A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Suli,idõjárás ami nemtetszik jelenleg.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Sokból állok bukásra de még kijavíthatom és megúszhatom pótvizsga nélkül:S
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
\"Heroes never die. They just reload.\"
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
(lehetne ennél sokkal jobb is...meg sokkal rosszabb is...elvagyok)
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Boldogság, gyengeséget sugároz, az én helyzetemben ez megengedhetetlen.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Amúgy kisebb gondokat leszámítva, az vagyok.
Hálistennek már kezd minden jóra fordulni😊
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
neharagudj, de úgy vagyok vele, ha már segíteni nem tudok rajtad, akkor legalább nekem legyen jó 😊) így kárörvendek egy kicsit... ^^
Mindig lehet rosszabb :-)
Amúgy most meló, szóval lefoglalom magam, meg otthon is van bõven dolgom, pláne a mostani lakótársaim nagyon jó fejek, lehet velük lógni meg minden, de amúgy eléggé magam alatt tudok lenni. Hülye szokás, ez van.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Bár a nyaram nagyon faszának ígérkezik, valahogy mindig pesszimistán látom a jövõt. Meg ugye most vizsgaidõszak, a legjobban szeretek 30 fokos melegben a sötét szobában egész nap számítógéprõl tanulni -.- Ja és #37941.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Most épp tényleg tök jól megvagyok😊 Van barátnõm akit szeretek (juhúú), van ballagásról pénzem, szünet van, süt a nap, anyámék se cseszegetnek annyira😄
u dont have to listen anybody else but me
Spread De Love!
az attól függ,hogy ki ejti el...ha egy 7-es bmw-bõl száll ki,akkor nem adom vissza 😄 mert most 1-200000ft neki nem gáz
ha olcsóbb autó,nyílván visszadom,mert szükség lehet rá😊 am meg volt már ré példa...van,hogy 500ft-ot,de,van,hogy 5000-et adtak 😄
BMW Über Alles!