A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem igazán, de lehetne rosszabb is.

a kémia a nyomiknak😄

predator1982
nõknek való? érdekes hozzáállás

pred

bardocz
Magyart még megértem,mert az nõknek meg buziknak való,nade kémia?😄 Az olyan egyszerû.
clio1616v
pont az sugároz gyengeséget hogy nem látszik hogy boldog vagy...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

milk4
A kisebb gondokat leszámítva, az vagyok.

Suli,idõjárás ami nemtetszik jelenleg.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Scottt
Teljes mértéken. Felhõtlen az életem

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

ZTM

Sokból állok bukásra de még kijavíthatom és megúszhatom pótvizsga nélkül:S

CopyKing92
hát azt hiszem bukok magyarból meg kémiából de nekem nyáron dolgoznom kell. <.<

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Dick Riddick
Ez május közepén nem a legjobb hír. Nyalj be a tanárnak és tanulj, különben nyáron night party-k helyett az atlaszt fogod bújni! <#integet2>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Boldog ember vagyok,bár pénzem lehetne több is!Akkor lenne igazán felhõtlen és gondtalan az életem.De a jelenlegivel is elégedett vagyok.<#worship>

bardocz
Ahogy egy ezer éves kínai mondás tartja:TANULJ! 😄
RIZLA
b

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

TheRock18
féléve egyedül vok,ennyiben rossz,de lehetne rosszabb is...

BMW Über Alles!

bogyoka

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Narxxis
Bérelsz pár verõlegényt aztán hazafelé menet egy kicsit észhez téríted.

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

kovacsgellert

Szívj el még egyet!

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

byzhouse
Egyáltalán nem. (tanár megakar buktatni töribõl 😞 )

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

0Fritz0
Te is sitten vagy?! 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

(lehetne ennél sokkal jobb is...meg sokkal rosszabb is...elvagyok)

Lullaby
Eddig ez voltam, de asszem jön a mélypont...

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Pepsi Twist
Egyáltalán nem.

Boldogság, gyengeséget sugároz, az én helyzetemben ez megengedhetetlen.

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

OrioN the S
ugy kell ,akkor tuti nincs semmi problema :d

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

NEOreg3
mondhatnám, hogy nem, de az igazság az, hogy szarok mindenre és nem érdekel semmi

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

DJKonya
Jaja most szívtam el egy füves cigit.

Amúgy kisebb gondokat leszámítva, az vagyok.

Hálistennek már kezd minden jóra fordulni😊

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

predator1982
a kisebb gondokat leszámitva , az vagyok

pred

clio1616v
legalább a tudat, hogy hozzájárulsz a boldogságomhoz.. nyugtasson kicsit.. 😊)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
igen.. és egyetlen egy hibám van, az hogy a magadfajta idiótákat kinevetem... 😊)))

neharagudj, de úgy vagyok vele, ha már segíteni nem tudok rajtad, akkor legalább nekem legyen jó 😊) így kárörvendek egy kicsit... ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

A Kaszas
igen tudjuk te 1 köcsög boldog ember vagy akinek sosincs semmi gondja te beképzelt buzeráns😄

clio1616v
Igen.. mindig az vagyok.. ^^

Eloldeszka
"Nem igazán, de lehetne rosszabb is."

Mindig lehet rosszabb :-)
Amúgy most meló, szóval lefoglalom magam, meg otthon is van bõven dolgom, pláne a mostani lakótársaim nagyon jó fejek, lehet velük lógni meg minden, de amúgy eléggé magam alatt tudok lenni. Hülye szokás, ez van.

OrioN the S
Valami gebasz mindig van... de ezt leszamintva teljesen jo minden.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Egyéb...

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Dick Riddick
Egyáltalán nem.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Bár a nyaram nagyon faszának ígérkezik, valahogy mindig pesszimistán látom a jövõt. Meg ugye most vizsgaidõszak, a legjobban szeretek 30 fokos melegben a sötét szobában egész nap számítógéprõl tanulni -.- Ja és #37941.

Molnibalage
Valahol az 1-3 között, attól függ, hogy milyen kedvem van. Hétvégén nyelvvizsgázom, annak eredményétõl sokminden függ...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

sb1
Egyáltalán nem.

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

jhetedikj

Lehet,hogy még lesz is...

anno 1987

Egyáltalán nem

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

joshua
Teljes mértéken. Felhõtlen az életem.

Most épp tényleg tök jól megvagyok😊 Van barátnõm akit szeretek (juhúú), van ballagásról pénzem, szünet van, süt a nap, anyámék se cseszegetnek annyira😄

VRSDM
általában teljesen boldog vagyok, de mostanság sokminden jött össze, iskola - barátnõ - bicikli ez a három dolog éltet és most mindegyikkel gázvan :/

u dont have to listen anybody else but me

N1ggA
Minden meg van ami kell, csak egy nõ hiányzik, mármint egy rendes kapcsolat. Ez azért nagy hiány :S

Spread De Love!

zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

D:😄😄😄😄

És már nem keresnek az éti csigák?😄

TheRock18
Ha látod, hogy valaki elveszti a pénztárcáját akkor mit tennél?

az attól függ,hogy ki ejti el...ha egy 7-es bmw-bõl száll ki,akkor nem adom vissza 😄 mert most 1-200000ft neki nem gáz
ha olcsóbb autó,nyílván visszadom,mert szükség lehet rá😊 am meg volt már ré példa...van,hogy 500ft-ot,de,van,hogy 5000-et adtak 😄

BMW Über Alles!

A Kaszas
kis pöcs felidegelt és ráüvöltöttem erre világgá ment😄