A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BB7
Jobbkezes vagyok!
Azzal eszem,
Azzal írok,
Azzal verem,
és Azzal fogom az egeret is! :)
somdav95
jobb

Mindkét kezem egyformán ügyes...
tigeroo
balkezes vagyok. de a balkezes gitáron bénább vagyok mint a "sima" gitáron :Dd

amugy sportban is balos vagyok
OrioN the S
jobbkezes vagy

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

VRSDM
akkor csatlakozz clio-hoz, és szabotáld a kérdést :D

u dont have to listen anybody else but me

bogyoka
Jobb

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Molnibalage
Na, de nem egyformán ügyesek. Az egyikkel írok, a másikkal szerelek, babrálok, egeret tologatok és sportban azzal ütök és dobok.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

VRSDM
akkó a mindkettõs te :D

BaliBoy
Két balkezes? <#hehe> (sry)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Molnibalage
Nem tudom mire szavazzak. Bal kézzel írok, de minden más szempontból meg jobbkezes vagyok. <#fejvakaras>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

jobb

Apus
bal

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Jobbkezes vagyok.

toysoldier
Jobb
de balkezes akarok lenni :-o

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Littlepig13
Jobb

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

Bal

VRSDM
nevetnék ha vmi hatalmas trauma okán, az egyházba vetett hited mentené meg az elmédet a megõrüléstõl, és a megbékélésed okán, cigány képviseleti politikus lennél. :)

bardocz
Egyháznak sose.Másoknak se,anyám intézi az ilyeneket:D De az egyház tõlem egy fillért nem fog kapni soha,az biztos.
pAtOcA
Nem adok.

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

szjuca
Nem adok.
Egyszer, nagyon régen egy kolduló öregnek adtam 1 narancsot, (hogy a pénzem ne eligya), és majdnem hogy utánam dobta. Kcsg.

ja, nem fail.

picit korai ez a szavazás nem ?:D

nem adakozok senkinek, egyszer becsöngettek hozzánk, apámnak volt a zsebében 200 forint, odaadta neki, legyen boldog, jött 2 hónap múlva, hogy mehet a rendõrségre kihalgatásra mert csalók voltak és ugye fel volt írva a neve meg a címe, hogy adakozott...
z99999
ha az utcán letámadnak és van nálam apró, akkor odaadom de egyébként senkinek

Pszt.

predator1982
egyiknek se adok

pred

Dick Riddick
Egyiknek se adok.

\"Heroes never die. They just reload.\"

N o N a m e
Mindegyiknek adakozok. <#ravasz1>
nandorb
lol,ez jo volt...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Suzaka
Gondolom, 14 évesen egész havi kereseted nekik adod ;)

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. &#12456;&#12523;&#12501;&#12455;&#12531;&#12522;&#12540;&#12488; ^^

Az egyházaknak adakozok.

Visca el Barca! Visca Catalunya!

tigerbácsi
magamban hiszek, s keressenek munkát! beteg meg menjen haza!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

broman191
Egyiknek se adok. -.-

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Rockynhooo
akárki jön csak annyi a duma h nem veszünk semmit meg sem hallgatom meg ki sem megyek.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ezen a héten egymás után két nap ugyanazon a helyen kéregettek tõlem az utcán, harmadik nap gondoltam egyet és a másik irányba mentem: akkor is kéregetett valaki.
az elsõ cigánygyereknek elõször cigi kellett, aztán énzt kért ("kenyérre kell!") a második egy alkoholista volt, akinek csak 30 forintja van buszjegyre, a harmadikat meg már akkor elküldtem amikor elkezdte a monológját.
volt már hogy adtam, de egy idõ után ez már zavaró...
Motoroj
Egyiknek se adok.

Ha kedvem van, de még inkább pénzem, akkor magamtól is adok, de ilyen módszerekkel nálam nem mennek semmire.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

PrisonMan
Nem

nandorb
Egyiknek se adok.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

"A betegek, elesettek javára": fele hoax, másik fele kamu, a harmadik fele meg általában féligazság. <#wilting>
"Az egyházaknak adakozok.": az egyház nem szokott házalni, a szekták szokása, hogy házaljanak. Azt meg, hogy az ember önszántából pénzt gyûjtsön önmaga butítására nem támogatom, kb ahogy heroinra sem adnék pénzt senkinek.
Szóval nem szokásom, és hacsak nem szenvedek agykárosulást, belátható idõn belül nem is fogok ilyen célokért adakozni.
A ténylegesen beteg gyerek meg nagyon sajnálatos, de hó végére a mi hûtõnk is üres.
89
adj nekik kaját

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

jha.
ez kb. olyan dolog, hogy akár még okos is lehettél volna, ha lenne egy kis eszed.
DJKonya
Egyiknek se adok.

Nagyon ritka hogy valakinek adakozok. Nem azért mert kapzsi vagyok, hanem azért mert sokszor ha adsz egy csövesnek pénzt akkor nem az hogy menne venne magának egy kis kaját, inkább megy és vesz magának piát. Egyháznak alapból nem adok. Max betegeknek adakozok. Volt hogy bementem a Tescoba venni pár cuccot és maradt egy kis zsebpénzem, jött egy fiatal csaj, rákos gyerekeknek gyûjtöttek, adtam neki egy kétezrest mert tudom hogy azok a gyerek saját hibájukon kívül lettek rákosok. Ettõl persze még lehettem csalás áldozata..

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

chhaya
A többséghez hasonlóan...

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

egyiknek sem.

Hegi90
Házalós? akkor nem. Utcán lehet, de ott helyzettõl függ.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

banok
hát elég szarrágók vagyunk. mondjuk én is az utolsót nyomtam.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

zsutyesz
Nem jellemzõ rám az adakozás, de ritkán meg tudnak gyõzni.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Nem adok, mert nekünk sincs és én meg nem ettõl leszek jobb ember:/

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

clio1616v
Úgy fogalmaztam volna meg a kérdést, hogy Van-e értelme a kéregetõknek pénzt adni?

Alapvetõen segítek mindenkinek, de soha nem pénzzel, elmondom miért.

A pénz önmagában értéktelen, ha nem kapsz érte semmi szolgáltatást vagy terméket. Én ha valakinek segítek mert bajban van, akkor azért nem várok el semmit, mert azért segítek, mert az nekem jó érzés.

Így mástól is azt várom, el hogy nekem így segítsen. Senkitõl sem kérek olyat amit nem tud megtenni, vagy olyat ami nekem se esne jól ha tõlem kérnék.

Sok ember arra hagyatkozik, hogy mások jóhiszemûségét kihasználja és pénzt kér, mert 100-ból 10 megsajnálja és ad neki. A kéregetést ilyen szempontból elítélem és az agresszív viselkedésük ellenére még nekem kellemetlen az amit csinálnak.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

MR ME
ne foglalkozz vele, mindig nyáladzik :)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.