A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
Pontosan.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
errõl van szó

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Molnibalage
Mit? Te hozod egyszemélyben a törvényeket?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

bardocz
Szélsõségesben üthesse,de házi,puskázás,és hasonló kisebb dolgok miatt ne.
clio1616v
megoldanám, szeretem a kihívásokat

Christiansen
nem tudom eldönteni, hogy roma vagy vagy hithû ballib. :)

jobb volna ha lenne joga
legalább nem lenne annyi tanárverés + ilyenek

Molnibalage
A szükségleteik a nevelés hiányából fakadnak.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Ha meg tudsz tenni érte akkor tegyél.

Folyamatosan ezrt hajtogtod. A megoldás egyszerû. Visszadni mindazokat a jogosultásgokat a tanároknak amit 15 éve volt. Ja és közfeleadatot ellátó személynek számítanak vagy nem? Olyan súlyos büntetést kéne a tanárverõknek adni, mintha rendõrt vernének.

Verj meg mindenkit akinek nem tetszik a viselkedése vagy éppen zavarja az érdekeidet.

Jelenleg a diákok és szülõk tendálnak efele.

clio1616v
Jelenleg két olyan problémám van, amit nem fogok részletezni és erõszakmentesen fogok megoldani.

Megvédeni megvédem magamat, de verekedést nem kezdeményezek.

Pras, figyelj abban biztos lehetsz hogy én nem fogok passzióból senkit megverni a családtagjaid közül.

Mégegyszer mondom az hogy megvernek az utcán elõfordulhat, de nem tudsz tenni semmit ellene, mert az embereket nem tudod te irányítani, belsõ szükségleteiket elégítik ki.

Molnibalage
Bandatag leszel? Cigányputriba költözöl? Bunkó leszel? Komolyan mondom sírok rajtad olyan tájékozatlan vagy.

Molnibalage
Megjegyzem megalázmi sem engedik. Tényleg nagyon tudtalan vagy. Felfogod már végre, hogy mirõl van szó mikor arról beszélek, hogy nincs eszköz?

Molnibalage
Akkor figyelhetnél jobban a hírekre te zseni. Felvetették, hogy csak körzeten belül járhatna a gyerek. Magyarán bp-i Fazekas Gimibe nem a tehetségeket, hanem a helyi suttyókat kéne járatni.. Ma sem oda megy a gyerek ahova akarod. Leülhetsz. Egyes.

tigeroo
de tesem tudod. nincs egy logikus érved sem. akkor mivel is érvelsz?
Darukezelõ
Amíg nincs gyereked, addig te sem fogod tudni elképzelni 25+ évesen, hogy mik uralkodnak a mai középiskolákban. Jó is lenne, ha a tanár egy komolyabb morgással helyre tudná rakni az ilyen típusú "gyerekeket". Sajnos ez nem így mûködik. És szerintem nem jó ötlet a haverjai elõtt megalázni, mert ha komoly az összefogás, akkor hirtelen 4 ember fog téged csesztetni egy helyett. Nem fogod te egy ilyennek soha sem elnyerni a tiszteletét. Csak olaj lenne a tûzre, ha elkezdenéd megalázni.

PrasCo
Nézd, nekem egészen közeli családtagomat verték félholtra rohadék állatok, passzióból (nem részletezem, mert magánügy), mivel egyszerûen nincs hatékony fenyítés a másik oldalon. Ha erre is valaki azt mondaná, hogy "Viseljem el, nem kötelezõ itt élni", hát... fogalmazzunk úgy, hogy nem örülnék neki. Ahogyan az általános iskolás éveimre is emlékszem, hogyan terrorizáltak ott pár srácot, aki nem mert visszaütni, vagy csak nem akart, mert "voltak elvei". Nyolc év nyomot hagy az emberben. De gondolom, õ is elmehet az országból, ha valami nem tetszik neki. ...akinek meg nincs olyan problémája, hogy az erõszak jól fizetõ szakma-e, vagy sem; azok jól megélnek egy-két késsel.

Szívbõl kívánom, de tényleg, hogy a gyermeked nyomán ne kelljen felülbírálni a nézeteidet, és ne kelljen tehetetlen dühvel szembenézned.
Köszönöm.:)

clio1616v
látod ez a baj, hogy nem tudod elképzelni sem

clio1616v
Ja, csakhogy engem nem érdekel az "országunk" nem kötelezõ itt élnie senkinek, meg ha így is van akkor azt kell elviselni ami van.

Ha meg tudsz tenni érte akkor tegyél.
Verj meg mindenkit akinek nem tetszik a viselkedése vagy éppen zavarja az érdekeidet.

tigeroo
hogy járatnád le a haverjai elõtt? else tudom képzelni :O

lereppeled mint valami MC battle?
Christiansen
naiv vagy és korlátolt, ezzel én be is fejeztem
sziasztok jó "szórakozást"

clio1616v
nem értesz... nem kezdem el szidni, hanem lejáratom a haverjai elõtt ahhoz viszont elõbb a bizalmába kell férkõznöm, és máris ott tartok, hogy elõbb nyerem el a tiszteletét ekötben, mintsem meg kelljen aláznom.

clio1616v
Eddig egyedül a te hozzáállásod tetszik, neked is gondolom vannak problémáid, ahogy nekem is.

De nem erõszakkal kell megoldani és ez az amiben egyetértek veled.

Christiansen
ha mindenki beletörõdne mint te akkor szép kis jövõ vár országunkra.

clio1616v
Kulabá: mindenkinek megvannak a problémái, meg kell oldani és nem mást hibáztatni érte.

Tegyél ellene, ha nem tetszik. Ha meg nem akarsz vagy nem tudsz tenni semmit akkor, minek panaszkodsz? Jobb lesz attól?

Christiansen
igen, és hogy alázol meg egy mauglit?
kirúgnak hogy leszutykosoztad. (más kérdés hogy mire hazaérsz benned a kés)

zsutyesz
Ezek tudod mit csinálnának: kiröhögnék. Ennyi. És még a tanár kapna egy sallert, mert meg mert szólalni és megalázta a többiek elõtt.

Ale Alonso! poppe fan club™

clio1616v
Meg kell alázni nyilvánosan, nem testi erõszakkal, hanem megismerni a félelmeit gyengeségét és azt felhasználva mondani neki valamit az osztálytársai elõtt, közösségben mindenkinek fontos az elismertség, ha ezt csökkented a társai elõtt nem fogja megzavarni az órádat mert tudja hogy hol a helye.

Van hogy a verésnél fájdalmasabb a szégyen.

Akin a verés segít, azon a megszégyenítés is fog. Sõt testi erõszak mentesen.

A tehetetlen tanár üt csak, aki türelmét elveszítve végsõ kétségbeesésében nem tudja már kordában tartani indulatait.

zsutyesz
<#eljen>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

tigeroo
túl elméleti síkon vagy!
mire a te gyereked odaér, addigra már minden osztályban lesz 4-5 ilyen bodzaszedõ ivadék
Ezért neveztem hivatásnak, és nem szakmának.A tanári és az ápolónõi munkához is elhivatottság kell.Mert sokszor kerülünk olyan helyzetbe hogy inkább világgá szaladnánk.Még is, másnap ugyan úgy felvesszük a munkát, mint ha, mi sem történt volna.Legyünk kedvesek és mosolygósak,és azok is leszünk, mert nem büntethetünk ártatlanokat más emberek hibái miatt. :)

MR ME
kivéve ha vidéken van az az iskola, és messzetávol nincs másik
a vidéki iskolák meg tele vannak féreg cigány gecikkel akik azthiszik h mindent megtehetnek, lásd ezt a videót, vagy amikor a boxoló kissrácot verték agyon, õ meg nem üthetett vissza mert az egész sportjövõjét tette volna kockára vele

de persze clió te más világban élsz, neked az is jó h most drágább az euró, szal igazábólamit mondassz azon már csak röhögök állt
és igen: TÉNYLEG ^^

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Christiansen
majd a liberális haverjaid bezárnak még pár iskolát,
alulfizetnek még pár tanárt és nem sok választásod
lesz melyik dzsungelba irasd. ja, bocs, magántanuló, tudom.

clio1616v
Nem kötelezõ a gyerekeimnek ott tanulniuk abban az iskolában.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Molnibalage
nálunk a 8év alatt 2-3x ha alkalmazott testi fenyítést a mi tanárunk, de akkor igenis magunkba néztünk..bár, hozzáteszem akkor még megvolt a tanár tisztelete

Nálunk is ez volt. Az egyik gyerek már nem bírt magával. Az orosz fogságot is megjárt tanár birkatürelme elfogyott és lekevert neki akkorát, hogy 40 perc múlva is látszott a nyoma. Onnantól fogva nem volt gond. Nem halt bele a srcác és nem lett agresszív állat. Viszont tudta, hogy hol a helye.

tigeroo
és a tanár energiáját és idejét amit mondjuk a te gyereked tanításra fordíthatna, inkább szókaratézzon egy kis görccsel? hidd el ha nekem pofázna meg pimaszkodna egy kis taknyos én lekevernék neki 1 büdös pofont...nemhogy az órámon zavarja a tanítást...
Molnibalage
Aki alkalmas tanárnak az tud fegyelmet tartani testi erõszak mentesen is. Ennyi. Mit lovagoltok még rajta?

Az, hogy ez egy baromásg azért. Ennyi erõvel állíthatnád, hogy zöld az ég és örökmozgó van a kerted hátuljában. Ez a kijelentés nem általánosítható.

Van olyan vegyészmérnök is, aki alkalmatlan.

Valóban. Csak nem õ (próbálja) nevelni és taníttani a jövõ generációt. Vigyázó szemedet vessed Dél-Koreára. Kicsit ott talán átestek a ló túloldalára, de ott a tanári pálya olyan vonzó, hogy versenyeznek érte. Nincs olyan, hogy a diák beszól, hogy anyád, mert akkor jaj neki.

tigeroo
gratulálok, teis megfogtad a lényeget, látom!

sokszor azokat a gyerekeket kéne nevelnie a tanárnak, akit otthon lese szarnak és elmarad a nevelés...és a környezetbe ezáltal nemtud beilleszkedni a gyermek!

értsétek már meg: attól, hogy egy tanár alkalmazhatna testi fenyítést, még nem vinne ostort az osztályterembe és verné el az összes diákot...
csak azokat akik megérdemlik!

nálunk a 8év alatt 2-3x ha alkalmazott testi fenyítést a mi tanárunk, de akkor igenis magunkba néztünk..bár, hozzáteszem akkor még megvolt a tanár tisztelete

kistesóm 13éves, most hetedikes... elképesztõ hogy mi folyik a suliban! a tanár meg nem tehet semmit, ha a szülõkkel fel akarja venni a kapcsolatot a gyermek magatartása miatt akkor kiröhögik...
clio1616v
Aki alkalmas tanárnak az tud fegyelmet tartani testi erõszak mentesen is. Ennyi. Mit lovagoltok még rajta?

Biztos vannak alkalmatlan tanárok is. Elférnek, nem érdekel.

Van olyan vegyészmérnök is, aki alkalmatlan.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

tigeroo
igen ennél a példánál talán ez jobb megoldás lenne mint a testi fenyítés.
DE! szerintem pofont/sallert adni a gyereknek akkor a legjobb, amikor valami nagy butaságot csinált a gyermek, és ezzel a testi fenyítéssel a gyerek "párosíthatja" a rossz cselekedetét. például kihajol a 4. emeleti ablakból, kiül a korlátra, körbehugyozza a wcdeszkát, a lennt említett vonatos példám, vagy bármi amikor már a saját és társai épségét veszélyezteti a gyerek (hozzáteszem, aki normális gyerek az ilyeneket úgysem csinálna... tehát õket alapból nem vernék meg)

ilyen esetben egy kis szidás és egy tasli többet ér mint akármilyen hegyibeszéd meg szóbeli megrovás...
Molnibalage
Azt sem lehet, mert felügyelet nélkül nem bóklászhat a gyerek, mert a tanár felelõsség rá vigyázni. Látod. Neki van kötelessége és feleõssége. Gyereknek nincs baszod? Az én idõmben ez senkit sem zavart, de akkor nem volt 9 millió jogász országa ez.

Ez meg az alkotmányos jogát sérti, mert nem tanulhat. Más kérdés, hogy õ nem is akar, viszont másik 20 gyereket meg õ akadályoz. Akkor kinek az alkotmányos joga a fontosbabb? Az egy kis neveletlen szarcsibóké akit "csak" nevelni kéne. Ezt tiltod és eszközt sem ad hozzá a jog!.

Esetleg gondolkodnál is végre, vagy még égeted magad egy kicsit?

Shifter
A tanárnak egyszerûen nincs joga testi fenyítéshez.

Szüleim nem ütnek... Majd 1 tanár fog, hahahahahaha

&#3232;_&#3232;

Christiansen
amúgy meg tilos a gyereket kiküldeni a terembõl, nem vicc elõször én sem hittem el

Molnibalage
Ezt ugye viccnek szántad?

1. Mire kiérnek rég vége mindennek.

2. Kiskorú, nem büntethetõ. Mikor 12 éves kis szarosok elvitték a bátyus telefonját és utánuk futottnuk és megfogtuk õket, akkor is csak dádá azt csá.

tigeroo
pedagógus : a nevelés és oktatás folyamatában alkalmazva értékeket és tudást származtat át a tanulóknak.

wiki
Christiansen
és ha nem megy ki? beírsz neki egy egyest? megbuktatod?
adsz neki egy intõt?..

Molnibalage
Nem akarnak tanuli sem. Semmit sem akarnak csinálni. Céltalanok.

clio1616v
Ha én tanár lennék, aki zavarja az órát elküldeném ki a terembõl.

Christiansen
ja. aztán mire kiérnek elvérzik.
szemtanú nincs, "hazamegy" az osztály..