A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg másodszor lehet hogy eltört, de azt nem röntgeneztettem meg.
egy térdrúgást védtem gyûrûsujjal <#idiota>#idiota>
utána kb. fél évig szar volt az ujjam, mai napig is kicsit vastagabb a közepe, de csak 1-2 mm-el, nem észrevehetõ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Nem tudom, és/vagy nem érdekel."
wtf? ?:ASD?:ASD?:ASD:
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Soha,pedig már ütött el autó,motorral estem akkorát,hogy 2 hétig nem tudtam használni a jobb kezem. Csak gyerekkoromba rúgta ki tesóm egyik fogamat,de tejfog volt úgyhogy nem érdekes.:D
anno 1987
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
\"Heroes never die. They just reload.\"
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Szerkesztõségnek: lemondok házigazda jogomról és átruházom ba32107-re.
Óvodás koromban eléggé anyás voltam, apám technikailag megszûnt létezni már akkor is. Egyszer ónos esõ esett, mamám épp akkor hozott haza az oviból. Megláttam a macskaköves járda végén anyukámat, amikor is kikaptam a kezem mamám kezébõl és elkezdtem szaladni édesanyám felé. Ez annyira jól sikerült, hogy a csúszós, esõs, macskaköves járdán megcsúsztam és pofával lefelé lefejeltem a járdát. Annyira hirtelen történt, hogy a kezemmel sem volt idõ védeni, támasztani magam. Lefejeltem a földet és betört az orrom.
Második is ebben az idõszakban játszódik, kicsit talán késõbb, épp biciklizni tanultam amikor tesóm felültetett az õ nagy bicajára. Igazából még két keréken is új volt akkor bicózni, ráadásul annyira nagy volt nekem tesóm gépezete hogy alig tudtam vele menni. Na ekkor tesóm zseniális ötlete jött: versenyezzünk. Oké megyünk, nem is maradtam le, kiválóan száguldoztam, csak egy idõ után elértem egy olyan sebességet hogy akkor nem tudtam egyenesben maradni aztán egy elég nagyot zúgtam. Bal karomra érkeztem, természetesen eltört. :D
Egyszer megrepedt a könyököm,de akkore se mentem korházba.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Pszt.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
asszem itt érzem azt, hogy nem kell veled foglalkoznom. mondhatnám úgy is, hogy hülye vagy kisfiam, egyes, leülhetsz.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Heroes never die. They just reload.\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ