A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
meg még gyõri édes csokis kekszet ha az édességnek mondható.
\"Erről van szó!\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Pszt.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Inkább a hús hússal<#crazya>#crazya>
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
ha rámjön akkor fél kiló gumicukor pikkpakk 😊
de amúgy van hogy hetekig semmi nyalánkság 😊
u dont have to listen anybody else but me
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"Heroes never die. They just reload.\"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Egy héten kb. 4-szer vagy 5-ször eszek bármilyen féle csokit vagy egyéb más édességet... 😊
Heti egyszer vagy kétszer.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
amugy 45. hányás témához: tök jó amikor hányok, és reggel látom hogy ilyen pöttyök vannak a cipõmön 😄 de sztem ez egy 38-as lábúnak is igy szokott lenni =)
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
kopogós cipõk meg 42
ám lányoknál 37-38 as pici húsos talp/ :$ *.* /veri
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."