A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
A melóban gyakran mondom "A séfek tudnak"
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Habár ha a filmekbõl szedett beszólások idézetnek számítanak, akkor van.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Így hangzik: „Bizalmam az õsi erényben”
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
-hé, mennyi itt a budi?
-kéccáz kredit dárábjá!
Qui habet tempus, habet vitam.
Nomen est omen.
"Mert az Út maga az Élet, s az Élet maga az Út"
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Csináld amit szeretsz a többit meg szard le!
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
"As I hack your lifeless corpse with my chainsaw
My heart beats faster every swing I flay
While smiling at your face"
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Amit ma megtehetsz, halaszd holnapra, hátha addig megcsinálja valaki helyetted. <#smile>#smile>
Nincs, nem foglalkozok ilyenekkel.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"A szerelem csak egy rohadt mágus...ha elkapom úgyis kiherélem"
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Be happy. :) Running!
ismétlés a tudás anyja, vizsgaismétlés meg a kurvaannya<#gonosz1>#gonosz1>
.: mobilize.hu :.
(avatartban a két kedvenc (remélem úgy hívjátok ezt a halvány 1 - 2 sort :-D )
de van több is. sok lenne beírni indet :-)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Elég sok van 😊 De azért egyet beszúrok: Maradj éhes! Maradj bolond! <#idiota>#idiota>
Ezt bárkinek elsütöm fa arccal, ha éppen sajnáltatja magát 😄DD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"A vízbûû veszi kijaz okszigént teccikérteni?"
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
\"Heroes never die. They just reload.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
-Hol, a nyúlon túl? -Nem, a nyúl az! -Vén hülye buzeráns!!
-Te vagy-e a ludas, és ha nem mered-e tagadni!
-Buddy, csináljunk valamit! -Igen, egy szép döglött patkányt csinálok!!
-Kérdezzük meg azt a spinét mit kell ilyenkor csinálni! -Addig szorítani a nyakát amíg lila nem lesz a feje! Ebben nem szorulok tanácsra!!
-Most beszállunk, kivisztek minket a repülõtérre, elutazunk, utána visszajöttök ide, és hazavisztek bennünket. Világos? -Öhm, igen, persze, mint a nap.
Van olyan idézet is, amit magaménak tudok, de nem írom be, azt hiszem túl személyes.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ráadásul néhány kifejezetten idegesít.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End