A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Olyan kérdés mikor lesz, hogy milyen rendszerességgel szoktál fsszõrt borotválni?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
\"Heroes never die. They just reload.\"
Istenem, a régi szép idõk... :))
\"Heroes never die. They just reload.\"
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Visca el Barca! Visca Catalunya!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
(amúgy a rajzóra, de azt nem lehet választani...)
http://gaborszantai.co.uk/
Elektronika.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Sok-sok, de szerencsére mellette életem is van:P:D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Mostanában is elég sokat vagyok online de általában fõleg hétvégén barátnõm laptopjáról netezek, mert ott vagyok náluk de akkor is legtöbbször magába zümmög a gép és kész.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
u dont have to listen anybody else but me
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
le akarok szokni a samponozásról, kiváncsi vagyok hogy oszlik meg a tömeg
van, hogy max 1 órát, mert egész nap játszok : D
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ha nincs, akkor egész nap
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(