A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HöfEE
Fél órát, órát naponta. Van hogy több van , hogy kevesebb. Rendszeresen csak híradót nézek, és pro7-en TV totalt.

hétvégén nézek meccseket
szucsy89
meccset nézek max
Soha nem nézek tévét. Nem is tudom, mikor volt utoljára, hogy leültem és megnéztem valami mûsort, de szerintem több éve.

nandorb
Nem nézek TV-t.

Nem erdekes azt amit mutatnak benne a meghat a media az surun hazzudik es okossabb nem hallgatni...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

poppe
nincs egy konkrét mûsor se, amit nézek... néha bekapcs, végigszaladok 50 csatornát, aztán kikapcs. travel v tvpaprika néha leköt, esetleg vmelyik tudományos, de ott is minden nap ugyanazokat ismétlik...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

BaliBoy
BBC is fogja live-ba nyomni a neten?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Nem nezek TV-t (majd F1-et, de szerintem azt is online)

http://gaborszantai.co.uk/

Dick Riddick
Nem nézek TV-t. Ha mégis (elég ritkán), általában Discovery vagy TCM (régi angol nyelvû filmek). Ennyi.

\"Heroes never die. They just reload.\"

clio1616v
Nem nézem, csak hallgatom.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

zsutyesz
igen, ezzel én is így vagyok

Ale Alonso! poppe fan club™

Lullaby
Háttérzajnak megy a TV míg eszem a konyhában, nem szeretek csendben ülni.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Inkább hétvégén nézem a TV-t. De naponta is megesik, igaz akkor csak egy fél óra, óra hosszára...
Nem nézek TV-t.Csak forma1-et nézek tv-n
BB7
Elég sok külföldi csatorna van már ami Mo.-n is elérhetõ!
detto<#eljen>

BB7
Nem nézek TV-t SOHA.
BaliBoy
Nem nézek TV-t.

Az a helyzet, hogy tv-m sincs. Már 4 éve vagyok kolis és nincs tv. Mondjuk elõtte sem néztem már mert ami érdekel azt úgy is lekapom a netrõl. Inkább a tv másik oldalán állok. ;)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

bardocz
Nem nézek tv-t.De mindjárt beindul a motorsportszezon,aztán hétvégenként 1-2 verseny max,és annyi.
Molnibalage
Amíg volt tuner kártyám addig is csak hallgattam többnyire ezt-azt. Híreket, mega Helyszínelõket néha. Ennyi. Mióta nincs (~2,5 hónap), gyakorlatilag semmit. Tényleg semmit. Nem hiányzik.

Annyit amit ebéd közben hallok abból amit a fater hallgat. (többnyire dokumentumfilmek)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Carlos
Egy fél órát - órát naponta kaja közben (natgeo, discovery, spectrum, etc)

Þór vígi þessi rúnar

bogyoka
Pár órát naponta.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Shifter
Egy fél órát - órát naponta.

(Híradó póver)

&#3232;_&#3232;

sambauer
Nem nézek tv-t mer minden szinkronos.

Turn Me On Dead Man

zsutyesz
Egy fél órát - órát naponta. - mostanában egyre kevesebbet, mivel nincs benne semmi <#levele>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Nem nézek. Sorozatot letöltöm. Mikor beteg voltam és csak feküdni tudtam, akkor néztem kicsit, de az nem számít :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bandee1987
Egy fél órát-órát naponta max. Amióta netem van azóta nem igazán tv-zek, max hírek meg 1-2 mûsor. Bezzeg 10 éve micsoda arányok lettek volna itt, mi?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

"Egy fél órát - órát naponta."

Nem nagyon nézek tv-t.
Napi kb. fél órát, de van amikor egy hétig a környékére sem megyek...máskor meg ott ragadok néhány órára.
Inkább gépen nézek filmet...

joshua
Pár órát naponta. HBO-on szoktak jó filmek menni, és persze Comedy Central ami nézhetõ. A többi fos.

OrioN the S
Nem nézek TV-t.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

atlagember
Ez egy idióta kérdés.
Állandóan fel lehetne tenni és lehet hogy pár óra múlva már mást válaszolnék.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu

kraawz
akit érdekel szocioszimulátor játék, pmben jelezze ! :)

bocs a zavarásért, meghívókra gyúrok, kéne ember<#worship><#gonosz1>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

tugyiti
ideges dühös vagyok,élvezem az életet,köszönöm.
REPS0L
Kissé szomorú / depressziós vagyok.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

DJ Skyline
jön a tavaszi depresszió. <#szomoru1> legyen már tél, hogy újra boldog legyek <#idiota><#idiota>

én épp boldog vagyok, mert olyan power armort találtam a tactical marine squadomnak, hogy az csoda! És mindjárt lesz dreadnoughtom is, elvileg, már fistem is van gecijó hozzá.
<#wow2>

amúgy balfasznak és seggfejnek érzem magam, mint mindig, és elfelejtettem, milyen érzés kialudni magam, vagy csak szimplán nem qrvafáradtnak lenni.
Hogy az APEH visszavonja a vagyonosodási vizsgálatot?:D
:DDD
6-kor mentem el otthonról, 9-kor értem haza. szerdán is ez lesz <#eljen><#eljen>
természetesen az egyébre kell szavaznod ebben az esetben, mert clio nem ismeri el, hogy ez feltehetõleg a legnépszerûbb opció lenne, mivel nyilvánvalóan a leglogikusabb.
Hagyjuk is.
cicai
Nagyon boldog vagyok, élvezem az életem.

NAGYOOOOOOOOOOOOOON(L)

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Most éppen ideges vagyok egy picit. Reggel 7-kor mentem el itthonról és fél órája értem haza a suliból. A szakdolgozatomról dumcsiztam egy tanárral és nem egészen azt a választ kaptam amire számítottam, úgyhogy basszameg.

Ja ehhez társul a folyamatos "faszkivan" érzés, de az már megszokott.

Benny04
Boldog vagyok.
kaptam ma egy 4-est föcibõl és már nem állok bukásra _?:DAASD

DJ Skyline
egy kedvedre való kérdés lesz holnap. :)

birdo
Elég jól elvagyok, köszke

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

Blacksheep333
Nagyon elvagyok fáradni nem rég jöttem edzésrõl.

Az operációs rendszeren is túl...

kk takarodj

BB7
Teljesen átlagos, semmi különös.
DJ RX7
#30848-re ment.

:3

DJ RX7
na megjött már mr. csernus!
ha tudsz jobb kérdést feltenni akkor miért nem küldöd be?

:3