A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Ahova ti mentek, én onnan már rég vissza fele jövök ;)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
http://gaborszantai.co.uk/
Ám, 2-3.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
http://www.tenke.hu
Ez tök jó, szerintem a többség akit csaltak már mind ezt gondolta :p
A hölgyek sajna nem bírnak magukkal, vagy rondák.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
\"Gyülekeznek a koporsóban, negyven fok meleg lesz!\" - Madaras
De ennek veszélye nem is áll fenn😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
környezetemben lévõk is sokszor így vannak vele...
olyasmi 😊
Most látom hogy új a logo-d. Image váltás?
\"Heroes never die. They just reload.\"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Igen,egy pár d**ás erejéig😄
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Csak az eredmény érdekel!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Biztosan nem. Ha megcsal, repül.
nagyon nehéz kérdés, nem tudom megválaszolni, az adott helyzetben dõlne el...de szerencsére erre nincs sansz 😊 szóval nem is érdekel ez a kérdés 😄 szeretjük egymást 😊 nem fér bele egyikünknél se a megcsalás 😊(L)
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
csak sajnos sztem biztos van olyan,h az ember annyira szerelmes...h behülyül és megbocsájtja neki
Egy smár... hát, ha másnál keresi, akkor ott már baj van, szal akkor is vége. Ejj, de rugalmatlan vagyok. Mondjuk mindenki csak azt várja el, amit õ is megtesz... jogosan
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Ha én nem k*rok félre, és teszem azt nem vagyok egy alkoholista meg nem értõ tuskó, akivel még csak beszélgetni sem lehet, akkor bizony fogom a sátorfámat (vagy az õvét), és irány tovább külön utakon.
Én biztosan nem malmoznék utána magamban esténként azon rágódva hogy csak egy defektje volt-e, vagy éppen egy motelban múlatja az idõt valakivel. Itt az alapvetõ bizalomról van szó, ha ez nincs meg, megette a fene az egészet. Ezen nem változtat sem gyerek, sem lakás, sem semmi.
Ezt a nézetemet soha nem titkoltam, és nem is fogom.
#50585: 😄😄😄😄😄
Sok mindent elviselek, de ezt az egyet nem. Ha megcsal, kiszállok.