A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Teljesen ugyanazokból az atomokból állsz mint egy teknõsbéka, mert az ember is ugyanannak a világegyetemnek az anyagaiból áll, minden 20 évben teljesen kicserélõdnek az atomjaid <#nezze>#nezze>
"Ahhoz hogy ezt a stuktúrát fenntartsa, kell egy szándék, egy ok, hogy a környezetbõl felvegye azt az energiamennyiséget"
szándék, ok, aha...
"Ehhez szüksége van a lélekre, ami gondolkodásban és személyiségben nyilvánul meg"
mint mondtam az idegrendszered szépen irányítja ezeket :)
"Ugyanis ezzel a léleknek nevezett tapasztalatokkal bõvíthetõ tudásbázissal szerzi meg a környezetébõl jövõ ingerekre reagálva a szükségleteit."
A lélek egy tudásbázis, aha <#vigyor4>#vigyor4>
És csak az lenne a szükséglete a "léleknek", hogy reagál a bejövõ ingerekre aha.. :)
"Ezért mondják, hogy lelketlen vagy amikor érzéketlenül viselkedsz, vagy nem tudsz együttérezni másokkal." - ezt azért mondják mert a lelket csak elméletben társították az érzésekkel, a gyakorlatban.... nos... ezt nem tudják, csak hiszik, hát minõ tragédia:)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Az élõlények anyagból épülnek fel és hozzá kapcsolódó energiát tárolnak az egyedi szerkezetükben. A legjobb tudásom szerint ez a struktúra az embernél alakult ki a legkomplexebbé.
Ahhoz hogy ezt a stuktúrát fenntartsa, kell egy szándék, egy ok, hogy a környezetbõl felvegye azt az energiamennyiséget - közvetve a Nap energiáját - ami a saját energiatároló testének az anyag és energiaszükségleteit fedezi.
Ehhez szüksége van a lélekre, ami gondolkodásban és személyiségben nyilvánul meg. Ugyanis ezzel a léleknek nevezett tapasztalatokkal bõvíthetõ tudásbázissal szerzi meg a környezetébõl jövõ ingerekre reagálva a szükségleteit.
A lélek tehát szorosan összefügg az érzetekkel, érzésekkel.
Ezért mondják, hogy lelketlen vagy amikor érzéketlenül viselkedsz, vagy nem tudsz együttérezni másokkal. - De ez csak egy aspektusa.
folyt. köv.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
..,Szerintem.
http://www.tenke.hu
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Pontosan úgy vagyok vele mint az idõvel, nem tudom mi az csak érzem, viszont nem érzékelem. Idõm is hol van, hol nincs valamire.
Ja, és tomigé is eladta!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nem tudom van e lélek, de szeretném ha lenne
Pszt.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Vagyis szerintem születéskor mindenkinek van, az embertõl függ, hogy ápolja, vagy kinyírja.
A magam véleménye meg: lehet.
:D
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
(Kisebbségi érzés power)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Kérem kapcsolja ki!
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Egyébként meg sajnos az szerintem tény, hogy Budapestnek legalább a 90%-a, hogy is mondjam, városi paraszt. <#szomoru1>#szomoru1>
Természetesen
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
PSN ID: Lord_Mortanius