A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem igazán kedvelem, de néha muszáj használni. (igazából nagyon ritkán vonatozom)

OrioN the S
Csak egy közlekedési eszköz, semmi több.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Ability
Tettem be pár kérdést várólistára mert mostanában mindig csak spontán jönnek. Meg lehet nézni itt -> bal oldalt várólista. Sorozatos kérdéshez még most várok ötleteket, ne akkor szakértsen mindenki amikor éppen bekerül. Nagy neveket keresünk, mindent nem lehet beletenni csak erõsen populáris fajtákat.
Molnibalage
Kenõpénz? A páciensnek minden esetben magának kell kérnie. Ha erre nem képes akkor vége a sztorinak. Nem is egyszer kell kérnie, többször is meg kell erõsítenie, hogy nem gondolta meg magát. Nem lehet senkit megkenni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

immovable
Ez benne van a pakliban. A világ nem tökéletes. 😊
BB7
Szerintem, mivel itt a fórumon kapcsolatok alakultak ki, ezért ez a topic is abban segít, hogy minél jobban megismerjük egymást, s egymás szemléletét! 😊
Egyetértek vele.

minek írjátok be, mire nyomtatok? senkit nem érdekel. érdemesebb volna csak olyan hszeket posztolni, amly hozzátesz az adott kédéshez valamit, nem csak egy nem/igent.

szerencsére még verekednem nem kellett soha, de edzettem már 2 méteres emberrel meg kétszer olyan nehézzel is, õgyhogy sejtem mirõl beszélsz.

a zömök embereknek amúgy megvan a saját mechanikája, pl. egy nagydarab embert pillanatok alatt földre lehet vinni, még egy 60 kilóssal gyakran esélytelenül kínlódok
ha az illetõ ezt akarja és az állapota kilátástalan, kérhesse.
De más ne dönthesse el helyette.
Nem is akarnám, csak ha kifejezetten megkérne rá, és látnám, hogy reménytelenül szenved.
Scottt
Egyetértek vele

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

ha az érintett személy kéri akkor teljesen 1etértek vele
VRSDM
egyetértek!

u dont have to listen anybody else but me

Egyszerûen megoldható...
Lenne egy papír amit ha aláír, akkor dönthet a sorsa felett a hozzátartozó, ha nem akkor meg nem (ma a halál után is ha jól tudom ez dönt a szerveid sorsáról), ha meg kóma, akkor olyasmi h ha 1 hónapig nem ébred fel, akkor a rokonok dönthetnek. Mindenki jobban jár.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

kovacsgellert
Egyetértek vele.

hungary27
Egyetértek vele.
Motoroj
Egyetértek vele.

Ennél kevesebb szenvedést sehogy máshogy nem lehet elérni.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

CopyKing92
csak akkor van eutanázi ha azt a páciens is akarja te. csak ugy nem kapcsolhatnakle valakit..

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

BB7
"Egyetértek vele,de nem mûködne!"

"Ahogy az emberek pénzéhségét ismerem, gyorsan elszaporodna az eutanáziát kérõk száma. Ha maga a szenvedõ kéri, könnyen lehet hogy egy késõbb felépülõ embert végeznének ki. Ha pedig a hozzátartozók kérik, egyszerûen nem lehetne különválasztani hogy a szenvedõn akarnak-e segíteni, vagy egyszerûen csak a vagyonra fáj-e a foguk."
Hát ez egyértelmû. Ha nincsenek meg ezek a körülmények, akkor miért kéne kihúzni a dugót?

89
Azért lehetett volna több opció is...véleményem szerint csak akkor elfogadható, ha a beteg menthetetlen, döntésképes állapotban van (tehát õ mondja) és a szenvedései már elviselhetetlenek...más szerintem ne nagyon döntögessen embertársa élete fölött

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

N o N a m e
<#wink>
ZTM
Nem érdekel ez a téma.

dartonita
1.
El kell tudni engedni,foleg ha sokat szenved.

Dick Riddick
Amíg szóba nem kerülne a kenõpénz.
Ezt ne feljtsétek el, a korrupciót nem könnyû lefülelni.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Én értem ezt, de azt sem látnám szívesen hogy a rokonok minden szálat megmozgatnak az ügy érdekében.

\"Heroes never die. They just reload.\"

broman191
Egyetértek vele.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

elitehun
Nem érdekel ez a téma.
Orvosi erkölcsrend alapján még a menthetetlen állapotokból is addig kell húzni a sérült állapotát ameddig csak tudják. Hallottam olyanról is hogy vonatbaleset után totál szétroncsolódott ember könyörgött hogy hagyják meghalni, de nem tehették. Egyértelmû tehát hogy az ember saját joga lenne ezt eldönteni, ennek is csak a begyöpösödött vallási dogmák állnak útjába. Azt viszont fontosnak tartom, hogy CSAK akkor szabadna ha a beteg döntésképes állapotban van (ezt úgy is meg tudják határozni a dokik) és a folyamat a beteg saját keze által végzõdjön be (értsd: dózis elindítása gomb lenyomásával, dokumentálva)

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

zsutyesz
a rákosok sem akkor akarnak eutanáziát, amikor kiderül, hogy rákosok, hanem a végsõ stádiumban.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

QuippeR
elutasítom.

ha valaki öngyilkos akar lenni, legyen öngyilkos. ha valaki egészségügyi állapota miatt nem tud errõl dönteni, másnak nincs joga ilyesmirõl nyilatkozni.

az egyetlen elgondolkodtató eset, ha a szóban forgó személy korábban rendelkezett arról, hogy nem akar újraélesztést. ez talán elfogadható, mivel saját döntés, és a halál nem más ember tevékenységének a közvetlen végeredménye.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

joshua
Egyetértek vele.

pyrohun
hello KITT 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

chhaya
Egyetértek vele.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

N o N a m e
Gyógyíthatatlan betegség? Az AIDS is az, mégse mennek a fertõzött emberek eutanáziára, amúgy nem érdekel engem jelenleg a téma.
pyrohun
érdekes, hogy mennyien egyetértenek vele. vagyis nem érdekes, hanem inkább tanulságos.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Shifter
Nem érdekel ez a téma.

&#3232;_&#3232;

milk4
Nem érdekel ez a téma.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

cement
Nem érdekel

respect to the man in the ice cream van

Egyetértek vele

somdav95
Egyetértek vele

immovable
<#eljen>
DJKonya
Egyetértek vele.

Ha súlyos baleset érne és 100% lenne hogy az elõttem álló életem során már tolószékes leszek, és se a kezem, se a lábam nem tudnám használni akkor ezt választanám. Maga a gondolat kitudna végezni hogy a baleset elõtt mi mindent tudtam csinálni 15 évig és elõre kéne néznem hogy ha még élek 40-50 évet tolószékben... Nem tudnék semmit se csinálni és tudom hogy a mai fiatalok milyenek, valószínû hogy minden barátom, haverom elfordulna tõlem és nem lenne semmim. Talán barátnõm is elfordulna tõlem de azt nem bírnám elviselni hogy pár év múlva egy másik csávóval látom az utcán aztán még pár év múlva látom õket ahogy mennek az utcán és már 2 gyerekük van, én meg ott ülök már évek óta egy nyamvadt tolószékbe tehetetlenül. Nekem ez maga a rémálom.
Lehet hogy én kitartok mellette immáron 3 hónapja mióta volt a balesete, és mindenben segítek neki, most már szerencsére ott járunk hogy sétálgat is kicsit, átölelem és szépen lassan. Ha most le bénult volna és 100% hogy nem épült volna fel sohasem és az eutanáziát választotta volna és engedtem volna. Nem azért mert nekem nem kell egy mozgássérült nõ hanem azért mert azt akarom hogy neki minnél jobb legyen, Nagyon rosszul viseltem volna, így is rosszul viselem, ha egész életében szenvednie kellene, MERT SZERETEM. Tudom hogy mondani így lehet bármit de ezt megtenni sokkal nehezebb.........

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

MR ME
egyet értek vele, ha nem akar szenvedni akkor ezt el kell fogadni

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

cicai
Nem érdekel ez a téma.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Vaxi
Igen, de nézz egy izomsorvadásban szenvedõ embernek a szemébe, aki könyörög a halálért, és mondd a szemébe, hogy az ingatlan miatt nem halhat meg. kényes kérdés.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Molnibalage
Az eutanáziát legtöbb esetben olyan elõrehaladott állapotban levõ betegek kérik akiknek a felépülés szó szerint csoda lenne.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Vaxi
Egyetértek vele. Ellenõrzött körülmények között mindenképpen.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Egyetértek.

Carlos
Egyetértek, mivel ismerem mindkét technikát (szihológus barátnõ aki ért a poligráfhoz is (analóg, digitális egyaránt)).

Þór vígi þessi rúnar