A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy csak én nem értettem soha hogy hogy a francba lehet bizonyos ételektõl meghízni vagy fogyni 😄
én ha benyomok egy bödön zsíros pacalpörköltet minden reggel és abárolt szalonnával lekísérem, desszertnek meg reggel-este egy tábla csoki meg egy doboz raffaello, akkor se hízok egy grammot se
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
szal nem, nem fogyózok😄😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
egy 10-est nem ártana leadni, de ehhez nem kell fogyókúra (turmix, hínár, norbi ápdét kifli, miegymás), mindösszesen el kéne kezdeni mozogni <#idiota>#idiota>
hízókúrázni kéne
hogy a picsába nyomjátok, hogy felszedtek ilyen 30 kilókat meg leadtok huszakat? Érti a franc
nekem mindig is stabil volt a súlyom, csak apránként nõtt vagy csökkent, bármennyit eszek és bármennyit mozgok
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mikor kettétörtem a bokám csúnyán meghíztam azóta fogytam 38 kilót.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Toshiba L300-2C5
nem érzem szükségét
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
2 óránként kb eszem vmit, van h annyira nem is vagyok éhes, de akkor is tömök magamba minimum 1 szelet kenyeret
tavaly nyáron fel is jött egy 5 kiló, azóta még 5...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Pszt.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
de ezt is keveslem, szal zabálok állandóan, egy 80ra jó lenne felmenni...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
185/60 mellé nem sok értelme lenne fogyózni<#idiota>#idiota>
és sok nõt sem tudok megérteni h fogyókúrázik a maga 50 kilójával, elég sok férfival beszéltem már, és bizony kb mindenki a kicsit húsosabb csajokat kedveli, szal lányok, ne legyetek azért dagattak, de a csontit nem szeretjük 😊
1 hónap alatt szépen leadtam a testsûlyom 10%-át
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ha most 15 lennék, én is az elsõre kattintottam volna
most így 36 évesen, több évnyi ülõmunkával a hátam mögött, van némi pocak, nem azt mondom, hogy kövér vagyok, de girnyónak lenni jobb volt
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Tényleges fogykúrát soha nem csináltam, csak inkább "teszteltem" magam. Egyszer kipróbáltam, hogy két három napig kevesebbett ettem meg tényleg nem is voltam éhes valamiért egy ideig. Érdemben nem csökkent a súlyom.
Aztán a fordított irányt is kirpóbáltam. Egy hétvége alatt letoltam 1,5 kg jégkrémet és mindkét nap nagyon durván bekajáltam. Eredmény? Fogytam fél kilót hétfõn reggel péntek estéhez képest úgy, hogy hétvégén számdékosan nem sportoltam semmit.
Érti a fene...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Még ha lenne rá, akkorse csinálnám.