A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
Ha van lelkünk, miért tartjuk aranyosnak a kölyökkutyákat?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

SötétBarom
Ha nincs lelkünk, miért tartjuk aranyosnak a kölyökkutyákat?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Adam II
Nincs. És lehangoló, hogy mennyien hiszik, hogy van.

Aquir
"Az élõlények anyagból épülnek fel és hozzá kapcsolódó energiát tárolnak az egyedi szerkezetükben. A legjobb tudásom szerint ez a struktúra az embernél alakult ki a legkomplexebbé."
Teljesen ugyanazokból az atomokból állsz mint egy teknõsbéka, mert az ember is ugyanannak a világegyetemnek az anyagaiból áll, minden 20 évben teljesen kicserélõdnek az atomjaid <#nezze>

"Ahhoz hogy ezt a stuktúrát fenntartsa, kell egy szándék, egy ok, hogy a környezetbõl felvegye azt az energiamennyiséget"

szándék, ok, aha...

"Ehhez szüksége van a lélekre, ami gondolkodásban és személyiségben nyilvánul meg"
mint mondtam az idegrendszered szépen irányítja ezeket :)

"Ugyanis ezzel a léleknek nevezett tapasztalatokkal bõvíthetõ tudásbázissal szerzi meg a környezetébõl jövõ ingerekre reagálva a szükségleteit."

A lélek egy tudásbázis, aha <#vigyor4>
És csak az lenne a szükséglete a "léleknek", hogy reagál a bejövõ ingerekre aha.. :)

"Ezért mondják, hogy lelketlen vagy amikor érzéketlenül viselkedsz, vagy nem tudsz együttérezni másokkal." - ezt azért mondják mert a lelket csak elméletben társították az érzésekkel, a gyakorlatban.... nos... ezt nem tudják, csak hiszik, hát minõ tragédia:)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Scottt
Nincs lelkünk. Csak nagyon intelligens állatok vagyunk

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

clio1616v
Na kicsit összefoglalom, amit ma reggel összegondoltam, hogy ti is értsétek mi az a lélek.

Az élõlények anyagból épülnek fel és hozzá kapcsolódó energiát tárolnak az egyedi szerkezetükben. A legjobb tudásom szerint ez a struktúra az embernél alakult ki a legkomplexebbé.

Ahhoz hogy ezt a stuktúrát fenntartsa, kell egy szándék, egy ok, hogy a környezetbõl felvegye azt az energiamennyiséget - közvetve a Nap energiáját - ami a saját energiatároló testének az anyag és energiaszükségleteit fedezi.

Ehhez szüksége van a lélekre, ami gondolkodásban és személyiségben nyilvánul meg. Ugyanis ezzel a léleknek nevezett tapasztalatokkal bõvíthetõ tudásbázissal szerzi meg a környezetébõl jövõ ingerekre reagálva a szükségleteit.

A lélek tehát szorosan összefügg az érzetekkel, érzésekkel.

Ezért mondják, hogy lelketlen vagy amikor érzéketlenül viselkedsz, vagy nem tudsz együttérezni másokkal. - De ez csak egy aspektusa.

folyt. köv.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
az soul amirõl most szó van, de most már hagyd -.-

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

ERROR: Unable to connect to spirit. Please cure neurologic disease :D

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Aquir
Mit tesz a lélek, amikor az érzéseinket is a test irányítja? Pl. van olyan neurológiai betegség, ami miatt nem éreznek szeretetet az illetõk. na?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

NEOreg3
az embernek nincs lelke, csak agya

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

tenkenorman
Lelkünk biztos nincs. viszont van az agyunkban egy nagyon nagyszabású protokoll ami megszabja mi a jó, mi a nem. Jócseledetkor jóérzés, rosszkor rosszérzés, lelki furdalás.
..,Szerintem.

http://www.tenke.hu

nandorb
Nem tudom, mit értünk lélek alatt.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

clio1616v
Egyébként azt írnám magamról, hogy van amikor lelkes vagyok és van amikor lelketlen.

Pontosan úgy vagyok vele mint az idõvel, nem tudom mi az csak érzem, viszont nem érzékelem. Idõm is hol van, hol nincs valamire.

Hegi90
Szerintem van lelkünk, kivéve a modiknak, mert õk eladták az ördögnek!!

Ja, és tomigé is eladta!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

<#wilting>

Aquir
Egyéb: (nem egy "szerintem" vagy egy "szerintem nem")
Nem tudom van e lélek, de szeretném ha lenne

Carlos
Szerintem van lelkünk.

Þór vígi þessi rúnar

z99999
nem tudom, mit értünk lélek alatt..most komolyan, ha vki elmondja, õ mit ért lélek alatt, kap egy pacsit

Pszt.

Szabi84
Tegnapi Budapestes kérdéshez kapcsolódóan, most volt az Alvilági városok címû mûsor a histroyn, érdekes volt benne Budapest, de nagyon gáz hogy ilyen infókat egy külföldi mûsorból kell megtudni.

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Benny04
nátom

Szabi84
ja én sem értem, mindenkinek van csak van akinek romlott

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

rajmika1992
RÓMÁKNAK NINCS NA MONDHÓGY VAN

BaliBoy
Komolyan úgy gondoljátok, hogy a lélek olyan mint egy karóra? Van akinek van, van akinek nincs?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

rajmika1992
MIBALY VELLE

juj, ez a logó ez epic fail :D

SötétBarom
Olyan opció miért nincs, hogy az állatoknak is van? :D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

rajmika1992
Vannak emberek akiknek van lelke, és vannak akiknek nincs.

bogyoka
Szerintem van lelkünk.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Szabi84
Szerintem csak tudományos szempontból van lélek.

BaliBoy
Ezt marhára nem értem, hogy miért ne lenne egyes embereknek lelke. Mindenkinek van. A lélek sem nem jó sem nem rossz. A lélek te magad vagy és csak rajtad múlik, hogy rossz vagy jó. Szerintem.

BaliBoy
Ezzel nem értek egyet. Miért ne lehetne tudományos szempontból is lélek. A világon minden energiából épül fel, vagyis az energia különbözõ megjelenési formáiból. A lélek miért különbözne? Lehet, hogy most még nem tudjuk mérni, kimutatni, de attól függetlenül lehet.

kovacsgellert

Vagyis szerintem születéskor mindenkinek van, az embertõl függ, hogy ápolja, vagy kinyírja.

Szerintem van lelkünk.

Picar77

()() (^^)

elitehun

daeemoon
Egyéb. Én nem tudom eldönteni, mert ha "tudományos" oldalról közelíti meg az ember, nem valószínû. De még így is azért kis esély van rá. Ha átlagember szemszögébõl nézzük, akkor van. Hisz sokmindent nem tudunk megmagyarázni az emberrel kapcsolatban, és erre mondjuk, hogy lélek. Többek között.

A magam véleménye meg: lehet.
:D

Littlepig13

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

0Fritz0
Nem hisszük, tudjuk.

(Kisebbségi érzés power)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

cicai

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Shifter
Egyéb.

Erre nem tok válaszolni, kérem kapcsolja ki!

&#3232;_&#3232;

a fõváros lakosai felsõbbrendûnek hiszik magukat...

Kérem kapcsolja ki!

ThisZip
Ott a pont! <#eljen>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Darukezelõ
Nem, Magyarország a nagy falu, sok paraszttal. :) Budapesten tényleg csak azért van több, mert sokan lakják, de vidéken ugyanúgy megvannak a tahók. :) És a sok kis és nagy tahófalvából lesz egy szép nagy falu, amit úgy hívnak, hogy Magyarország. :D A sok tahó között pedig kisebbség az okosabb, értelmesebb réteg, akik kevesen vannak. Sajna ezen nem lehet szépíteni semmit, ez így van.

ThisZip
Lol. Emberek! Mindig mindenhol vannak hülyék csak az ARÁNYOK másak. Mivel BP-n sok ember van így több is a hülye, meg sajna megtalálják egymást. Vidéken pedig nem lehet észrevenni, mert két hetente találkozik valaki eggyel.

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

SötétBarom
Valahogy, eddig akárhányszor jártam pesten (szó szerint, sétáltam utcán), nem tudtam megúszni anélkül, hogy ne halljak valakit szitkozódni, kötekedni vagy koldulni (ordenáré módon). Gusztustalan.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

NEOreg3
pedig ez igaz

bardocz
Ilyen erõvel a vidékiek 90%-a is tanulatlan buta paraszt,aztán lehet mégse.
Simaji
Nem ürülne az ki. Úgyis csak a normálisabb emberek mennének el. :D

Egyébként meg sajnos az szerintem tény, hogy Budapestnek legalább a 90%-a, hogy is mondjam, városi paraszt. <#szomoru1>

Természetesen !mint mindig! szerencsére van kivétel! <#vigyor2>

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

clio1616v
Na õk rendes vidéki parasztok ^^