A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De sztem ezt Te is sejtetted.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem,nem érint,mert 30méterre lakok sulitól.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ennyinek kéne lennie a minimál bérnek nagyjából.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
attól mert megtehetik, a saját érdekük miatt kibasznak a "sorstársaikkal"...
erre van 1-2 találó kifejezés...de inkább hagyjuk
amíg egy mávos mozdonyvezetõ is annyit keres mint egy két diplomás cégvezetõ... és még ezek sztrájkolnak minden szarért...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Budapesti vagyok, közvetlenül érint
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
jobb mint sétálni, azt meg sztem ne is várd h bármi válltozás fog valaha is történni azzal kapcsaolatban h mennyire dzsuvásak a buszok, vagy h vki ugyan rakja már le a hajléktalant a villamosról amikor összeszarta és hugyozta magát és ablakon kidugott fejjel vagy képes elviselni azt a pár megállót míg utazol vele satöbbi satöbbi
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Közvetlenül érint, budapesti vagyok.
Spread De Love!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
vagy úgy mondanám h van aki szeret 2 órát sétállni és van aki nem :D
"Te mikor jártál vidéken utoljára? Ennyi idõnként a jár busz hétvégén vagy este, és nem sztrájkidõben. És nem nagyon vidék, csak az agglomeráció."
én vidéki vagyok, s tudom hogy így meg ennél ritkábban jár, mert az van a menetrendbe, s nem az hogy 5 perc. vidéken Te is ki lennél akadva, ha az van a menetrendben, hogy minden félórában jön a busz, s csak 6 óránként jönne.
a másik dolog, hogy magyarország 70 % a sztrájkolhatna mert kb annyinak csökken idén a reálkeresete. de valamilyen szinten már én ism egértem a sofõröket, mert nem csak ezért volt a sztrájk! csak azt tudom kívánni hogy ha nem fejlesztik a buszokat, nem kapnak elég alaktrészt akkor megint szüntessék be a munkát, de akkor 0,000001% se kérjenek, hanem csak mûszaki állapotot követeljék ki!
sajnálom a bkv vezetõket, de fenntartom azt az állításomat h ne velem basszon ki, mert neki rossz!
am azt is hozzáteszem h a sofõrök is gecire unták az egészet, mint ahogy a Mávsztrájkokat is, mert nekik pofáznak miközben a szakszervezetek keverik a szart, van mávos haverom, annyit értek el a legutóbbi sztrájkal h még azt az emelést se kapták meg amit am megkaptak volna és 20ezerrel kevesebbet keres mint keresett volna....ennyit errõl, igazából nem a sofõröket kéne baszogatni, azok melóznának, csak a szakszervezet nem engedi, akik viszont nem állnak az utasok elé utána természetesen
Te mikor jártál vidéken utoljára? Ennyi idõnként a jár busz hétvégén vagy este, és nem sztrájkidõben. És nem nagyon vidék, csak az agglomeráció.
http://goo.gl/gd6Zi5
Vidéken ennyit várnak, a távolsági buszokra, ami menetrendszerint közlekedin, nem pedig úgy h kimegyek a megállóba és majd jön vmi amikor épp úgy tartja kedve...