A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem szellemi munkát végzek, akkor szeretem, ha megy.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Nem vagyok lusta összedobni egy playlistet mediaplayerben vagy kiírni egy CD-t ha autóban akarok zenét hallgatni, és így legalább az szól amit akarok, nem az agyonjátszott slágerek.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Otthon meg még zenét sem hallgatok, nem hogy rádiót.
http://gaborszantai.co.uk/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Akkor is csak Winamp! :D
Bár ha ülök kocsiban
Minden reggel iskolába menetkor a kocsiba.
ಠ_ಠ
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ha éppen megyek valahova reggel autóval,akkor bumeráng. Itthon soha nem hallgatok rádiót.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Csak reggelente a Bumerángot és azt sem mindig. Nálam ugyanúgy mint a tv a rádió is lejárt. A net átvesz mindent. :)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Reggelente szoktam hallgatni a Bumerángot,ha tudom, és itthon pedig szinte mindig valamelyik internetes rádiót.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A tyúkot is sajnálod amit megeszel?
Vagy a répát?
<#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
Amikor eleinte csakúgy vettem virágot a páromnak mindig azt kérdezte, micsináltál? Megcsaltál? <#vigyor1>#vigyor1>
Þór vígi þessi rúnar
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
vissza-visszajár a divat, csak már nyílik ellene az emberek csipája.
fel lehetne ezt egy kis humorral is fogni, geciskedés helyett.
ಠ_ಠ
Pfff...divatjamúlt? El is felejtettem,hogy ma az emo a divat,meg az öngyilkosság...elég ocsmány irányba fejlõdik a világ...<#levele>#levele>
Virág Józsinak hívják ^^
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
szerinted vicces?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
faszom.pont
\"You are fucking crazy people!\"
mostmár másra nyomnám...
<#rinya>#rinya>
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
-hát akkor majd holnap beztos találkozunk
-nem olyan beztos az!
XDmintha csak neked mondta volna! Nem olyan beztos az!