A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha úgy vesszük, akkor gyerekkorban SENKI sem tud a reklámok hatása elõl menekülni, szóval akkor mindenkinek az elsõre kellene szavaznia.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
the trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.
(Bertrand Russell)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
#35151-el értek egyet, pl magamat sem tartom valami befolyásolható embernek, sõt... viszont a második lehetõségre nyomtam, mivel a befolyásolás egyik sajátossága, hogy a delikvens NEM veszi észre. Ez benne a lényeg, hiszen magáról szinte mindenki azt gondolja, hogy a függetlenség, objektivitás (stb) egyszemélyben 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
ki is nyomom a tévét ha reklám van...MR2 on vagy valami
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
általában kaja.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Utálom a korszerû reklámokat.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Az is lehet, hogy én néha vásárolok reklámok hatására, csak ezt én magam sem veszem észre. Veszélyes dolog a tudatalattival szarakodni.
de amíg néztem addig is elkapcsoltam ha reklám volt, vagy leszartam
az a szopás, hogy nem tudja az ember elkerülni a reklámokat ha tv-t néz. jól meg van ez oldva. függetlenül attól hogy mindig elkapcsolod, egy hónap múlva már egy rakás reklámnak fújod a szövegét.
mocskos ganajak ezek.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
"Leszarom a reklámok üzenetét / reklámtól függetlenül vásárolok"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"Heroes never die. They just reload.\"
másik kedvencem a bifidusz eszenzis-es reklámok....
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Mellesleg az a 3 vagon reklámújság, amit hetente küldenek, enyhén felháborító.
Arról a kis apróságról már nem is beszélve, hogy szinte köztudott, hogy az emberek jelentõs része egybõl a kukába nyomja, anélkül hogy megnézné (vagy teljesen másra használja 2 percig és utána dobja ki)... és ennek ellenére csak elkészülnek ezek az újságok, ki tudja mennyi fát teljen feleslegesen kivágva ezzel - mert félek nem újrahasznosított papírra nyomják. Ha tévednék ezt illetõen, akkor én kérek elnézést.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Alapjáraton igazából jóformán és nem veszek semmit... Számítógépem fel lett újítva, ruhát akkor veszek, ha kell, elektronikai cuccot akkor veszek, ha az elõdje töntrement. Könyvet szoktam venni, ha van felesleges pénzem. Azt meg nem reklámozzák.
Összeségében az utolsó elõtti.
ruhák, mûszaki cikkek...:hát kínai, C&A, "mobilokatleszarom", szal más dolog amit vásárolok nemnagyon van 😄
Én úgy vásárolok hogy célirányosan, valami nincs akkor elmegyek megnézem meg szagulom 😄 belenézek megharapom XD és 5-6 termék közül kiválasztom a legjobb ár/érték arányút 😊
ಠ_ಠ
Mindenhonnan folyik a szar.
"Leszarom a reklámok üzenetét / reklámtól függetlenül vásárolok"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.