A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

z99999
mindenkire hatással vannak a reklámok, csak nem ismerik be.

Pszt.

NEOreg3
Az utcán nem igazán figyelem a reklámokat és olyan hatást mint a mozgó kép és hanganyag nem tudnak elérni. Újságot sem olvasok, ha valami a kezembe is akad, akkor rögtön a rejtvényhez meg a képregényhez lapozok. A barátaim/ismerõseim/rokonaim pedig nem szoktak konkrét márkákat ajánlani. Gyerekkoromban leragadtam a bejáratott márkáknál (nájk, sznikerz stb.) és azóta is arra törekszem, hogy ilyenjeim legyenek, ha már egyáltalán nem reklámoznák õket, akkor is.

Ha úgy vesszük, akkor gyerekkorban SENKI sem tud a reklámok hatása elõl menekülni, szóval akkor mindenkinek az elsõre kellene szavaznia.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lacee
errõl az az idézet jut eszembe, miszerint "az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel". 😊

the trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.
(Bertrand Russell)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
..és gondolom az utcán is csukott szemmel jársz, újságot nem olvasol, valamint egyáltalán nem adsz a barátaid/ismerõseid/rokonaid véleményére sem. Az jó, akkor te talán tényleg függetlenedni tudsz 😊

#35151-el értek egyet, pl magamat sem tartom valami befolyásolható embernek, sõt... viszont a második lehetõségre nyomtam, mivel a befolyásolás egyik sajátossága, hogy a delikvens NEM veszi észre. Ez benne a lényeg, hiszen magáról szinte mindenki azt gondolja, hogy a függetlenség, objektivitás (stb) egyszemélyben 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Molnibalage
Az lehet, hogy sok birka van, de én nem vagyok közülük való.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Melyik részét nem érted annak, hogy gyakorlatilag nem veszek semmit? Ha valami cuccom elromlik CSAK akkor. Akkor mi is hat rám tudat alatt? Kaját szüleim veszik nagyrészt, mert otthon élek, de olyan sört veszek amit én szeretek és olyan kaját aimt én szeretek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tigeroo
pedig valahol ott az igazság. nem hiába szakosodtak el marketing irányba a "tõkések"...
milk4
TÚL sokat gondolkodsz egy ilyen egyszerû kérdésen.Nálunk is azért írnak az 5-ös tanulók szövegértelmezésbõl 2-es,3-asokat,mert túlbonyolítják a kérdést.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

REPS0L
ahhoz képest hogy a nagyrész leszarja a reklámok üzenetét, tudat alatt azt vásárolsz amit jobban reklámoznak...

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

predator1982
egyéb: nincs rám hatással a reklám, de a szövege nagyon ragadós😄D

pred

DJS8
Dilemmában voltam néhány terméket illetõen, de egy reklám megerõsített abban, hogy melyiket válasszam.

ChuckyHUN
NAGYON Leszarom a reklámok üzenetét
ki is nyomom a tévét ha reklám van...MR2 on vagy valami

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

banok
Igen, már keltette fel annyira érdeklõdésem reklám, hogy annak hatására vásároljak vagy cselekedjek

általában kaja.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ha neked ez jött át gz ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Motoroj
Egyéb (kommentben kifejtem).

Utálom a korszerû reklámokat.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

bardocz
Én már 17 éve csakis a reklámok miatt veszek levegõt.
igen, például kenyeret is a reklám miatt vásárlok csak 😊 hiába tagadjátok mindenki azért veszi.

amúgy szinte mindenki úgy gondolja, hogy leszarja a reklámok üzenetét, de tudat alatt ezzel vagyunk telebaszva. az utcáról, a hirdetõtáblákról, mindenhonnan jön felénk.
Az is lehet, hogy én néha vásárolok reklámok hatására, csak ezt én magam sem veszem észre. Veszélyes dolog a tudatalattival szarakodni.
az a vicc hogy annak szerettem volna, csak szar a magyar érettségim nem lett jó, meg nem volt kedvem felmenni pestre 😄D
mivel nem nézek tv-t, így nem vagyok tisztában vele hogy milyen reklámok vannak
de amíg néztem addig is elkapcsoltam ha reklám volt, vagy leszartam
az a szopás, hogy nem tudja az ember elkerülni a reklámokat ha tv-t néz. jól meg van ez oldva. függetlenül attól hogy mindig elkapcsolod, egy hónap múlva már egy rakás reklámnak fújod a szövegét.
mocskos ganajak ezek.
elitehun
Leszarom a reklámok üzenetét / reklámtól függetlenül vásárolok
Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Mindenki emiatt vásárol. Tudatalatti ftw... hiába tagadjátok.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

DJ RX7
Lefosom a reklámok üzenetét / reklámtól függetlenül vásárolok

:3

NEOreg3
leszaroma a reklámokat, TV-t nem nézek, rádiót nem hallgatok, netezéskor meg az adblock+ blokkolja a reklámokat (amit nem azt én blokkolom manuálisan)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lullaby
Általában leszarom a reklámokat, de a telefonom egy plakáton láttam meg és megtetszett <#zavart1>

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

FZoleee
Az már bifidus antiregularis, te tudatlan <#idiota>
"Leszarom a reklámok üzenetét / reklámtól függetlenül vásárolok"
kovacsgellert
Leszarom a reklámok üzenetét.

Nagy ívben leszarom a reklámok üzenetét. Én reklámtól függetlenül vásárolok...
0Fritz0
A bocit manapság már nem nevezném csokinak, inkább valamilyen agyoncukrozott masszának.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Dick Riddick
Leszarom a reklámok üzenetét/reklámtól függetlenül vásárolok.

\"Heroes never die. They just reload.\"

HöfEE
Nem tudom ezt az eredményt én azért nem tartom reálisnak. Én az elsõ opcióra szavaztam pedig utálom a reklámokat, de ha látom, hogy pl. kijött egy új fajta bocicsoki(csak példa 😄 ) akkor lehet , hogy a boltban legközelebb meg fogom venni.

tigeroo
van az a mosóporreklám amikor egy esküvõn vannak és a végén a nagy "terítõt"? kikötik egy toronyra a másik végét meg egy helikopter tartja 😄Dd rávan kötve a csücske de a terítõ többi része már a torony elõtt van XD

másik kedvencem a bifidusz eszenzis-es reklámok....
CopyKing92
Michelin gumi abroncs reklám a legkomolyabb.. 😄 kevesebb üzem anyaggal is tovább bírja..(jóóvan<#idiota>) de hogy hogyha nincs benzin? 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Rockynhooo
leszarom de már vásároltam hatására ... pl.: Tuborg greennek kurva jó volt a promoja és megkóstoltam.. bár am is megtettem volna 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rettenthető
Leszarom.

Mellesleg az a 3 vagon reklámújság, amit hetente küldenek, enyhén felháborító.
Arról a kis apróságról már nem is beszélve, hogy szinte köztudott, hogy az emberek jelentõs része egybõl a kukába nyomja, anélkül hogy megnézné (vagy teljesen másra használja 2 percig és utána dobja ki)... és ennek ellenére csak elkészülnek ezek az újságok, ki tudja mennyi fát teljen feleslegesen kivágva ezzel - mert félek nem újrahasznosított papírra nyomják. Ha tévednék ezt illetõen, akkor én kérek elnézést.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

DJKonya
Leszarom a reklámok üzenetét / reklámtól függetlenül vásárolok hogy úgy mondjam

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

én már vásároltam, de csak nyereményjáték miatt ^^
Darkon
Leszarom. Neha mar annyira szarok hogy az faj.

Born to win

bogyoka
Dilemmában voltam néhány terméket illetõen, de egy reklám megerõsített abban, hogy melyiket válasszam

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

MR ME
leszarom a reklámok üzenetét, tv-t meg nem is nézek...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

VRSDM
leszarom, azt veszem ami tetszik.

u dont have to listen anybody else but me

Szelektálva szoktam nézni, észre sem veszem a reklámokat 😄

Molnibalage
Rádiót nem hallagatok, napilapokban nincs reklám, TV-t csak hallgattam amíg volt tuner kártyám (4 hónapja már az sincs...), reklámújság szinte élbõl kuka. Akkor szokam megnézni mikor TÉNYLEG kell valami. Pl. elötörött a régi fõfotelom. Kellett egy új. Na akkor gyorsan áltapoztam két ilyen bedobott szart. Értelme nem volt. Elmentem egy 3. helyre és ott volt jó cucc és nem bóvli szar.

Alapjáraton igazából jóformán és nem veszek semmit... Számítógépem fel lett újítva, ruhát akkor veszek, ha kell, elektronikai cuccot akkor veszek, ha az elõdje töntrement. Könyvet szoktam venni, ha van felesleges pénzem. Azt meg nem reklámozzák.

Összeségében az utolsó elõtti.

tigeroo
egyéb: max. elgondolkozok rajta hogy jó vásár lenne-e, de aztán úgyis összevetem az eddigi tapasztalataimmal, szóval nem a reklám a fontos nekem hanem a többi "körülmény"... de még konkrétan reklám hatására nem vettem semmit (esetleg valami csokit hogy kipróbáljam)

ruhák, mûszaki cikkek...:hát kínai, C&A, "mobilokatleszarom", szal más dolog amit vásárolok nemnagyon van 😄
Shifter
Leszarom a reklámok üzenetét / reklámtól függetlenül vásárolok.

Én úgy vásárolok hogy célirányosan, valami nincs akkor elmegyek megnézem meg szagulom 😄 belenézek megharapom XD és 5-6 termék közül kiválasztom a legjobb ár/érték arányút 😊

&#3232;_&#3232;

0Fritz0
Újság, rádió, intenet, levelesláda, utca az smafu? 😊
Mindenhonnan folyik a szar.

"Leszarom a reklámok üzenetét / reklámtól függetlenül vásárolok"

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Mivel tévét sem nézek, így reklámokat sem

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Látod angolul sem tudsz elég jól, gépelni sem tudsz elég jól, neked filozófusnak kellett volna menni, nem infósnak <#idiota>