A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Motoroj
Elõfordul, de nem rendszeresen.

Ha nem szellemi munkát végzek, akkor szeretem, ha megy.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Rockynhooo
mikor muter benyomja konyhába akkor hallom én is kb ennyi , de magamtol be nem kapcsolnám.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

BB7
ÚGYSE KATTINT SENKI!!!
clio1616v
Csak ritkán.
Nem vagyok lusta összedobni egy playlistet mediaplayerben vagy kiírni egy CD-t ha autóban akarok zenét hallgatni, és így legalább az szól amit akarok, nem az agyonjátszott slágerek.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

terron
Vannak jó megnyílvánulásaik, bár sokszor már nekem is sok az bunkóság ami ömlik belõlük...meg ne játszana minden reggel a rohadt slágerrrádió kib45ott republicot. Sajnos ez nálam annyira nem fakultatív mert még a szüleimnél lakok (sajnos) és õk ezt tolják minden áldott reggel <#help>

Kizárólag vezetés közben, akkor is 10 esetbõl egyszer kapcsolom be, jobban szeretek csöndben vezetni.

Otthon meg még zenét sem hallgatok, nem hogy rádiót.

Online az MR2-t...

http://gaborszantai.co.uk/

Molnibalage
Mit lehet annak a két parasztnak a dumáján élvezni? Kevés nagyobb buknó embert horodott a hátán a Föld, mint azt a két gyökeret.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

terron
Igen reggelente, fürdés/öltözködés közben sláger rádió, bumeráng. Délután a soliban Roxy, este póker közben Raise FM

BB7
"Csak ritkán kapcsolom be."

Akkor is csak Winamp! :D
Bár ha ülök kocsiban akkor hallgatom, ha kell, vagy buszon ha elöl ülök, hallom, amit a sofõr hallgat! De általában mindig fül bedug, jack csati a PSP-mbe és játszok! :D
Shifter
Igen, rendszeresen szoktam rádiót hallgatni.

Minden reggel iskolába menetkor a kocsiba.

&#3232;_&#3232;

Molnibalage
Én gyakorlatilag soha, csak más hallgatja körülöttam. A Rádiókabarét (az új srcáokkal nagyrészt) leszámítva semmit nem hallgatok.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Reggelente kocsiban Bumerángot...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

LordVenom
Csak ritkán kapcsolom be.

Ha éppen megyek valahova reggel autóval,akkor bumeráng. Itthon soha nem hallgatok rádiót.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

BaliBoy
Egyéb.

Csak reggelente a Bumerángot és azt sem mindig. Nálam ugyanúgy mint a tv a rádió is lejárt. A net átvesz mindent. :)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Carlos
Elõfordul, de nem rendszeresen.
Winamp, zene rádió.

Þór vígi þessi rúnar

zsutyesz
Soha nem hallgatok rádiót.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

joshua
Igen, rendszeresen szoktam rádiót hallgatni.
Reggelente szoktam hallgatni a Bumerángot,ha tudom, és itthon pedig szinte mindig valamelyik internetes rádiót.

OrioN the S
Csak ritkán kapcsolom be. Akkor is neten.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

LoDMaSt
Am vennék simán, szép gesztus.

@ Hellomarci

LoDMaSt
Magadnak vennél virágot? :D

@ Hellomarci

bens
sajnálnám a virágot egy lányért. a répát magamért eszem :P

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

LordVenom
Igen mester...bocsánat,hogy véleményt mertem nyilvánítani. <#rolleyes>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Carlos
Kamu duma!
A tyúkot is sajnálod amit megeszel?
Vagy a répát?
<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

bens
sajnálnám a virágot...

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

Carlos
Juteszembe.
Amikor eleinte csakúgy vettem virágot a páromnak mindig azt kérdezte, micsináltál? Megcsaltál? <#vigyor1>

Þór vígi þessi rúnar

Scottt
Persze, nincs ebben semmi rossz, ez egy szép gesztus.Multkor 5k-ért vettem vörös rózsát lány barátomnak mert névnapja volt^^Pedig semmi olyat nem akarok tõle<#smile>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

ChuckyHUN
akkor ne viccelõdj vele, bazdmeg

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

fikázzuk már a francia nagyurakat, amikor párszáz évvel ezelõtt az volt a divat hogy a férfiak sminkeltek, a nõk meg nem.
vissza-visszajár a divat, csak már nyílik ellene az emberek csipája.
fel lehetne ezt egy kis humorral is fogni, geciskedés helyett.
:AS_DASF?ss
REPS0L
<#idiota>

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

ne verjétek már ki a faszotokból ezt a szar sablon hová megy a világ dumát. nem mondtok okosságokat vele, bármennyire is szeretnétek. a legszebb mégis az, hogy kb mikor te voltál fiatal vagy azelõtt kicsivel, akkor is répanadrág volt a divat. most miért nem ocsmányozzuk azt a kort? ja hogy az jó volt az emo meg rossz? ahhoz hogy valaki ezt kimondhassa, még 20 évnek kell eltelnie.

bardocz
Én tuti a virágot kötöttem volna a csokira,de te tudod!<#idiota>
Shifter
ott a pont, én az emosokat gyûlölöm, a hungaristákat kiröhögöm mint állat :D emo olyan vicces... fogpiszkáló kéz + láb LOL

&#3232;_&#3232;

LordVenom
Persze, nincs ebben semmi rossz, ez egy szép gesztus.

Pfff...divatjamúlt? El is felejtettem,hogy ma az emo a divat,meg az öngyilkosság...elég ocsmány irányba fejlõdik a világ...<#levele>

Kicsikiraly
<#eljen>

DFTBA &#3232;_&#3232;

clio1616v
Kollégámat nõnapon leküldtük a titkárnõhöz egy papírral Boldog nõnapot felirattal.

Virág Józsinak hívják ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Ez még külön külön is égõ :\

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Sickness
kicsit ja

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

BB7
HuuhH! Szemét dolog...
ChuckyHUN
:)
szerinted vicces?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Sickness

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

ChuckyHUN
fura helyzet alakult ki:)

faszom.pont

NeverwinterKING
ilyen évfordulókra simán. de csak úgy nem vennék neki :P

\"You are fucking crazy people!\"

BB7
Oka?
ChuckyHUN
Délben még arra szavaztam
mostmár másra nyomnám...
<#rinya>

htr93
semmi.

Hát... én mindig szeretem meglepni a barátnõmet valamivel... virágot meg alapból egy szép gesztus bármilyen nõnemûnek adni... aki nem így gondolja, azzal nem tudom mi van.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

SimaSuna
Vasárnap vettem vörös rózsát meg Raffaello-t, ráköttettem a csokit a virágra és úgy adtam át :)

htr93
egy beszélgetés vége :
-hát akkor majd holnap beztos találkozunk
-nem olyan beztos az!

XDmintha csak neked mondta volna! Nem olyan beztos az!