A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a diéta a legszarabb fogyókúra, szerintem. mindig atletikus mozgást kell végezni hogy gyorsuljon az emésztés, abból lesz a fogyókúra.

Vagy csak én nem értettem soha hogy hogy a francba lehet bizonyos ételektõl meghízni vagy fogyni 😄
én ha benyomok egy bödön zsíros pacalpörköltet minden reggel és abárolt szalonnával lekísérem, desszertnek meg reggel-este egy tábla csoki meg egy doboz raffaello, akkor se hízok egy grammot se
Lullaby
Nekem híznom kéne, de olyan világban nehéz ahol már lassan a levegõ is fogyókúrás lesz ><

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Bulykin
178/50
szal nem, nem fogyózok😄😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

DJ Skyline
180cm/~90kg (+/- 1,2 kg)

egy 10-est nem ártana leadni, de ehhez nem kell fogyókúra (turmix, hínár, norbi ápdét kifli, miegymás), mindösszesen el kéne kezdeni mozogni <#idiota>

175/65, asszem
hízókúrázni kéne

hogy a picsába nyomjátok, hogy felszedtek ilyen 30 kilókat meg leadtok huszakat? Érti a franc
nekem mindig is stabil volt a súlyom, csak apránként nõtt vagy csökkent, bármennyit eszek és bármennyit mozgok
aztabüdös D::::. ez komoly?
cicai
elég szégyen már nem azért:\

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Aquir
hát ja :|

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

az tényleg csúnya lehettett<#idiota>

DJKonya
Már a hátam mögött van egy sikeres fogyókúra.

Mikor kettétörtem a bokám csúnyán meghíztam azóta fogytam 38 kilót.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Picar77
192/56,5
úgyhogyy asszem állandoan fogyozok túl kövér vagyok <#idiota>

()() (^^)

FZoleee
Még sosem volt rá szükségem.
Kurva sovány vagyok, szóval lényegtelen 😄DD
BB7
gergobaby
Én fogyókúráztam, 20 kilót lefogytam 😊 Két véglet megvolt, azóta nõttem 7-8 cm-t és felszedtem 8-9 kg-t de még igy is csak 18.5-es a BMI-m😊

Toshiba L300-2C5

NEOreg3
189cm/83kg

nem érzem szükségét

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

MR ME
én a szó szoros értelmében kb tömöm magam 😄
2 óránként kb eszem vmit, van h annyira nem is vagyok éhes, de akkor is tömök magamba minimum 1 szelet kenyeret
tavaly nyáron fel is jött egy 5 kiló, azóta még 5...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

z99999
sztem a fogyókúra az, amikor az ember nagy nehezen, minden akaratát összeszedve akar leadni pár kilót, nálam ez nem így megy, szerencsére ha észreveszem magamon a túlsúlyt akkor csak simán nem eszem annyit, le tudom kötni a figyelmemet mással is, és így 1-1.5 hét alatt normál súlyon vagyok.

Pszt.

milk4
#37365:..és kicsit kissebb mint 175cm

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

bardocz
Annyi én is szeretnék lenni,de még sose sikerült híznom😄
MR ME
gyúrjá, a kis pocit könnyen át lehet alakítani izommá 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

milk4
Még sosem volt rá szükségem,mert nem is nagyon érdekel a súlyom.(62kg vagyok kb.)

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

MR ME
az szép, én azé vagyok 185höz 70 kiló 😄
de ezt is keveslem, szal zabálok állandóan, egy 80ra jó lenne felmenni...

Rockynhooo
😄 mondjuk ha még nem is adok le egy kis testmozgás akkor sem árt. de azt mondják a kettõ együtt úgy a jo ha csökkenti az ember a kaja adagot is.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bardocz
Hát a lábad izmosabb lesz,és könnyebben viszed a sörhast<#idiota>
Rockynhooo
187 cm vok meg 85 kilo , de felbasz ez a kis sörhas ugyhogy egy 5 kilot leakarok dobni , járok is le esténként futni 😄 majd kiderül lesz e eredménye 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bardocz
Konkrétan ebbõl minden igaz rám is😄
185/60 mellé nem sok értelme lenne fogyózni<#idiota>
MR ME
énis!

MR ME
hát igen, öregkorra meghíznak az emberek, de akkor meg már elfér 😊

MR ME
nem volt rá szükségem, egyszálbelû vagyok -.-

és sok nõt sem tudok megérteni h fogyókúrázik a maga 50 kilójával, elég sok férfival beszéltem már, és bizony kb mindenki a kicsit húsosabb csajokat kedveli, szal lányok, ne legyetek azért dagattak, de a csontit nem szeretjük 😊

Mike at home
egyébként a legjobb fogyókúra vmi jó kis bélhurut
1 hónap alatt szépen leadtam a testsûlyom 10%-át

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
itt mindenki girnyó tizenéves?
ha most 15 lennék, én is az elsõre kattintottam volna
most így 36 évesen, több évnyi ülõmunkával a hátam mögött, van némi pocak, nem azt mondom, hogy kövér vagyok, de girnyónak lenni jobb volt

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Dzsini
érettségi után lefogytam közel 30 kilót, azóta lassacskán visszajött 18, most nyáron azt a 8-at újra le kellene adni, ha lesz rá érkezésem.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

David2
nekem hízókúrázni kéne, de nem akaródzik feljönni bármi is:S

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

leszarom,jah van túlsúlyom de nem érdekel.

Carlos
Még nem, de tervezem.

Van egy kis pocak... 😊

Þór vígi þessi rúnar

somdav95
Még sosem volt rá szükségem

bogyoka
Jó Neked😊) De minek írod le ennyiszer?😄

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Van egy kis hájam, de annyira nem zavar, hogy tegyek is ellene. Fogyókúra amúgy szvsz hülyeség, egyszerûen meg kell válogatni mit eszik az ember, és mozogni kell mellé.

En hizokurazok 😛

bogyoka
Már fogyókúráztam vegyes eredményekkel.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

En hizokurazok 😛

Rn hizokurazok 😛

fery02
Fogyókúráztam, de nem szándékosan.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Molnibalage
AZ, hogy nem volna rá szükségem nem felétlenül igaz. (78-80 kg vagyok 175 cm mellett)

Tényleges fogykúrát soha nem csináltam, csak inkább "teszteltem" magam. Egyszer kipróbáltam, hogy két három napig kevesebbett ettem meg tényleg nem is voltam éhes valamiért egy ideig. Érdemben nem csökkent a súlyom.

Aztán a fordított irányt is kirpóbáltam. Egy hétvége alatt letoltam 1,5 kg jégkrémet és mindkét nap nagyon durván bekajáltam. Eredmény? Fogytam fél kilót hétfõn reggel péntek estéhez képest úgy, hogy hétvégén számdékosan nem sportoltam semmit.

Érti a fene...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Imádok zabálni. Ha egyszer jól fõzõ barátnõm lesz, leláncolom a konyhában és nem engedem el. 😄

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Még sosem volt rá szükségem... és nem is lesz...

Még ha lenne rá, akkorse csinálnám.

Mike at home
ezt azért a munkaadók itthon erõsen titkolják

kovacsgellert
Még tanulok, de szerintem elégedett leszek.

Jól képzett informatikusokból hiány van, elhiheted. De ha a Pascal is ilyen nehézségeket okoz, tényleg ne erõltesd 😊