A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Sok önérzetes, izgalmas, okos nõvel találkoztam már eddig. Tudom, hogy nagyon divatos nézet mostanában a "minden nõ ostoba ribanc" hozzáállás, tényleg, biztosan nagyon kemény ha a haverok között hangoztatja valaki. Csak éppen nem igaz.
A helyzet az, hogy a férfiak szeretik lealacsonyítani a nõket, vagy kisebbségi komplexus, vagy erõfitogtatás, vagy csak simán a megalázás miatt. Persze, vannak nõk akik nem is érdemelnek mást, de a többség nem ilyen.
Ha valaki könnyû szexet akar, nem kell messzire mennie. De ne is pampogjon utána, ha nem úgy sül el a dolog ahogy képzelte.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Ezért reagáltam arra amit írtál.<#vigyor0>#vigyor0>
Amit leírtál az az én szüleimnél is így volt.
A párkapcsolatomban (már 5 éve és 14 napja együtt vagyunk a menyasszonyommal) mindketten egyenlõkét kezeljük a másikat és amiben csak lehet közösen döntünk.
Egy kapcsolat akkor mûködik jól, ha minden közös, éppen ezért minden értelmesebb férfi és nõ magához egyenlõként kezeli a társát.
Az viszont igaz, hogy nem minden helyzetben egyenlõek, hiszen van amelyiket a férfi kezeli jobban és van amelyiket a nõ, de pont ettõl egészítik ki jól egymást.
lányok ugyanúgy taktikáznak ezzel
de ez nem azért van mert buták, érzelemben nincs okosság
egy kapcsolat viszont férfi és nõ dolga egyaránt, itt egyenlõ a két fél.
Benéztem, pedig az én kérdésem 😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
És így el jutottunk oda, hogy mindkettõ egyenlõ.<#vigyor0>#vigyor0>
Egyik ilyen a másik olyan, de egyik se különb a másiknál.
Nekem ez olyan mint az alma vs. körte. Lehetnek egyenlõk darabszámra, tömegre, akármire de összességében az egyik ilyen a másik olyan.
Az nem az én feladatom.
Én csak feltettem egy kérdést.
Mégpedig, hogy:
Mitõl nem egyenlõ a férfi és a nõ?
Mindig is az volt és mindig is az lesz.
Tehet bármit az emberiség.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
mostanába van h nemszarom le a helyesírást. de arra még várhattok h rendesen használjak vesszõket meg pontokat <#idiota>#idiota>
Azt sosem fogom megérteni, hogy mit jelent az hogy egyenlõnek születtek.
Mitõl egyenlõek?
Már gyakornokként is sokat könnyített a fõnökén.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Vannak dolgok amikhez a nõk értenek jobban és vannak amikhez a férfiak.
Nem véletlen az se, hogy régen minden értelmesebb uralkodónak voltak nõi tanácsadói is.
Hiába magyarázod neki a dolgokat úgyse fogja érteni.
Azt hiszi, hogy azok a pláza(kurvák) cicák akiket õk ismer a nõk és minden nõ olyan, mint azok.
Eddig úgy gondoltam jobb ha a férfi irányít, de egy párkapcsolatban nem lehet elnyomni a másikat mert abból csak a baj van. Legalábbis szerintem.😊
anno 1987
Hihetetlenül szánalmas figura vagy. Mi ez? Szerelmi bánat?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az egy dolog hogy mekkora tudásanyagot volt képes besegellni,de a józan észt az ÉRTELMET a tudás nem pótolja.....
Mondjuk mivel én mérnök vagyok elég sok mérnök csajjal találkoztam. Nem mérnök csajjal is találkoztam, aki sokkal okosabb volt nálam, pedig én sem vagyok szerény ember... 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
eddig is tudtam h így van de mostanába fõleg... ahogy leszarsz 1 lányt hihetetlen milyen változások mennek végbe 😄
VRSDM:a legtöbbnek már azokról fogalma sincs.
★
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
mellesleg csak megsúgom ha egy nõt lekezelsz és nem érdeklõdsz iránta, akkor fog a legjobban imádni téged. mindig az kell nekik, akit nem kapnak meg, ezt jegyezzétek meg.
respect to the man in the ice cream van