A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
"Nem találok normális anyagú és strapbíró pólót egész Pesten"

Gondoltam ha Pesten keresed, akkor nem egy nagy dolog átmenni budára.
Lacee86
Hûha, akkor viszont jól bevásároltál. :)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Molnibalage
Nem ott lakom. Hol írtam ilyet? A profilom is mást mond. A BME ajándékbolt meg 100%-iog útba esik, ha arra megyek haza. :)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Asszem csak hétköznap van nyitva.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

bardocz
Pesten laksz azt írod, nem egy nagy ügy elmenni a móriczig, felszállni a gyors 40-esre, és elmenni vele a végállomásig.
birdo
Feldob, szeretek új dolgokat vásárolni bár nem csinálok belõle nagy ügyet...??
Hmmm tegnap vettem egy új páraelszívót...bi-bi ))

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

birdo
Nem tudtam, hogy van ott egy ajándékbolt.... jövõ szombaton megnézem.

Molnibalage
A Petõfi híd budai hídfõjénél az étterem alatt.

birdo
Merre van az a bolt ??

SötétBarom
Ebben az 50ben az a vicc, hogy úgy 50, hogy a januári masszív leértékelések közepette sikerült elkövetnem.. Vót pl springfield naci 3 ezerért, meg hasonló jóságok :]

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

chhaya
Szeretek vásárolni.
Pénzt költeni nem annyira.
Szóval vegyes...

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Molnibalage
Mindegyik a világvégén van, egyik sem esik útba. Csak autóval lehet gyakorlailag eljutni oda... Nekem még jogsim sincs.

banok
szeretek vásárolni - ez az egyetlen feminim vonásom.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Lacee86
De amúgy ennyi mindent egyszerre sohasem vettem még, közel ennyit sem.

Lacee86
100-at jah, ha márkásakat veszel... Én amit felsoroltál, ezt max. 50-bõl megvenném, mert nincs pénzem 15-20e Ft-os farmerre, meg 20 ezres cipõre... De ha lenne, akkor is sajnálnék annyit érte.

bardocz
Ha nagyon kell póló, akkor menj ki a decathlonba. Nekem onnan van szinte az összes pólóm, hosszúujjúak mind onnan vannak, és semmi gond velük.
Molnibalage
Én pólóval vagyok így. Nem találok normális anyagú és strapbíró pólót egész Pesten. Vicc. Egyetlen alkamas hely van, ahol jó anyagú pólót találtam. A BME ajándékboltja...

Én akkor örülnék, ha egyáltalán találnék magamnak egynél több használható nadrágot. Komolyan mondom múlt héten végigjártam az egész belvárost és nem találtam egy normális (= normális, kötöttes, diszkrét, elegáns) pulcsit. Csak ocsmány színekben pompázó borzalmak vannak :D

Molnibalage
Ha csak egy tisztességes inget, farmert és cipõt veszel ezek kb. kerülnek 30-ba...

ha van pénz rá akkor feldob :D
ha nincs akkor elszomorít. sajnos 99%-ban az utóbbi
autoszimulator
veszel egy tavaszi kabátot, pár nadrágot, pólót, esetleg egy cipõt, és akkor már a százat karcolod úgy, hogy igazából nem is luxuscikkeket vettél. Rohadt árak vannak ilyen kis ruhadarabokért, amik mellesleg tényleg szart sem érnek, én is ezért utálok ruhát venni, és én is ritkán indulok meg, de akkor evidensen többet költök, mert kifogyok(vagy kihízok :D) mindenbõl :D

.: mobilize.hu :.

Lacee86
50 rongyot egyszerre ruhára?? :-O

SötétBarom
Engem azárt irritál, mert kurva drága. A minap voltam pesten, simán elvertem 50 rongyot ruhára (mondjuk elõtte tavaly áprilisban voltam utoljára ruhát venni Bécsben :DD), és iszonyatosan felbasz, hogy mennyi fasza cuccot vehettem volna 50ért. Mondjuk egy monitort. Vagy majdnem kijön belõle egy xbox. De ennyiért vehettem volna biciklit is. Vagy tudomisén. Ruha az csak ruha. Nem való semmire :(

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

tenkenorman
bizony kétszer írtam a komolyabb dolgokat bumm. amúgy azért tettem fel a kérdést mert már egy csomó idõvel elõtte a netet bújom hogy tuti jót vegyek.

http://www.tenke.hu

jhetedikj
Egyéb.

Hülye kérdés.

anno 1987

Kicsikiraly
Itt elsõsorban komolyabb dolgokra, mûszaki cikkekre , és komolyabb dolgokra gondolok.

errõl az jut eszembe mint mikor shrekben a szamár mondja h "a sárkány tüzet okád, embereket eszik, és még tüzet is okád!" :D

DFTBA ಠ_ಠ

Evvel én is dettó így vagyok! ^^
Sickness
nahát, hogy itt mennyi pláza kandúr van. <#wow2>

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

DJ RX7
én a ruhával úgy vagyok, ha bemegyek az üzletbe megtetszik valami, azt leveszem, felpróbálom, ha jó rám akkor megyek a kasszához. nem nézek meg még azon kívül 200-at.

:3

gratula... én meg pénteken néztem hogy felmentem 115re-_-
Már öngyilkos lennék, ha tényleg úgy néznék ki, mint egy 115 kilósXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Feldob, szeretek új dolgokat vásárolni, viszont már jóval elõre megtervezem, hogy biztosan jót válasszak. Ez fõleg nagyobb értékû dolgokra vonatkozik, ruhánál ha kell valami, akkor megveszem az elsõ cuccot, ami megtetszik.

Scottt
Nagyon várom meg minden,de amikor már megvan annyira nem dob fel^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Lacee86
Sztem sok férfi így van. :) Bár ruhát mostanában szeretek vásárolni, bár nagyon ritkán teszem. Nem vagyok az a nagy ruhatárú. :D

89
egyszerûen leszarom xD megveszem amire szükségem van...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

SötétBarom
Feldob, szeretek új dolgokat vásárolni bár nem csinálok belõle nagy ügyet.

Most pl veszek egy orbitron méretû monitort, és már elõre örülök, hogy mennyire fasza lesz rajta az új battlefieldet nyomni :DD

Ellenben ruhát vásárolni utálok, kb mintha a fogamat húznák..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

NEOreg3
nagyon

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sickness
Abszolút közömbös érzéseket kelt bennem a vásárlás.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

DJKonya
Nagyon, alig bírom kivárni és már jóval elõre megtervezem, hogy biztosan jót válasszak.

Most éppen étrend kiegészítõt akarok venni, és már 2-3 hete már nézegetem állandóan összetételek, vélemények stb. A választás már megvan jövõhéten veszem meg. Amúgy szeretek új dolgokat vásárolni, de tényleg olyat ami számomra még újdonság. De pl ha beugrok a Tescoba egy karton ásványvízért az már nem olyan nagy szenzáció<#idiota>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

OrioN the S
Pedig jo cuccnak tunik :D

Jo gondolom, hogy nem egy targy fogja feldobni a hetkoznapjaid, de gondolom orultel neki amikor meglett.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

DJ RX7
Nagyon, alig bírom kivárni és már jóval elõre megtervezem, hogy biztosan jót válasszak.

:3

Molnibalage
3 éve el sem tudtam képzelni, hogy Track IR4 és X52-õm legyen. Mindkettõ van és mégsem használom ki õket, a Track IR4-et szinte soha nem használom.

Engen nem ilyesmi dob fel. Attól, hogy jónak tartok egy ilyen dolgot, nem ettõl leszek boldog...

PesSim
Nagyon ... és Feldob ...

bár nem mindig tervezem meg
- mikor a laptopomat vettem, akkor adott volt egy összeg és az alapján választottam az üzletben, majd addig óvtam amíg garis volt :)
- két hete pendrivet akarok venni de még nincs meg a tökéletes

somdav95
feldob,de nemcsinálok belõle nagy ügyet

Lacee86
Hát jó, az más, ha hirtelen kell vmi. Mikor nekem 2 éve elszállt a gépem, hirtelen kellett vennem, mert szükséges a sulimhoz, és ráadásul sok pénzem sem volt rá...

OrioN the S
de biztos van olyan dolog aminek rendkivul orulnel.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Molnibalage
Még akkor sem. Egyszerûen van és kész. Mikor elszállt az mp3 player vagy mobiltelefon vettem egy újat. Ennyi.

DeerHunter01

Most új mobilt akarok venni de már kinéztem magamnak pár hónappal ezelõtt :) és 2 hónap múlva meg is lesz ha minden jólmegy

\"Errõl van szó!\"

byzhouse
ám Nagyon, alig bírom kivárni és már jóval elõre megtervezem, hogy biztosan jót válasszak. -ház vásárlás elõtt állunk :-)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Máté94

Kerékpár vásárlás elõtt állok de még tavaly év végén kezdtem el nézelõdni:)
OrioN the S
2km az tenyleg nagy tav. szendvicset csomagoljal meg ilyenek...