A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Hát nem is tudom, szerintem semmi értelme szimpla csajos képeket belinkelgetni. Egyrészt fél perc alatt lehet találni húsz csajos topikot, másrészt szerintem nem errõl szól. Fõleg hogy megerõltetés nélkül lehet kilószámra szexis képeket találni a neten, amiken még valami vicces is van.
\"Heroes never die. They just reload.\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A csajos topikokban sincs humoros és aranyos képek.....
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
szerintem is az lesz, hogy akkor majd nem megyek be, de ettõl sajnos a probléma nem szûnik meg.
és gondolom a többség érti, hogy nem az a probléma, hogy egy humoros-aranyos topikba nõk is vannak.
ügv mindenkinek,
neked is utópia
dixitque deus fiat lux
Powerball!!!
:DDDDDDDDDDDD
a világ problémája b+ :DDDD
dixitque deus fiat lux
nem?
akkor miért írod ide be?
ezek helyett megpróbálhatnád megérteni a problémát, de ki tudja? legalább ezen a napon is szétröhögted az agyad
dixitque deus fiat lux
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amúgy folyamatosan röhögök rajtad, szánalmas vagy, hogy itt nyûglõdsz ezen...
Ennyi erõvel a vicces macskás, meg az úgynevezett 'fail' videóknak sem kellene ott (is) megjelenniük, mert azoknak is van saját topikjuk!
Beszarok rajtad, hogy ezen problémázol...egy vicc vagy.
ha nõkrõl akarnék képeket nézni, akkor arra keresek rá, tudom, hogy hol találom meg õket, szerintem ezzel más is így van, és igen, van, hogy rá is keresek.
egyre jobban kezdem ezt hinni, hogy a a humor, a vicc, az aranyos dolgok és a NÕK csak nálam képeznek két JÓL elkülönülõ halmazt.
számomra teljesen mást jelent egy nõt nézni, mint egy humoros-aranyos képet.
a humoros aranyos topikot pedig azért szoktam felkeresni, hogy humoros-aranyos dolgokat lássak.
és Nem nõket...ez ennyire egyszerû.
abban igazad van, hogy nem kifejezetten a nõk zavarnak, inkább a lentebb vázolt hozzáállása az embereknek, de ennek következtében egyre jobban kezdtek zavarni a nõk is a topikban. de fölösleges ezt már megpróbálni különválasztani, mert ebben az esetben és csak ebben az esetben, egyik a másik nélkül már nem létezne.
sajnálom, "túlfilozofálom", de ilyen a stílusom, és szerintem nem létezik olyan, hogy "túlfilozófálni"
dixitque deus fiat lux
ott a témában, h humoros, aranyos . . . mi a rák bajod van akkor kedves tommiszí???
Powerball!!!
Vagy talán szõrõs seggek jobban tetszenének?<#hehe>#hehe>
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
ezt feltételezni szerintem szintén szûklátókörûség.
dixitque deus fiat lux
ezért, én a házigazda helyében kiraknám a bannerba, hogy ha minden második poszt nem japó cukiság vagy pedofil ariság, azért MEGABAN jár!
dixitque deus fiat lux
pontosan errõl van szó, egyes emberek, lehet ez akár a többség is, élvezete más emberek, legyen ez a kisebbség, kárára megy.
óriási a két szint között a különbség, két véglet, ugy-e
nem hajlandó a többség "elesni" ettõl az élvezetétõl, ami a másiknak a kárára megy!
holott egyáltalán nem esne el semmitõl, mert az ezzel foglalkozó topikok már rég LÉTEZNEK.
csak épp õk nem bírnak oda átfáradni, õk a humorosban akarják ezeket a képeket látni, és mivel többségben vannak, miért legyen ez így??
itt nem csak a többség-kisebbség kérdésrõl lenne szó, és véleményem szerint szûklátókörûség csak ezt figyelemben venni, és figyelmen kívül hagyni azt az állapotot, amit a helyzet teremt, értem ezalatt a fentebb kifejtett "egyik élvezete, a másik kára" jelenséget
dixitque deus fiat lux
Nem igaz hogy nem lehet a megfelelõ topicba menni oda be rakni és ott nyáladzani meg álmodozni....
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
egyértelmû, hogy többségben vannak akik azt szeretnék, hogy továbbra is bekerüljenek a topikba a csajos képek, 27 ember a 16 ember ellen.
valszeg az arány nem sokat fog változni,kerekítéssel az összességbõl 2:1
a felháborító sztem az, hogy ezek az egyének miatt kell arra kényszerülni, hogy ne látogassuk tovább a humoros-aranyos topikot, mert ezeknek az egyéneknek nincs jobb helyük ahova berakosgatni a hülyeségeiket, vagy épp lusták felkeresni a megfelelõ topikot.
grat.<#eljen>#eljen>
dixitque deus fiat lux
sajna az olyanok miatt kell ilyen szavazásokat kiírni, akik nem tudnak görgetni :-(
ha minden menne, ami nem tetszik, akkor semmi nem maradna a topicban! mert a fuuuu képsorozat sem egy nagy eresztés, áááá, nem is sorolom, ami nem tetszik azt görgetni, ha vki meg beszól, lewarnolnám a rákba!
egy dinnye beszól, és 300 uj komment <#banplz>#banplz>
Powerball!!!
\"Igyekezz többet törõdni azzal, ami még a világ szépségeibõl csodálatosképpen megmaradt, az emberiség minden pusztításai mellett is.\"
Akinek nemtetszik -fav. Ennyi....-.-
Amúgy érdekes ahelyett hogy a képeket gyûjtögetnék órákon át akár be is csajozhatnának<#idiota>#idiota>
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Van vagy 20 csajos topik,oda menjen a sok kocka geci aki nem tud magának csajt szerezni és örömet szerez,ha magának veri ki a kis pöcsét<#boxer>#boxer>
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
van ezer topik már ahol lehet félmesztelen/mesztelen különbözõ korú csajt nézni, humoros és aranyos régen nem errõl szólt, bár ahogy elnézem az egész sg kezd nagy fos lenni és szépen baszódik el az összes topik...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ennyi a siránkozásról...
amúgy örülök a kérdésnek:D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx