A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator1982
közmunka, illetve javitó-nevelõ munka

pred

qtab986
Mire gondolsz?

OrioN the S
Ok ,de azon belul is akad olyan aki lehet megerdemelne azt a ket ev bortont.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

qtab986
Attol fugg ,hogy mit kovetett el
Le van írva, nem veszélyes elitléteket.

Carlos
Közmunka, illetve javító-nevelõ munka.

Már így is túltelítettek a börtönök.

Þór vígi þessi rúnar

OrioN the S
Egyeb: Attol fugg ,hogy mit kovetett el es ,hogy miert kene ulnie akar csak ket evet. Meg ezeket a munkakat valoszinu ,hogy megcsinalna olyan is aki ra van kenyszerulve szegenyseg miatt es kell neki a penz. Szoval lehet elvenne a munkat olyantol akit nem iteltek el csak meg akar elni valahogy.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Rockynhooo
Munka, hogy valami hasznukat is vegye a társadalom. Ha visszaesõ akkor megemelném a büntetést, így ellehetne kerülni hogy munka közben azon gondolkodjon mit bûnöz legközelebb :D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Dick Riddick
Börtönt nekik is.

\"Heroes never die. They just reload.\"

qtab986
Munka.

bogyoka
Egyáltalán nem félek, biztosan meg lesz állítva.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

atlagember
Ez az egész csak a sajtó által felfújt bulvártáma. Végre van mirõl írni.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu

Na jó, de én nem ott kezdtem :D
Új-Zélandon spottolták a disease-t, egyszer csak észrevettem, hogy Madagaszkár is fertõzött. Na mondom, kész, nyertem :D

bardocz
Én nekem egyszer sikerült az,hogy minden területet megfertõztem,erre véletlen kiléptem<#idiota>
nekem is amikor ott kezdtem:D

a sertésinfluenza tart tõlem
cenobite
Egyéb. Gerjesztett dolog, csakúgy mint a többi ilyen "jószáginfluenza".
Egyszer azt mondják, hogy sertéstõl nem lehet elkapni, aztán meg azt, hogy valahol le akartak gyakni egy csomó kucut, mert "fertõzöttek".
Beteg dolog. Semmi nem lesz belõle, pár hét után vége a pániknak.
Legalábbis remélem. :)

gamertag: kenobita

Nekem már sikerült

nem is lehet.....

Scottt
Mi az a sertésinfluenza?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

fery02
Nem

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Kicsikiraly
másodikon egy idõben mennyit röhögtünk kongán :D

DFTBA &#3232;_&#3232;

Csuhai G
Kamu az egész.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Pedig Madagaszkárt sokkal nehezebb, azért is van ott a képregény :D

0Fritz0
Jó biznisz.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Szabi84
nem félek különösebben, el kell adni a felhalmozódott ellenszereket

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Mike at home
jól van, gondolom a disznók is az összeesküvés részei
egyeseknek lételemük a kombinálás

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
különösebben nem pánikolok, ha meghalunk meghalunk, nem féltem a szaros kis életemet

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

NEOreg3
leszarom, ha meg belehalok, akkor így jártam

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Ez egy nagy kamu, mint anno a madárinfluenza egyáltalán nem félek. A Sima mezei influenza veszélyesebb, mint a sertés, csak a média húzza fel ennyire.

Egyik ismerõsöm ideidézve:
valahova le kell írni azokat a milliárdokat Mosoly az autópálya, olaj, tõzsdebotrányok már olyan uncsik! ez egy remek és nemes ügy a VÁLASZTÓKÉRT! ez az egyik tippem, a másik az hogy a NAGY emberek (akik persze nem is léteznek Kacsint sokak szerint) úgy döntöttek hogy túl egészséges a disznóhús, túl sok protein van benne meg ilyesmi, így kap egy kis negatív PR-t, leépítést, létszámcsökkentést Mosoly

Míg a másikat:
Mit szóltok hozzá hogy már a madárinfluenza nem menõ, gondolom kimutatta valami marketinges, hogy attól már nem félnek eléggé. De van megoldás, itt a sertésinfluenza Mosoly

Oké nem túl kreatív, lehet hogy árpa vagy geszti írta a forgatókönyvet, de a lényeg hogy parázzon a nép, addig se lázad. Már elõre látom, hogy jön majd a pók, a kigyó, a strucc és a zsiráf influenza is, aztán lehet újra madár ami, mint tudjuk, több millió magyar áldozatot is szedhet....
Amúgyis ha már válság van (csak fent, minket csak etetnek vele és fizettetik), legyen vírus is.

Lehet hogy igazad van. :)
Azért még nem szeretnék elpatkolni. :D:D
Nyugi ne panikolj be ennyire. ;)

Ebbõl világjárvány lesz, több millió áldozattal. Persze hogy félek!

Bár lehet hogy nem kellene annyira pánikolnom...
Dzsini
A legbiztosabb (bár egyik leglassabb és nagyon sok türelmet igénylõ) módszer parazitával menni, az elején eladni az összes tünetet és terjedést (és venni majd 2-es heat resistet, de ez nem kötelezõ)
Ezután szépen lassan várni, hogy megfertõzzön lehetõleg mindent (de elsõsorban Grönlandot és Madagaszkárt). Utána az összegyûlt rengeteg pontból megvenni csak a leghalálosabb tüneteket, és a lakosság villámgyorsan elpusztul.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hegi90
eddig kétszer mentem vírussal, most megyek valami féregggel :D

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
ez kurva jó :)))

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Világjárvány lesz, de már kellett egy kis izgalom a világnak!

Am magasról szarok rá.

Shifter
gecijóóó :D má az egész világot megfertõztem csak Grönlandot nem tudom XD

&#3232;_&#3232;

[HUN]FaTaL
Jobban tartok a magyar gazdaság összeomlásától. Megint kellett valami a médiának, amit fel lehet kapni mint annó a madárinfluenzát.

http://goo.gl/gd6Zi5

z99999
ott van a legtöbb disznó<#wilting>

amúgy leszarom nagy ívben, jobban tartok a magyar gazdaságtól

Pszt.

valamitõl úgyis kihalunk néhány éven belül. ha nem ettõl, akkor 100 másik dolog valamelyikétõl...

Hegi90

Shifter
Egyéb.

Valahogy leszarom, valamibe meg kell halni :D egészséges halott nincs XD

&#3232;_&#3232;

DJKonya
Nem pánikolok, de kicsit aggódom a gyors terjedés és az áldozatok miatt.

Kicsit rossz belegondolni hogy az ilyen járványokba fog kihalni az egész emberiség.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Eloldeszka
Hát de most érted, te túl sokat nem tudsz tenni az ügyben, ha csak nem költözöl ki egy tanyára...

ThisZip
"Max megdöglök."

Végülis, ja

:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Eloldeszka
Világjárvány lesz, de már kellett egy kis izgalom a világnak!

Hehehe. De amúgy nem hiszem, hogy lesz bármi is. Max megdöglök.

Idevágó játék :D

Aki pedig ismerte, annak itt egy kis poén.

BlackShadow
lofing habbal.. sõt örültem h legalább olcsó lesz a husi.. de nem :(
a madár már nem menõ most jönnek a desznók!! ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Kicsikiraly

DFTBA &#3232;_&#3232;

ThisZip

Érdekessége, hogy össze vissza fertõzõdhet emberek és állatok között.

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)