A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
meg a nagyot csesztetik mindenért, a kicsi hülyeségei miatt is
kultúra kérdése, és a kultúra, az hogy mi érték, mi nem, mindig változik
a római jog szerint egy apa meg is ölhette a gyerekét, próbálj meg erre hivatkozni most a bíróság elõtt
a nevelés meg nem abból áll, hogy ütöm-vágom
sõt abból lesz igazán állat, akivel agresszivek voltak kicsi korukban
tudod melyik gyerek verekszik az iskolában? akit otthon ütnek a szülei
jó lenne ha kicsit gondolkodnátok
meg végignéznétek magatokon, titeket hányszor és hogyan vertek, mielõtt azt mondjátok hogy kell a verés a gyereknek, mert az a nevelés!
akkor sem volt igaz
sõt, már akkor is mondogatták ezt amikor én voltam gyerek
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
januárban voltam elõször debrecenben életemben (kisfaluból származom)
a plázában egy gyerek fagyiért könyörgött, amikor nem kapta meg durcás fejjel belekapott az anyja hajába aztán ütögetni kezdte a saját anyját ököllel, utána sírt.
az anya úgy szidta mint valami kiskutyát ("MARCI NEM! NEM! NEEMSZABAD!)
lolmár...a kölyök simán hülyének nézi a szülõt...hosszabb távon szerintem ez rosszabb bármilyen testi fenyítésnél...
régen ilyen nem is volt,gondolom pár éve még simán hülyének nézték volna a szülõt is meg a gyereket is, ma már rohanni kell pszichológushoz stb. jaj hagyjuk már...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
nem szószerint a tûzre gondoltam. persze hogy a veszélyes dolgoktól meg kell védeni, de rosszaságokat csinálhat, de csak egyszer aztán meglátja hogy milyen rosszak a következményei.
DFTBA ಠ_ಠ
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Minek használjunk lovat, amikor még a tömegközlekedés is kényelmesebb annál, és azt nem kell etetni.
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Értelmesenmegkell vele dumálni, nem ordítani vele, abbólszart se ért.
Nemiis agyonverni,mert akkor utánna nemérti már megxD
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Azt is írtam, hogy ma 6 éves gyerekek vannak sajnos néhe 4-5 éve szinten. Annak te hiába magyarázol egyes esetekben és csak tombol.
Az, hogy téged nem kellett az egy dolog. Elég kis minta. Anyám 30 éve tanít. Csak mióta az én generációmban levõ osztály oszályfõnönke volt vitt vagy 4 osztály elsõtõl 4. osztályig. Azelõtt is volt. No akkor ez már minta. Látott õ már sokmindent...
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Az, hogy a fizika fenyítéssel egyetértek ez az én életemben tudjátok mit jelentett? Egyetlen esetre tudok visszaemlékezni mikor meg lettem pofozva. Bunyó közben kitörtük az ablakot a tesómmal kb. 10 évesen.
Az ikertesómat kb. kétszer pofozták fel. Ennyi. Ha szerintek még ez sem fér bele akkor várom majd a pillnanatot, mikor ördögfiókák vesznek körül vagy a te ártatlan báránykádat egy ilyen kis egyén terrorizálja...
El kell neki magyarázni, ha rosszat csinált. Kicsi gyerek persze nem feltétlen érti, de a hanghordozásból mindenképpen megérti, hogy rosszat csinált.
A testi fenyítés és az erõszak nem nevel, hanem megfélemlít. Hosszú távon semmi értelme, és szerintem csak a szülõ gyengeségét mutatja. Könnyû egy pici gyereket pofozgatni. -.-
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ma már valamiért még sem
évezredeken át lovagoltunk. ma már miért nem?
az meg hogy vered-e a gyereket vagy nem, a kultúrád része
ma már más van mint 2-300 éve, az hogy régen szabad volt, nem számít
esetleg hányszor nyilvánosan, mondjuk egy közértben?
szal, fogalmad sincs mirõl beszélsz
ha most 30 évvel korábban lennénk, és te ugyanolyan idõs lennél mint most, akkor is azt mondanád, hogy vérlázító, hogy a mai gyerekek mit meg nem engednek maguknak, bezzeg a te idõdben, amikor még volt körmös
nem kell visszaélni a testi erõvel
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417