A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyszer mindenképp. kiskoromban kapus voltam, nálam idõsebb 7méterrõl megküldte, belenyúltam a tenyerem végével, törött a csuklóm. orsócsont? vagy melyik a vékonyabb.

meg másodszor lehet hogy eltört, de azt nem röntgeneztettem meg.
egy térdrúgást védtem gyûrûsujjal <#idiota>
utána kb. fél évig szar volt az ujjam, mai napig is kicsit vastagabb a közepe, de csak 1-2 mm-el, nem észrevehetõ
tigeroo
vannak olyanok akiket ez SEM érdekli XD
Gondolom ez lenne az : #44580

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tommygear
soha
kuci06
Soha.

"Nem tudom, és/vagy nem érdekel."
wtf? ?:ASD?:ASD?:ASD:

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

tugyiti
<#eljen><#wave><#smile>
Ability
Ittmaradok flörtölni a többi fiúval miközben te dugsz otthon. :)
tugyiti
Persze honey,de azon felül remélem nem szándékozod itt hagyni a fórumot :) mer akkor már küldöm is a köv. kérdést befele.
bogyoka
nekem is a jobb csuklóm tört el, tornázás során, rosszul estem, 6 hétig volt gipsz rajtam.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Ability
Hát tudod ... összeköltözünk, nem drágaszág? :)
Naxos
jobb csuklóban sajka csont törés, 3 hónap gipsz. kellemes volt...

A munkahelyemen zúgtam le a lépcsõn.Eltört a lábam.Az a fránya fapapucs mindennek az oka!De minden rosszba van valami jó,mert a kórház nem tudott felmutatni olyan papírt, hogy lettem volna balesetvédelmi oktatásba részesítve,így a teljes fizumér heverésztem otthon 10 hétig.

tugyiti
<#puszi> hova mész kedveském?
jhetedikj
Az csúnya baleset lehetett.

Soha,pedig már ütött el autó,motorral estem akkorát,hogy 2 hétig nem tudtam használni a jobb kezem. Csak gyerekkoromba rúgta ki tesóm egyik fogamat,de tejfog volt úgyhogy nem érdekes.:D

anno 1987

daemonervosa
bokám több helyen, állam, csuklotörés 2x

Trolling is a art.

LordVenom
Soha. Amikor kesztyûzök,akkor szokott lenni bordarepedés,vagy talán orrcsontrepedés,de törésrõl nem tudok...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Dick Riddick
Hát igen, ha menni kell akkor menni kell.

\"Heroes never die. They just reload.\"

szjuca
Értem.

Ability
Nincs túl sok idõm, egyre gyakrabban okozott problémát a topikot követni és néha amikor beesek már nem is igazán volt kedvem olvasgatni. Késõbb meg még kevesebb idõm lesz, szóval továbblépek.
Dick Riddick
Beleuntál, nincs idõd, lefizettek, megfenyegettek vagy óvóhelyre vonulsz mert információkat szereztél a harmadik világháború kitörésérõl? <#nyes>

milk4
Kb. 1,5hónapig nem tudtam a bal kezemre támaszkodni,mikor a könyökömet megnyomtam fájt.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Ability
MÁS: Új házigazdánk van ba32107 személyében. Tartsátok meg jó szokásotokat és továbbra is maradjon ez egy elit hely, ahol flém és személyeskedés nélkül is ki lehet tárgyalni az SG-n amúgy tiltott témákat. Jó ez a kis társaság itt, nincs rendbontás, nem sokat kellett moderálnom. Maradjon ez így ezután is. :)

Szerkesztõségnek: lemondok házigazda jogomról és átruházom ba32107-re.
mind2 kezem meg a lábujjam zuzodásom is többször volt :D
szjuca
Akkor honnan tudtad, hogy megrepedt?

Ability
Nekem vannak érdekes sztorijaim, hogy hogyan borítottam magamra egy óriásfazék forró vizet és társai, de törésbõl, esésbõl csak kettõ van. :P

Óvodás koromban eléggé anyás voltam, apám technikailag megszûnt létezni már akkor is. Egyszer ónos esõ esett, mamám épp akkor hozott haza az oviból. Megláttam a macskaköves járda végén anyukámat, amikor is kikaptam a kezem mamám kezébõl és elkezdtem szaladni édesanyám felé. Ez annyira jól sikerült, hogy a csúszós, esõs, macskaköves járdán megcsúsztam és pofával lefelé lefejeltem a járdát. Annyira hirtelen történt, hogy a kezemmel sem volt idõ védeni, támasztani magam. Lefejeltem a földet és betört az orrom.

Második is ebben az idõszakban játszódik, kicsit talán késõbb, épp biciklizni tanultam amikor tesóm felültetett az õ nagy bicajára. Igazából még két keréken is új volt akkor bicózni, ráadásul annyira nagy volt nekem tesóm gépezete hogy alig tudtam vele menni. Na ekkor tesóm zseniális ötlete jött: versenyezzünk. Oké megyünk, nem is maradtam le, kiválóan száguldoztam, csak egy idõ után elértem egy olyan sebességet hogy akkor nem tudtam egyenesben maradni aztán egy elég nagyot zúgtam. Bal karomra érkeztem, természetesen eltört. :D
milk4
Soha.

Egyszer megrepedt a könyököm,de akkore se mentem korházba.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

szjuca
Sohasenemvolt.

z99999
egyszer mérgemben úgy odavertem a kezem az asztalhoz, hogy 2 hétig fel volt dagadva. törés nem volt soha.

Pszt.

whiskeyman
Soha

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

DJ Skyline
hasonlóképp, volt pár olyan esésem, ami szerintem annak is fájt, aki látta, ahogy elesem. :D de soha nem törtem még el semmim.

MR ME
így van sajnos :(

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
utolsó kb 12 éves koromban volt, azóta semmi, szal jah sok volt a csapvíz...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lyukasbogrács
Egyszer meghúzódott a kisujjam, nem tört el, de begipszelték <#szomoru2>

immovable
#44569-re :D
immovable
önkielégítés veszélyekkel jár<#idiota><#idiota><#idiota><#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1>
Doomista
nem kéne annyit inni...

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

MR ME
2x csuklóm, 1x újjam...

Bruk
Soha.

Jó a csukád :D

Na most õszintén, ennek a hozzászólásnak mi értelme volt?

SötétBarom
Soha, pedig volt pár határeset. :D Van röntgenem a fejemrõl, kezemrõl, lábamról :DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Bandee1987
Soha, viszont begipszelni már mindkét lábamat begipszelték, zúzódás ill. részleges szalagszakadás miatt.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

QuippeR
"Biztos sokakat megvertek, naés? Az fel sem merül esetleg, hogy jogogsan?"
asszem itt érzem azt, hogy nem kell veled foglalkoznom. mondhatnám úgy is, hogy hülye vagy kisfiam, egyes, leülhetsz.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

NEOreg3
viszont egyszer kificamodott a jobb bokám, amikor suliban fel akartam futni a fára és szarul estem<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
egyszer sem, még kisgyerekként sem, amikor még nem voltam kocka és elég sokat bicajoztam/mászkáltam

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Metalmilitiakid
Egyszer. Ha a repedés törésnek számít. Begipszelték!

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Scottt
Egyszer,az orr csontom valószínûleg eltört mert behúztak..

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Dick Riddick
Szerintem a téma már túlhaladott. Mindenki foglalkozzon a csontokkal.

Gazdaság összeomlana egy idõ után. Minden az államé, nincs kivel versenyeznie, nem fejlesztene és kész.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nem én hoztam fel, csak válaszoltam nekik.