A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha másnak nem tudod megmagyarázni, magadnak sem.
Magic Boy
Mit tegyek még mindig szerelmes vagyok belé és õ is belém.<#law><#love11><#szeret>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Mit tesgek még mindig szerelmes vagyok belé és õ is belém.<#law><#love11><#szeret>

angelslie
Eléggé rossz szemszögböl nézed a dolgokat 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Motoroj
5 év után még a napokat is számolni...<#kacsint>

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Dick Riddick
Keserû egy fickó vagy te, hallod-e. Vagy csak nem találkoztál még elég nõvel.
Sok önérzetes, izgalmas, okos nõvel találkoztam már eddig. Tudom, hogy nagyon divatos nézet mostanában a "minden nõ ostoba ribanc" hozzáállás, tényleg, biztosan nagyon kemény ha a haverok között hangoztatja valaki. Csak éppen nem igaz.
A helyzet az, hogy a férfiak szeretik lealacsonyítani a nõket, vagy kisebbségi komplexus, vagy erõfitogtatás, vagy csak simán a megalázás miatt. Persze, vannak nõk akik nem is érdemelnek mást, de a többség nem ilyen.
Ha valaki könnyû szexet akar, nem kell messzire mennie. De ne is pampogjon utána, ha nem úgy sül el a dolog ahogy képzelte.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Magic Boy
Természetesen érdekel a véleményed.
Ezért reagáltam arra amit írtál.<#vigyor0>

Amit leírtál az az én szüleimnél is így volt.

A párkapcsolatomban (már 5 éve és 14 napja együtt vagyunk a menyasszonyommal) mindketten egyenlõkét kezeljük a másikat és amiben csak lehet közösen döntünk.

Ability
Ha érdekel az én véleményem: a családban nálunk apám volt egy idióta, anyám pedig a rugalmas, mindenre rátermett. Ettõl még nem kezelem általános igazságként, mint ahogy a férfi dominanciát sem.
Magic Boy
Attól, hogy ebben a társadalomban hagyománnyá vált, hogy a férfi a dominánsabb még nem teszi azt ésszerûvé.
Egy kapcsolat akkor mûködik jól, ha minden közös, éppen ezért minden értelmesebb férfi és nõ magához egyenlõként kezeli a társát.

Az viszont igaz, hogy nem minden helyzetben egyenlõek, hiszen van amelyiket a férfi kezeli jobban és van amelyiket a nõ, de pont ettõl egészítik ki jól egymást.

egyébként meg ja, fordítva is igaz
lányok ugyanúgy taktikáznak ezzel
ezt én is osztom 😄 kell a feszültség, kell, hogy úgy érezzék, hogy nehezen férnek hozzád. egyrészt jobban felnéznek rád, másrészt úgy érzik, sokat érsz, harmadrészt nagyobb a kielégülés ha összejön 😄
de ez nem azért van mert buták, érzelemben nincs okosság
ja hirtelen arra asszociáltam, hogy úgy az élet dolgaiban általában, úgyh arra nyomta, hogy a férfi mondja ki a végszót
egy kapcsolat viszont férfi és nõ dolga egyaránt, itt egyenlõ a két fél.

Benéztem, pedig az én kérdésem 😄
Ability
Küldj ki egy nõt egy autópálya építésre segédmunkásként. Máris nem egyelõek. Mondjuk inkább úgy, hogy az egész világnak egyenlõ szereplõi, kiegészítik egymást, mindkét nemnek megvan a saját szerepe/feladata/szakterülete. Párkapcsolatban/családban pedig inkább hagyomány, hogy a férfi a dominánsabb, ami nem szószerint azt jelenti, hogy a nõnek mindig kuss van.
Scottt
Azért a férfi mondja ki a végszót, hiszen mégiscsak az erõsebb / dominánsabb nem.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Magic Boy
Igen úgy értem.
És így el jutottunk oda, hogy mindkettõ egyenlõ.<#vigyor0>

Motoroj
Ha a „különb”-et úgy érted, hogy jobb vagy rosszabb, akkor egyetértek.

Magic Boy
Ez igaz.
Egyik ilyen a másik olyan, de egyik se különb a másiknál.

Motoroj
Nem a jogokról beszélek, az nem természeti adottság.

Nekem ez olyan mint az alma vs. körte. Lehetnek egyenlõk darabszámra, tömegre, akármire de összességében az egyik ilyen a másik olyan.

Magic Boy
Nem is akartam megmagyarázni.
Az nem az én feladatom.
Én csak feltettem egy kérdést.
Mégpedig, hogy:
Mitõl nem egyenlõ a férfi és a nõ?

Motoroj
Ezzel nem magyaráztad meg nekem.

Magic Boy
Nem mellékesen attól még, hogy a legtöbb férfi fizikailag erõsebb, mint a nõk még a férfiaknak nincsenek elõjogaik.<#vigyor0>

Magic Boy
Mitõl nem egyenlõ a férfi és a nõ?
Mindig is az volt és mindig is az lesz.
Tehet bármit az emberiség.

Üres szavazás. A párkapcsolat egy illúzió. <#ravasz1>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

off

mostanába van h nemszarom le a helyesírást. de arra még várhattok h rendesen használjak vesszõket meg pontokat <#idiota>
Motoroj
Azért a férfi mondja ki a végszót, hiszen mégiscsak az erõsebb / dominánsabb nem.

Azt sosem fogom megérteni, hogy mit jelent az hogy egyenlõnek születtek.
Mitõl egyenlõek?

Magic Boy
Nem nem úgy.<#vigyor0>

Valaki feltörte a reged, te nem tudsz ilyen helyesen írni <#idiota>

dartonita
Termeszetesen.

0Fritz0
Mint Clinton-nak a Maúnika? 😊
Már gyakornokként is sokat könnyített a fõnökén.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Magic Boy
Nem csak párkapcsolatban.
Vannak dolgok amikhez a nõk értenek jobban és vannak amikhez a férfiak.
Nem véletlen az se, hogy régen minden értelmesebb uralkodónak voltak nõi tanácsadói is.

Magic Boy
Hagyd még gyerek.
Hiába magyarázod neki a dolgokat úgyse fogja érteni.
Azt hiszi, hogy azok a pláza(kurvák) cicák akiket õk ismer a nõk és minden nõ olyan, mint azok.

jhetedikj
A férfiak és a nõk egyenlõnek születtek.

Eddig úgy gondoltam jobb ha a férfi irányít, de egy párkapcsolatban nem lehet elnyomni a másikat mert abból csak a baj van. Legalábbis szerintem.😊

anno 1987

Molnibalage
Én a helyedben nagyon csödben maradnák, mert a jelek szerint még a szavak jelentésével sem vagy tisztában. A tudásanyag beseggelése, az nem okosság. Az okos alatt azt értem, hogy nem mérnök ember lévén nagyonis értette azt, amit magyaráztam, mert olyat kérdezett, amit vártam. Nekem viszont lövésem sincs az õ szakterületérõl, és soha nem is lesz.

Hihetetlenül szánalmas figura vagy. Mi ez? Szerelmi bánat?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Okosabb?
Az egy dolog hogy mekkora tudásanyagot volt képes besegellni,de a józan észt az ÉRTELMET a tudás nem pótolja.....

vannak de azoknak más hiányosságaik vannak<#idiota>

Molnibalage
Akkor mondjam, hogy szar ótvar nõismerõseid vannak? Halkan megkérdem. hogy anyád is ilyen? És ez nem sértegetés, mert te állítod, hogy ilyenek a nõk...

Mondjuk mivel én mérnök vagyok elég sok mérnök csajjal találkoztam. Nem mérnök csajjal is találkoztam, aki sokkal okosabb volt nálam, pedig én sem vagyok szerény ember... 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

háhá 😄 azér ahogy te fogalmazol az már durvA: D mert vannak johfej csajok meg rendesek aranyosak de ezt merem állítani h minden nõ buta 😄
ez így van ahogy írod. Egy lánynak mindig az kell amit nem kaphat meg legalábbis itt MO-n a 95% tuti ill lehet csak a mostani fiatalságnak de a mostani 14-25- éves korig biztos a többit nem ismerem
eddig is tudtam h így van de mostanába fõleg... ahogy leszarsz 1 lányt hihetetlen milyen változások mennek végbe 😄
Egy csepp a tengerben,nézz szembe a tényekkel a legtöbbnek semmiféle érdeklõdése és önálló gondolata nincsen,racionalitást nélkülözik,egyszerûen nincsenek a férfiakkal egyszinten,szükséglet kielégítésére tökéletesek mást sem érnek.

VRSDM:a legtöbbnek már azokról fogalma sincs.

<#gonosz1>

GhostRider1
Akkor kb ti olyan fajták vagytok hogy örültök hogy egyszer az életben megkaptok egy lányt és annak a s*ggét is kinyaljátok, csak hogy veletek maradjon...

&#9733;

angelslie
Hát te akkora idióta vagy hogy hihetetlen 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Molnibalage
Bocs, de ez orbitális baromság tapasztalataim alapján.

angelslie
A nõk okosabbak, és/vagy rátermettebbek egy kapcsolat irányításához.

GhostRider1
Ebben egyetértek! <#eljen>

&#9733;

"ha egy nõt lekezelsz és nem érdeklõdsz iránta, akkor fog a legjobban imádni téged. mindig az kell nekik, akit nem kapnak meg, ezt jegyezzétek meg." <#eljen> tény ebbõl is látszik mennyi eszük van 😄
A legtöbb dologban igen, a nõknek már így is túl sok joga van.
Ez fordítva is igaz

cement
kefélek én pont elég nõt, de másra nem valók. kiismerhetetlenek, és kár rájuk több energiát feccölni. tudom, sajnos van már elég tapasztalatom. abban az esetben lehet velük boldogulni, ha megtalálod a pont neked valót, és mindenben kiegészítitek egymást, de arra az esély a lottó 5-ösével vetekszik, úgyhogy ezért nem tartom õket többre.
mellesleg csak megsúgom ha egy nõt lekezelsz és nem érdeklõdsz iránta, akkor fog a legjobban imádni téged. mindig az kell nekik, akit nem kapnak meg, ezt jegyezzétek meg.

respect to the man in the ice cream van

PesSim
A férfiak és a nõk egyenlõnek születtek.

Nem szeretem, ha az egyik fél elnyomásban él, senkinek sem jó és elõbb vagy utóbb, de ez úgy is probléma lesz.