A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
de ez mára ösztönössé vállt ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ja meg

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Aquir
mert megvakartad 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

clio1616v
nekem a szúnyoKcsípés szok viszketni, ráteszem a körmöm és mozgatom a gyulladt bõrfelületen és máris nem viszked ^^

Aquir
hiszen válaszoltál a kérdésemre, ami a következõ:
"személyes tapasztalatok, átélések generálták"

tapasztalták vagy átélték a lélekvándorlást? vagy hasonlót? ez érdekes lehetett, még ha csak valami ahhoz közeli élmény is volt. Hogy történt?
(Nekem a tudatos álmodásban volt például többszöri mélyebb élményem ahol megismertem valami tök más dolgot, de ez nem teljesen ide tartozik)

A kézrátételes dolgot meg örömmel olvasom! (hogy mennyire jó hatással tudott lenni)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Darukezelő
Mondom, hogy ez nem olyan, mint egy elõadás. Tehát nem az van, hogy bemész a templomba, elregélik neked minden vasárnap, hogy van Isten, aztán viszontlátásra. Itt gondolom a személyes tapasztalatok, átélések generálták bennük a hitet. Már nem emlékszem muterban hogy jött létre a dolog, mert már nagyon rég óta érdekli õt ez a spirituális, ezoterikus téma. Én nem hiszek benne teljes mértékben, de tiszteletben tartom, hogy ez érdekli. Csinált már rajtam is kézrátételes gyógyítást. És én is tapasztaltam magamon, hogy van ennek eredménye. Jó most nem azt kell elképzelni, hogy egy nyílt törést összeforraszt, hanem pl viszketett a szemem mint a franc, azt hittem, hogy kikaparom a helyérõl. Muter segített ezzel a kézrátételes gyógyítással, és egy 5 perc múlva már nem volt az az erõs viszketés. Ezeket át kell élni, ezt nem lehet így elmesélni. Vannak olyan emberek, akik aurát látnak, meg miegymás. Jó, most nem a TV-ben szereplõ "varázslókra" kell gondolni, szerintem az egy más kategóriába tartozik, aki pénzt akar ebbõl meríteni.

Aquir
ez nincs másképp nálam sem 😊

Aquir
jó de én most õt kérdeztem 😊

clio1616v
pontosan, okkal reagálok a hozzászólásaidra

Aquir
nyilván addig felesleges a dolog, amíg te magad nem érzed annak, ezért is mondtam, hogy állok elébe 😊

clio1616v
a tapasztalat mennyisége és minõsége változik
a tapasztalat a lélek minõségi tulajdonsága

Aquir
És a szüleidben (vagy akármilyen emberben) mi változik meg a hiten kívül? miért kezdték ezt vagy azt hinni? mert valószínû? mert annak (logikailag) tûnik?

clio1616v
nem is lesz, feleslegesen nem teszek semmit szívesen

lelkesedésem is addig tart amíg értelme van

Aquir
ha nem tudsz vagy nem akarsz válaszolni a dolgokra, én állok elébe, azzal ne legyen gond 😊

Darukezelő
Elvont a téma nagyon, nem lehet erre pontos választ adni, csak találgatni. Szerintem igazából van, most írhatok bármit, hogy miért. Az ellentábor úgyis csak arcon röhögne, lefikázna, stb stb. Kár emiatt felesleges vitatkozásokba bonyolódni. 😊 Meg igazából ez is egy érdeklõdési kör valahol, akit érdekelnek a spirituális dolgok, meg az ezoterika, az biztos, hogy úgy gondolja, hogy van lelkünk, és a lélekvándorlásban is hisz. Én is tudok ezt azt ezzel kapcsolatban, de minek írjam le, miközben a fél topiknak humbuk. 😊 Valahol én is hiszek a lélekvándorlásban, de ez is egy magas téma még nekem, szóval néha kételkedve fogadom. Amióta a szüleim elkezdtek ezzel foglalkozni, azóta érdekes dolgokat tapasztalok én is. Fater eleinte nem hitt ebben, de egy fél éve elkezdte õt is érdekelni a téma, és már õ is teljesen máshogy áll ezekhez a dolgokhoz. És az a vicc, hogy mind mind személyes tapasztalat, nem egy elõadás. Hanem átélik a dolgokat. Szóval valami biztos van, lehet mi nem akarunk róla tudni, vagy túl "kicsik" vagyunk hozzá, hogy értsük, és tudjunk róla. Lehet ehhez is fel kell nõni, nem tudom.

nem látom be minek arról vitatkozni,amire nincs bizonyíték?!
jah
sry, de a filozófusok is csak agyaltak és találgattak javarészt...szal az nem bizonyíték

mellesleg: ha itt mindenki olyan kecyokos lenne,mint amilyennek képzeli magát...min. feltaláltátok volna a rák ellenszerét,stb.

clio1616v
Akkor honnan tudjam, mit akartál mondani? ^^

NEOreg3
sok filozófus teljesen mást mond errõl, most akkor nekik van igazuk, vagy neked? példát nem írok

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

clio1616v
Elárulom nektek mi az oka az emberi létnek:
Az, hogy az ember tudja hogy létezik. Ennyi. Nincs benne semmi hókuszpókusz.

clio1616v
hús és vér lol ez aSZtán az egzakt érvelés ^^

clio1616v
de van lelked, ha azt azonosítjuk a gondolkodással és a személyiséggel

viszont ez meghal veled együtt, hacsak az utódaid rokonaid emlékében nem marad meg vagy nem veszik át a szokásaidat mások

clio1616v
honnét tudod, képes vagy állati fejjel gondolkodni, vagy unkább nem gondolkodni

egyéPként a gondolkodás nem más mint a preferenciák, ösztönök és reflexek tudatos egymásután pakolása, ez alakítja ki a viselkedést

állatok nem dolgoznak ha ha ha, igazad van fizetést se kapnak, tehát lelkük sincs 😄

DJKonya
Egyebet jelöltem.
Pártatlan vagyok.
Nem hiszek az ilyen dolgokban, abban inkább hogy van élet a földön kívül de ilyen szent hülyeséggel mint pl lélekvándorlás ilyesmi , nem tudnak palira venni...

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

clio1616v
ezzel egyet tudok érteni

clio1616v
olyan szinten beszélünk el egymás mellett, hogy nincs értelme

Aquir
a tízparancsolat azért marad <#buck>
a buddhizmus miért fejlõdõképes? hova fejlõdne?

a kereszténységet is:
egyre jobban elterelik az eredeti gondolatvilágától, és azoktól az értékektõl, amiket közvetíteni akart (volna). Már ha ez fejlesztésnek számít.
A buddhizmus egyébként egy fejlõdõképes vallás. Józan paraszti logikával követhetõ az egész, gyakorlatilag.
Aquir
a tudományt mindig fejlesztik, tekints el ettõl 😊

a science nevû folyamatábrának nincs kimeneti értéke. Emellett még a változók sincsenek deklarálva.
De ha más megközelítésben nézem, a két folyamatábra akkor is csak az induktív tudományokról és az istenhívõ vallásokról szól.
wordsworth
2.

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Aquir
te pogány!!4
na és mi a hibás benne? xD

már az is gecire vicces volt. na ok, valamilyen szinten vicces, de inkább csak vicc.
Amúgy nem praktizálok semmi ilyesmi vallást, ha erre célzol.
Aquir
#31503 <#vigyor>

Aquir
egyébként meg: az orvostudomány mindig is TÜNETEKET KEZELT

a Biotechnológia fogja több 100-szorosan hazavágni az orvostudományt

ezen a materialista vs. spirituális dolgon felesleges vitatkozni. Bebizonyítani egyiket sem lehet, így hit kérdése marad az egész. Hit vs. másfélehit.
Aztán úgy is ki fog derülni, hogy egyikünknek sem volt igaza, ez már csak így megy 😉
ja, ezt már olvastam tõled régebben.
de ebbe az orvosoknak kézrátételes dologba nem akarok belekötni hogy mennyire lehet mûködõképes, mert nem értek hozzá. Én inkább arra vagyok kíváncsi, hogy milyen FORRÁSBÓL tanítják ezeket a dolgokat. Tehát hogy jelenkori nyugati agymenés, vagy esetleg múltja is van, és hozzáértõk állnak a háttérben.
Ez utóbbi felõl kételyeim vannak.
Aquir
persze. Csont is meg agysejtek meg stb. Ja meg ottvan a Zaurád is körülötted😊

pzoli00
mindenkinek van lelke, legalábbis annak nevezzük, de tuti, hogy nemcsak hús és vér vagyunk!!!

Aquir
ja és igen, EZT is tanítják egyetemen.. 😊
Az volt a címe hogy Alternatív medicína az orvostudományban 😊

Ezt nyaljad át kérlek, õ tartotta az órát 😊

Aquir
ÁHÁHÁH 😄DDD

Épphogy ilyet TANÍTANAK kérlek szépen kézrátételes gyógyítást és energizálást kérlek szépen igen !!! 😄D
Minden orvosnek meg KELL tanulnia ezeket még ha nem is akarja AKKOR IS.
Elõbb tájékozódj 😄D

NEOreg3
nem kell sokat visszaolvasnod, továbbá nem állítottam hogy közvetlenül

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

honnan a francból tudnám?? 😄D
NEOreg3
én is hogy te tudod az orvosságot az összes betegségre

örülök, hogy ilyen tisztán látsz.
NEOreg3
ahogy mindenki más, aki hasonlóval foglalkozik, csak van aki(k)nek nagyobb a reklámja

Vannak emberek akiknek van lelke, és vannak akiknek nincs...
egyetemen ilyet tanítanak?
habár ha a modern orvostudományt hallgatóknak kitérnének a tradicionális, évezredes múltú gyógyászati technikákra, még véletlenül kilátnának a dobozból, és nem a betegségek tüneteit kezelnék, hanem a gyökerét.
Összeomlana a világ is? -.-'
mert a magyar természetgyógyászok döntõ többsége balfasz kókler.
mekkora materialista fos szöveg.
ugye tudod, hogy ez is csak egy hitvallás?
zsutyesz
<#eljen>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;