A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LordVenom
Miért ne?

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Molnibalage
Az USA költségvetési tételében van ilyen kiadás. Ha nem hiszed, járj utána.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Õ nem írt ilyet te nagyokos, egyáltalán ne, tekinti különlegesnek. Õ pusztán a számok alapján godolkozik és éppen ebbõl jön le, hogy ha olyan sok világ van akkor az idegeneket - ha léteznek és el is tudnak ide jönni - miért pont mi érdekelnénk?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ok.....

Simaji
A félek túlzás de kicsit aggódom. :)

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

ugyanolyan bizonyíték van rá mint az ufokra semmilyen.csakhogy nem én hoztam fel hanem ufóhivõ aki:"biztos vannak UFO-k,meg ûrlények is,vagy valamik,és erre azért következtetek mert az 51-es körzet nem legenda,hanem létezik,és ki az a bolond,aki nem létezõ dolognak építtet titkos bázist.".szóval ilyen alapon mondhatom azt hogy fegyvereket fejlesztenek.magyarán ez a egész semmit sem ér mert a hivõk nem tudják bizonyítani létezésüket csak kitalált elméletekkel,amiknek többsége nevetséges

valami bizonyítékot mutass hogy fegyvereket fejlesztenek az 51es körzetben. thx

89
miért fura? bármi lehetséges

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

érdekes hely az sg 2 héttel ezelõtt még azzal estek nekem hogy milyen alapon zárom ki a hüllõemberek létezését,logikád alapján bármi létezhet bármi megtörténhet kicsit fura.....:D

89
woooow...kétszer van #41373...az UFO-k figyelik a fórumot és hekkelik a rendszert xD

LordVenom
Kettõ #41373-as hozzászólás van. :)

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

a koreaiak mondták

<#eljen><#eplus2>

LordVenom
Mert õ még nem tanulta ezt a teknikát. <#idiota>

Molnibalage
Feltételezni sokmindent tudok. Pl. hogy holnap megjönnek a lantlények és hülyéket esznek és benzint pisálnak. Csak ettõl még nem lesz igaz...

89
miért ne juthatnának el?

Hányszor írjam még le a mai kérdés az ufo észlelésekhez kapcsolódik,amik mint tudjuk hatalmas baromság több ezer példa van rá.....
Az most hol érinti a te életed ha vannak de nem tudnak ide eljutni???????

Mai kérdés?Láttál-e már UFO-t?.
Ehhez a kérdéshez max annyi kapcsolódik hogy járhattak -e itt inteligens lények?NEM jártak!
De az már 20-szor le lett írva hogy létezhetnek CSAK IDE NEM JUTHATNAK EL.tetszik érteni???<#idiota>

tigeroo
ez olyan mintha azt mondanád hogy senki sem nyer a lottón (pedig valaki megnyeri, mégha szinte 0 az esélye hogy bejön)

nagyobb valószínüséggel van a földön kívül élet, mintsem csak mi élnénk itt egyedül szerintem
[HUN]FaTaL
Szerinted ha van még valahol intelligens lény, akkor az mindjárt járt a Földön, gratz.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
És neked van bizonyítékod?

Én nem mondtam hogy járt idegen, sõt szinte biztos vagyok benne, hogy nem, de bármi elképzelhetõ. Én azt mondtam, hogy nem hiszem, hogy az ember az egyedüli inteligens lény az univerzumban, ennyi.

LordVenom
szektás...mert nem hiszem,hogy ebben a giga univerzumban egyedül élünk emberek...<#idiota>
higyjél helyesen: higgyél <#kacsint>

Mert?Te eddig semmivel sem tudtad alátámasztani amit állítasz csak lehet elképzelhetõ stb...és ez szerinted elegendõ?mikor az esélye szinte nulla,és még bizonyítékod sincs....

Kérlek mondd már el hogy miféle bizonyíték alapján hiszel idegen lényekbe akik jártak itt:D...

[HUN]FaTaL
Eddig is tudtam, hogy ostoba vagy, de ez a hozzászólásod egy hatalmas LOL:D

[HUN]FaTaL
Szerintem meg, aki szerint az ember és a Föld különleges a végtelen univerzumban, az borzalmasan szûklátókörû / földhözragadt. Vagy ostoba. Ki mondta hogy zöld lényekben kell hinni?

nekem mindegy higyjél bennük...mint vmi szektás....

hol votál kis malac?<#idiota><#vigyor>

alreg vagy,xevasz mama2<#idiota>

ásd már el magad!

VRSDM
még nem láttam. de jólenne :D

u dont have to listen anybody else but me

Rundstedt, neked túl sok szabadidõd van...:)

LordVenom
Mint ahogy te azt feltételezed,hogy nincsenek... <#rolleyes>

jackcsabi
Pedig nekem nagyon úgy tünik hogy te gondolkodsz úgy mint a középkorban tették az emberek... Semmi újat nem akarsz elfogadni, arra egyböl azt mondod hogy nem is létezik...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

miben hiszel még a kis zöld emberkéken,meg a félnótás észlelõikön kívül?

néha azt hiszem hogy a középkorhoz képest az emberek semmit sem változtak...akkor boszorkányok most ufok....

Te meg akkor bizonyítsd be egyértelmûen, hogy nem léteznek ufók és az 51-es körzetben semmifelé ehhez kapcsolódó cucc nincs.

Molnibalage
Csak tudod több millió ember reprodukálható bizonyítékkal tudja bizonyítani, hogy NY léteik és ott járt. Az UFÓ észlelések ilyen szempontból a vicckategóriás esetek.

Molnibalage
Az, hogy titkos még nem jelenti, hogy földönkívûli...

Tudod úgy mûködik a tudomány hogy egy állítást bizonyítani kell,nem pedig úgy hogy minden bizonyíték nélküli állítást elfogadunk amíg nem tudunk egyértelmûen cáfolni,bár itt még az is fennt áll az esélye olyan kicsi a létezésüknek illetve hogy jártak itt,hogy az ötös lottó nyerési esélye ahhoz képest 100%-ék....

sajnos még nem, de érdekel a téma. Jó lenne látni egyet :)

A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...

jackcsabi
És akkor te honnan tudod hogy nem léteznek, ha ennyire biztosan állítod?
Nem ártana egy kicsit nagyobb látókör, nem gondolod?

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Bízonyítsd egyértelmûen hogy léteznek,illetve hogy jártak itt az ufok,tudod-e vagy sem?Ha nem akkor csak feltételezés....

Darukezelõ
Tegyük fel nem voltál még New Yorkban. Honnan tudod hogy létezik, miközben nem voltál ott, nem láttad, nem tapasztaltad? Csak láttál a neten néhány képet, meg videót. Ha ezen az elven gondolkozunk, akkor igazából egy UFO sem több ennél. Ennyi erõvel New York is csak egy trükkfelvétel amíg nem láttuk a két szemünkkel élõben.

HunnernesKonge
Tehát akinek nem földhözragadt gondolkodásmódja van, és el tudja képzelni, hogy a szinte végtelen univerzumban van rajtunk kivül értelmes élet, az csodabogár vagy ostoba.
I Got it!
.
.
Wait...WTF?
jó higyjél a kis zöld lényekben én leszarom,de értelmes ember ilyet nem vesz be csak a csodabogár kockák,vagy akik ostobák.

jackcsabi
/OFF/
Nem lehetne valahogy megoldani hogy egyböl az új skin jöjjön be mikor benézek a topikba? Nem jó így, hogy mindig át kell váltani...

ezt már nem magyarázod ki, max magadnak

miért hiszed hogy ufok mikor fegyvereket kisérleteznek ott?csak a tudatlan plebsnek találták ki az ufos tündérmesét:DDD

: ASDd

akkor mért hiszed el azt, hogy ott nincsenek földönkívüliek meg ûrhajók? azt talán nem pont õk mondták, ha már a hiszékenységnél járunk?

ne vitázzunk ilyesmin, mert kurvára nem tudja senki.