A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
a zömök embereknek amúgy megvan a saját mechanikája, pl. egy nagydarab embert pillanatok alatt földre lehet vinni, még egy 60 kilóssal gyakran esélytelenül kínlódok
De más ne dönthesse el helyette.
Nem is akarnám, csak ha kifejezetten megkérne rá, és látnám, hogy reménytelenül szenved.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Lenne egy papír amit ha aláír, akkor dönthet a sorsa felett a hozzátartozó, ha nem akkor meg nem (ma a halál után is ha jól tudom ez dönt a szerveid sorsáról), ha meg kóma, akkor olyasmi h ha 1 hónapig nem ébred fel, akkor a rokonok dönthetnek. Mindenki jobban jár.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ennél kevesebb szenvedést sehogy máshogy nem lehet elérni.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
"Ahogy az emberek pénzéhségét ismerem, gyorsan elszaporodna az eutanáziát kérõk száma. Ha maga a szenvedõ kéri, könnyen lehet hogy egy késõbb felépülõ embert végeznének ki. Ha pedig a hozzátartozók kérik, egyszerûen nem lehetne különválasztani hogy a szenvedõn akarnak-e segíteni, vagy egyszerûen csak a vagyonra fáj-e a foguk."
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Ezt ne feljtsétek el, a korrupciót nem könnyû lefülelni.
\"Heroes never die. They just reload.\"
\"Heroes never die. They just reload.\"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Ale Alonso! poppe fan club™
ha valaki öngyilkos akar lenni, legyen öngyilkos. ha valaki egészségügyi állapota miatt nem tud errõl dönteni, másnak nincs joga ilyesmirõl nyilatkozni.
az egyetlen elgondolkodtató eset, ha a szóban forgó személy korábban rendelkezett arról, hogy nem akar újraélesztést. ez talán elfogadható, mivel saját döntés, és a halál nem más ember tevékenységének a közvetlen végeredménye.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Ha súlyos baleset érne és 100% lenne hogy az elõttem álló életem során már tolószékes leszek, és se a kezem, se a lábam nem tudnám használni akkor ezt választanám. Maga a gondolat kitudna végezni hogy a baleset elõtt mi mindent tudtam csinálni 15 évig és elõre kéne néznem hogy ha még élek 40-50 évet tolószékben... Nem tudnék semmit se csinálni és tudom hogy a mai fiatalok milyenek, valószínû hogy minden barátom, haverom elfordulna tõlem és nem lenne semmim. Talán barátnõm is elfordulna tõlem de azt nem bírnám elviselni hogy pár év múlva egy másik csávóval látom az utcán aztán még pár év múlva látom õket ahogy mennek az utcán és már 2 gyerekük van, én meg ott ülök már évek óta egy nyamvadt tolószékbe tehetetlenül. Nekem ez maga a rémálom.
Lehet hogy én kitartok mellette immáron 3 hónapja mióta volt a balesete, és mindenben segítek neki, most már szerencsére ott járunk hogy sétálgat is kicsit, átölelem és szépen lassan. Ha most le bénult volna és 100% hogy nem épült volna fel sohasem és az eutanáziát választotta volna és engedtem volna. Nem azért mert nekem nem kell egy mozgássérült nõ hanem azért mert azt akarom hogy neki minnél jobb legyen, Nagyon rosszul viseltem volna, így is rosszul viselem, ha egész életében szenvednie kellene, MERT SZERETEM. Tudom hogy mondani így lehet bármit de ezt megtenni sokkal nehezebb.........
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.