A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy sportban is balos vagyok
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
u dont have to listen anybody else but me
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
de balkezes akarok lenni :-o
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
u dont have to listen anybody else but me
Egyszer, nagyon régen egy kolduló öregnek adtam 1 narancsot, (hogy a pénzem ne eligya), és majdnem hogy utánam dobta. Kcsg.
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
Visca el Barca! Visca Catalunya!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
az elsõ cigánygyereknek elõször cigi kellett, aztán énzt kért ("kenyérre kell!") a második egy alkoholista volt, akinek csak 30 forintja van buszjegyre, a harmadikat meg már akkor elküldtem amikor elkezdte a monológját.
volt már hogy adtam, de egy idõ után ez már zavaró...
Ha kedvem van, de még inkább pénzem, akkor magamtól is adok, de ilyen módszerekkel nálam nem mennek semmire.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
"Az egyházaknak adakozok.": az egyház nem szokott házalni, a szekták szokása, hogy házaljanak. Azt meg, hogy az ember önszántából pénzt gyûjtsön önmaga butítására nem támogatom, kb ahogy heroinra sem adnék pénzt senkinek.
Szóval nem szokásom, és hacsak nem szenvedek agykárosulást, belátható idõn belül nem is fogok ilyen célokért adakozni.
A ténylegesen beteg gyerek meg nagyon sajnálatos, de hó végére a mi hûtõnk is üres.
ez kb. olyan dolog, hogy akár még okos is lehettél volna, ha lenne egy kis eszed.
Nagyon ritka hogy valakinek adakozok. Nem azért mert kapzsi vagyok, hanem azért mert sokszor ha adsz egy csövesnek pénzt akkor nem az hogy menne venne magának egy kis kaját, inkább megy és vesz magának piát. Egyháznak alapból nem adok. Max betegeknek adakozok. Volt hogy bementem a Tescoba venni pár cuccot és maradt egy kis zsebpénzem, jött egy fiatal csaj, rákos gyerekeknek gyûjtöttek, adtam neki egy kétezrest mert tudom hogy azok a gyerek saját hibájukon kívül lettek rákosok. Ettõl persze még lehettem csalás áldozata..
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Ale Alonso! poppe fan club™
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Alapvetõen segítek mindenkinek, de soha nem pénzzel, elmondom miért.
A pénz önmagában értéktelen, ha nem kapsz érte semmi szolgáltatást vagy terméket. Én ha valakinek segítek mert bajban van, akkor azért nem várok el semmit, mert azért segítek, mert az nekem jó érzés.
Így mástól is azt várom, el hogy nekem így segítsen. Senkitõl sem kérek olyat amit nem tud megtenni, vagy olyat ami nekem se esne jól ha tõlem kérnék.
Sok ember arra hagyatkozik, hogy mások jóhiszemûségét kihasználja és pénzt kér, mert 100-ból 10 megsajnálja és ad neki. A kéregetést ilyen szempontból elítélem és az agresszív viselkedésük ellenére még nekem kellemetlen az amit csinálnak.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.