A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Már így is túltelítettek a börtönök.
Þór vígi þessi rúnar
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
Új-Zélandon spottolták a disease-t, egyszer csak észrevettem, hogy Madagaszkár is fertõzött. Na mondom, kész, nyertem :D
Egyszer azt mondják, hogy sertéstõl nem lehet elkapni, aztán meg azt, hogy valahol le akartak gyakni egy csomó kucut, mert "fertõzöttek".
Beteg dolog. Semmi nem lesz belõle, pár hét után vége a pániknak.
Legalábbis remélem. :)
gamertag: kenobita
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
egyeseknek lételemük a kombinálás
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Egyik ismerõsöm ideidézve:
valahova le kell írni azokat a milliárdokat Mosoly az autópálya, olaj, tõzsdebotrányok már olyan uncsik! ez egy remek és nemes ügy a VÁLASZTÓKÉRT! ez az egyik tippem, a másik az hogy a NAGY emberek (akik persze nem is léteznek Kacsint sokak szerint) úgy döntöttek hogy túl egészséges a disznóhús, túl sok protein van benne meg ilyesmi, így kap egy kis negatív PR-t, leépítést, létszámcsökkentést Mosoly
Míg a másikat:
Mit szóltok hozzá hogy már a madárinfluenza nem menõ, gondolom kimutatta valami marketinges, hogy attól már nem félnek eléggé. De van megoldás, itt a sertésinfluenza Mosoly
Oké nem túl kreatív, lehet hogy árpa vagy geszti írta a forgatókönyvet, de a lényeg hogy parázzon a nép, addig se lázad. Már elõre látom, hogy jön majd a pók, a kigyó, a strucc és a zsiráf influenza is, aztán lehet újra madár ami, mint tudjuk, több millió magyar áldozatot is szedhet....
Amúgyis ha már válság van (csak fent, minket csak etetnek vele és fizettetik), legyen vírus is.
Azért még nem szeretnék elpatkolni. :D:D
Bár lehet hogy nem kellene annyira pánikolnom...
Ezután szépen lassan várni, hogy megfertõzzön lehetõleg mindent (de elsõsorban Grönlandot és Madagaszkárt). Utána az összegyûlt rengeteg pontból megvenni csak a leghalálosabb tüneteket, és a lakosság villámgyorsan elpusztul.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Am magasról szarok rá.
ಠ_ಠ
http://goo.gl/gd6Zi5
amúgy leszarom nagy ívben, jobban tartok a magyar gazdaságtól
Pszt.
Valahogy leszarom, valamibe meg kell halni :D egészséges halott nincs XD
ಠ_ಠ
Kicsit rossz belegondolni hogy az ilyen járványokba fog kihalni az egész emberiség.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Végülis, ja
:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Hehehe. De amúgy nem hiszem, hogy lesz bármi is. Max megdöglök.
a madár már nem menõ most jönnek a desznók!! ^^
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Érdekessége, hogy össze vissza fertõzõdhet emberek és állatok között.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)