A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

byzhouse
hát nem lehet kiigazodni BKV-n :|

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Molnibalage
Sejtettem, de sajnos a mai állapotokat figyelembe véve, sajnos a másik alternatíva is felmerül.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

OrioN the S
Nem komolyan csak mivel vege ezert poenosnak tartjak, hogy rakerdeznek. Gondolom amikor bekuldtek a kerdest, akkor meg sztrajk volt rendesen.

De sztem ezt Te is sejtetted.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Molnibalage
Az a sok ember, aki rákérdezett a sztrákra, azok tényleg komolyan kérdezték? Kedd óta minden hír gyakorlatilag ezzel kezdõdött. Melyik orszában élnek õk? <#fejvakaras>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

byzhouse
BKV sztrájk van?

Nem,nem érint,mert 30méterre lakok sulitól.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

[HUN]FaTaL
Igen, bruttó. Nem olyan sok az.

http://goo.gl/gd6Zi5

RS
Nem érint/érdekel a BKV sztrájk.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

nesto
<#hehe>

NEOreg3
nem érdekel a bkv sztrájk

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

BKV sztrájk van?

Dehogynem. Mozdony vezetõi.
Ennyinek kéne lennie a minimál bérnek nagyjából.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

bardocz
Akkor nem álmodtam, hogy ma busszal utaztam.
CheAteR88
vót

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

GhostRider1
BKV sztrájk van?

&#9733;

immovable
az csak nettó 156.669 az nem egy vezetõi fizu.
tigeroo
tessék

Magyarországon dolgozó mozdonyvezetõk havi átlagjövedelme eléri a 272.700 forintot
immovable
akkor az a 2 diplomás vezetõ vagy nem ért ahhoz ami csinál, vagy csak kamu. állami cégek vezetõi jól keresnek, versenyszférában aki TUD az jól keres.
És ezek tények?, hogy annyit keresnek? Vagy valami "hiteles ballib" hírforrásból szerezted az infót?

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Molnibalage
Kérném a fizetési kimutatását egy MÁV mozdonyvezetõnek. Szerintem még annyit sem keres, mint én kezdõ mérnökként.

tigeroo
felháborít...

attól mert megtehetik, a saját érdekük miatt kibasznak a "sorstársaikkal"...
erre van 1-2 találó kifejezés...de inkább hagyjuk

amíg egy mávos mozdonyvezetõ is annyit keres mint egy két diplomás cégvezetõ... és még ezek sztrájkolnak minden szarért...
OrioN the S
butasag ez a pesti vs. videki vita... :\

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

89
jómindegy...itt annyira nem látványos a dolog...több autó van, több ember stoppol, több ember sétál, 6oson meg rohadtnagy a tömeg, mint akármelyik hétköznap reggelen...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

Lacee86
Vidéken kb. 5 megyében laknak annyian, mint BP-en és vonzáskörzetében. Azt hittem érthetõ a dolog...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Doomista
BKV sztrájk van?
Budapesti vagyok, közvetlenül érint

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

tigerbácsi
én már szállítottam le büdös embert s szerintem nem is volt csöves csak részeg :-DDDD meg is köszönték az utasok

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

89
"egy kis területen belül" <#wink>

Lacee86
Én abszolút nem védeni akarom a pestieket, de arra nem gondolsz jóbarát, h Pesten és környékén mennyi ember közlekedését kell nap mint nap megoldani egy kis területen belül??

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

OrioN the S
nekik meg lesz hosszabbitva a berlet ervenyessege.

immovable
vagy nõvérnek, tûzoltónak, stb s õk nem is sztrájkolhatnak.
MR ME
ez már olyan h "szaris, koszos is, de a miénk..."
jobb mint sétálni, azt meg sztem ne is várd h bármi válltozás fog valaha is történni azzal kapcsaolatban h mennyire dzsuvásak a buszok, vagy h vki ugyan rakja már le a hajléktalant a villamosról amikor összeszarta és hugyozta magát és ablakon kidugott fejjel vagy képes elviselni azt a pár megállót míg utazol vele satöbbi satöbbi

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

N1ggA
Egyik oldalról felháborító, hogy mennyi követelésük van, egy mezei buszsofõrnek másfélszer akkor a fizetése mint egy tanárnak(!!!), és sok szaros juttatást is kapnak, szóval szerintem nem jogos a követelésük, másik oldalról meg felháborító, hogy a BKV bármit megtehet, és nekik áll feljebb, miközben tele vannak adóssággal és erre föl lopják a pénzt.

Közvetlenül érint, budapesti vagyok.

Spread De Love!

MR ME
jaés mi van azokkal akik megvették a bérletet 10ezeré, és nem kaptak egy hétig rendes szolgáltatást, esetlegesen taxizniuk kellett satöbbi satöbbi...õk akkor le vannak szarva nem, mert szolidalitás, biztos geci jól élnek, nem fog hiányozni nekik az a pénz...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tigerbácsi
jah a régi fos buszokkal s egyéb közlekedési eszközzel, régi vezetni sem tudó sofõrökkel, régi koszokkal stb stb stb.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

MR ME
hát ja
vagy úgy mondanám h van aki szeret 2 órát sétállni és van aki nem :D

immovable
hja mindenki lop tovább, mi meg szopunk :)
MR ME
ja csak ezzel nekem az volt a bajom h nem egyszer kell átszálnom, és mindenhol várok 10-20 perceket és imádkozhatok h felférjek...de am meg már lényegtelen a vita, megegyeztek, megy minden a régi kerékvágásban :)

<#eljen>

OrioN the S
ismeros sofor mondta, hogy tele van a zsakja mar a sztrajkal. melozna, de nem lehet, viszont ugyanugy 12 orat bent bassza a rezet es doglenek...csocso meg ilyenek.

89
najó...mindegy :D van aki bírja és van aki nem

tigerbácsi

"Te mikor jártál vidéken utoljára? Ennyi idõnként a jár busz hétvégén vagy este, és nem sztrájkidõben. És nem nagyon vidék, csak az agglomeráció."

én vidéki vagyok, s tudom hogy így meg ennél ritkábban jár, mert az van a menetrendbe, s nem az hogy 5 perc. vidéken Te is ki lennél akadva, ha az van a menetrendben, hogy minden félórában jön a busz, s csak 6 óránként jönne.

a másik dolog, hogy magyarország 70 % a sztrájkolhatna mert kb annyinak csökken idén a reálkeresete. de valamilyen szinten már én ism egértem a sofõröket, mert nem csak ezért volt a sztrájk! csak azt tudom kívánni hogy ha nem fejlesztik a buszokat, nem kapnak elég alaktrészt akkor megint szüntessék be a munkát, de akkor 0,000001% se kérjenek, hanem csak mûszaki állapotot követeljék ki!

immovable
nem biztos. a legtöbb távolsági sosem tartja a menetidõt. sajna kurva gyakori, hogy kimész pl 5-10 perccel hamarabb le ne maradj, de utána még is várnod kell +15-30 percet. :S ha nem mész ki hamarabb tuti elmegy. annyukat :D sõt az a tuti mikor suli miatt tökig a busz s meg sem áll, vagy megáll de nem férsz fel. akkor vársz tovább. mondjuk én kocsival járok, de elõtte 10 évig buszoztam. :)
MR ME
igen ez a legnagyobb probléma h biztiõröknek kell vigyázzni a sofõrökre, pedig õ aztán kurvára nem tehet az egészrõl :(

MR ME
csak annyit mondok h nekem moszkva térre bejutni több mint 30 perc busszal...megnézném h mekkora mosollyal gaylogolnád le csak mert jaj jszegények sztrájkolnak :)

immovable
ezt is értem. de most ez van, nekünk igazán nincs beleszólásunk, mint semmibe általában. szakszervezeti vezetõk meg a leghitványabbak amúgy, közel 1 milliós fizuval szervezkednek a háttérbõl s persze semmiért sem felelõsek. csak azt érdemes észrevenni, hogy "fõnökék - pol. manager, haver cége...stb" lopnak, csalnak, hazudnak s mégis a kisemberek vesznek össze - sofõr vs utas. :S
89
azabaj, hogy nagyon elkényelmesedett a mai ember, ha már egy kicsit szolidaritást kéne vállalni egybõl a saját érdekeit nézi az ember...hogy ez nekem milyen kurvarossz

89
gyalogoltam már elég sokat éjszakánként pest belvárosból buda külvárosba, úgyhogy sztem fejezd be...nemtom mit akarsz te 30 km-el, mert metrók jártak, 6os járt...elég volt ha csak eljutottál egy nagyobb megállóig

MR ME
ismétlem h menetrend szerint, nem kell odaállnod és majd jön vmi, ha megmondják mikor jöna busz akor kimegyek 5 percet várok és megyek is vele, nem kell várni 20perceket...nem értitek amit mondtam, am meg pont annyira szarom le h mi van vidéken mint a vidékiek h mi van Pesten

MR ME
ez mindenhol így van, be vannak fagyasztva a fizetések, nem mondtam h nem tartom jogosnak a sztrájkot, de attól még én had ne tapsoljak neki amikor ellehetetleníti a közlekedést..."haragudj a politikusokra s köreikre akik csõdbe juttatták a cége" és attól majd nekem jobb lesz? nemhiszem...lehet mindenkire haragudni, sztrájkoljon mindenki akinek vmi nem tetszik, a pékek ne süssenek kenyeret, a boltok ne nyissanak ki, te meg halj éhen, mert sztrájkolunk, mert most nekünk nagyon rossz

sajnálom a bkv vezetõket, de fenntartom azt az állításomat h ne velem basszon ki, mert neki rossz!
am azt is hozzáteszem h a sofõrök is gecire unták az egészet, mint ahogy a Mávsztrájkokat is, mert nekik pofáznak miközben a szakszervezetek keverik a szart, van mávos haverom, annyit értek el a legutóbbi sztrájkal h még azt az emelést se kapták meg amit am megkaptak volna és 20ezerrel kevesebbet keres mint keresett volna....ennyit errõl, igazából nem a sofõröket kéne baszogatni, azok melóznának, csak a szakszervezet nem engedi, akik viszont nem állnak az utasok elé utána természetesen

[HUN]FaTaL
"majd amikor 20-30 perceket vársz te is a buszmegállóban vhol a -10ben"

Te mikor jártál vidéken utoljára? Ennyi idõnként a jár busz hétvégén vagy este, és nem sztrájkidõben. És nem nagyon vidék, csak az agglomeráció.

http://goo.gl/gd6Zi5

MR ME
ja gyalogolj már 30 kilómétereket te agyoniskolázott
Vidéken ennyit várnak, a távolsági buszokra, ami menetrendszerint közlekedin, nem pedig úgy h kimegyek a megállóba és majd jön vmi amikor épp úgy tartja kedve...