod,h õk nem isznak, és nem dohányoznak?

Nem beszélek összevissza.Az "üresfejû cicababa" miatt nem lesz tüdõrákom vagy azt alkohol szagtól sem kell felfordulnom....szóval a dohányos aki közterületen fujja a pofámba a füstjét jó hogy nem bírom...a másik igen mert ha megállnék az is lehet megölnének mert egy csapda.itt szabolcsban a romák kedvelt módszere hogy sérültnek tettik magukat aztán ha valaki megáll segíteni leütik,kirabolják...szóval..failed

nem :D
sry...kicsusszant
ha vki nagyon felidegel (lásd Rundstedt), akkor a nyomatékosabb kifejezés érdekében így is tudok fogalmazni

nade akkor másképp:
Sokkal több lehetõséget látnak magukban, mint azok a lányok, akik csupán az attraktivitásukat kihasználva élõsködnek másokon. Nem érzik azt, hogy csupán a fizikai megjelenésük teszi értékelhetõ/szerethetõ emberré õket.

Így jobban tetszik?

na erre mondtam hogy közönséges<#vigyor>

DJKonya
Soha, ki van zárva.

Eddig se tettem

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

DJ Skyline
én a budapesti lányokkal nem tudok közös hullámhosszra kerülni, msn partnereim közül a lányok pl csak vidékiek. teljesen máshogy viselkednek 17-18+ évesen, mint a pesti társaik. hugomnak sok barátnõje van (jó, barátnõ, szóval lány haverja, mert tudjuk milyenek a lány barátságok, addig élnek amíg kölcsön adjuk a másiknak a ruhát, hajszárítót, de ha már nem kapjuk vissza, akkor "öri hari" :D), de egyik sem az az egyéniség, mindegyik ugyan olyan. szépek, de semmi különlegeset nem találok bennük ami megfogna. lehet mert nem ismerem õket eléggé, de így elsõ blikkre semmi extra. minden hétvégén, vagy második hétvégén buli, menjünk el a Mammutba, Westendbe, stb. szerencsére hugom azért nem ilyen, 2+ éves kapcsolata van, szóval nem áll le minden gyökérrel, vannak céljai, az más kérdés hogy még kicsit lütyõ, meg éretlen, de hát mit várjak tõle, miközben 17 és fél éves, majd felnõ.

A barátnõid is ilyen szépen beszélnek?

PSN ID: Lord_Mortanius

Gondolom nem tûnik fel, hogy összevissza beszélsz......mindig arról szövegelsz, hogy akik eljárnak kocsmába, vagy ne adj isten dohányoznak, azok a világ fertõi, de egy ilyen üresfejû cicababa az oké? Máskor meg arról beszélsz, hogy te milyen erkölcsös és igazságos vagy........aztán a segítségnyújtásos kérdésnél pedig közölted, hogy te bizony továbbmennél szó nélkül......hát no komment <#levele>

õ azt szereti,ha kihasználják, hülyének nézik, és lehúzzák pénzzel :DDDDDDD

DJ Skyline
honnan tudod, hogy téged nem használ ki, ha már azt kihasználja a szépségével, hogy ne dolgozzon? :)

Én az ilyen lányokat semmibe sem veszem. Nem érnek lószart se.
Vannak nagyon csinos, nagyon szép barátnõim. Mind tanulnak, dolgoznak; mert többnek érzik magukat egy kibaszott próbababánál,vagy kurvánál.

BaliBoy
Tiszta szívbõl kívánok neked egy.... sõt az összes üres fejû barbie babát. Viheted az összeset, csak vissza ne hozd õket! Zárd be õket a vitrinbe el ne szökjenek! :D

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

értem én hogy mire gondolt de azok a befogott vidéki lányok olyan közönségesek.....

Adam II
Soha ki van zárva

LOL INTERNET

Tudod mint ahogy mondtam akinek nem tetszik az kerülje az ilyeneket...nem kerülöd?jah hogy általába az igazán jó csajok ilyenek...amúgy meg akár hiszed akár nem igenis van eszük jól tudják hogy szépek és ezt kihasználják hogy ne kelljen dolgozniuk.ennyi.
én sem dolgoztam még,mindent megkapok szülõktõl tehát még jó hogy nem várok el ilyesmit a csajtól:D

DJ Skyline
na jó, de valakinek a házimunkát el kell végezni. meg a gyereket majd nevelni, és egyik sem abból áll sajnos, hogy a patyolat tiszta padlót kell egyszer nevdes viledával áttörölni. :\ gondolom arra gondolt itt Molnibalage, hogy a vidéki lányok jobban be vannak fogva a házimunkába, mint a pestiek, meg jobban megvannak fogva. tehát nincsenek úgy annyira eleresztve, hogy na akkor csinálj amit akarsz.

szerintem meg ne,feleljen meg nekem ami azt jelenti mindig nézzen ki jól:D....a munka vagy a gyerek csak elrondítaná:D

Molnibalage
Nem. De az, hogy szó szerint szart sem csinálnak, csak vihognak azér az egy vicc. Én már 16 éves koromban dolgoztam, mert kellett a pénz. Fektén. 16 évesen 3.20-kor keltem.

Nem ilyen szintû dolgot kérek, de az nem árta, ha érezné az élet súlyát is néha. Felelõsség? Kötelesség? Jelentetnek ezek számodra valamit?

Én is viszek valami a kapcsolatba meg õ is jó eseten. Sok csaj a testén kívûl nagyjából semmit nem visz. Gyakorlatilag egy kurvának is felfogható így, csak drágább, mert kéreti magát és még elvárásai is vannak. Egy kurvánál nincs igazán. Odamész, fiztesz és kapsz valamit. Az ártól függ, hogy mit. De õ legalább nem vágja be a hisztit és nem felétlenül vannak illúzió az életrõl.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM