A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondoltam ha Pesten keresed, akkor nem egy nagy dolog átmenni budára.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Hmmm tegnap vettem egy új páraelszívót...bi-bi ))
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Pénzt költeni nem annyira.
Szóval vegyes...
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
ha nincs akkor elszomorít. sajnos 99%-ban az utóbbi
.: mobilize.hu :.
http://www.tenke.hu
errõl az jut eszembe mint mikor shrekben a szamár mondja h "a sárkány tüzet okád, embereket eszik, és még tüzet is okád!" :D
DFTBA ಠ_ಠ
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
:3
Már öngyilkos lennék, ha tényleg úgy néznék ki, mint egy 115 kilósXD
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Most pl veszek egy orbitron méretû monitort, és már elõre örülök, hogy mennyire fasza lesz rajta az új battlefieldet nyomni :DD
Ellenben ruhát vásárolni utálok, kb mintha a fogamat húznák..
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Most éppen étrend kiegészítõt akarok venni, és már 2-3 hete már nézegetem állandóan összetételek, vélemények stb. A választás már megvan jövõhéten veszem meg. Amúgy szeretek új dolgokat vásárolni, de tényleg olyat ami számomra még újdonság. De pl ha beugrok a Tescoba egy karton ásványvízért az már nem olyan nagy szenzáció<#idiota>#idiota>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Jo gondolom, hogy nem egy targy fogja feldobni a hetkoznapjaid, de gondolom orultel neki amikor meglett.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
:3
Engen nem ilyesmi dob fel. Attól, hogy jónak tartok egy ilyen dolgot, nem ettõl leszek boldog...
bár nem mindig tervezem meg
- mikor a laptopomat vettem, akkor adott volt egy összeg és az alapján választottam az üzletben, majd addig óvtam amíg garis volt :)
- két hete pendrivet akarok venni de még nincs meg a tökéletes
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Most új mobilt akarok venni de már kinéztem magamnak pár hónappal ezelõtt :) és 2 hónap múlva meg is lesz ha minden jólmegy
\"Errõl van szó!\"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Kerékpár vásárlás elõtt állok de még tavaly év végén kezdtem el nézelõdni:)