A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
segítenék szívesen és önzetlen.
legalább ilyenkor össze kéne fogni egy picit. ha már a maradék 364napban egymást marja mindenki a szomszéd nénitõl kezdve az okvetlen pénzhajhász háborúkon át mindenkiig :)

u dont have to listen anybody else but me

tigeroo
de ha itthon lenne valami akkor rinyálna mindenki az amcsi segélyért stb :D
PesSim
Esetleg ha úgy alakul, ...
Bár kétlem hogy az képességeimmel segíteni tudnék.

byzhouse
+10

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

<#eljen><#idiota>

<#wilting>

SötétBarom
Semmiképpen sem szeretnék ilyen helyre kerülni.

Eszem ágában sincs a harmadik világnak a közelébe menni SE. Ott aztán van minden, ami szar. Népirtás, malária meg a haverjai, aberrált rovarok, szegénység, nyomor.. Áh. Not my fight.

Ráadásul még képzetlen is vagyok, így csak minimálisan tudnék hozzájárulni a helyzet javításához..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

byzhouse

Segítsenek magukon

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

most mindegy hova kerülök csak messze legyen innen
úgyhogy akár oda is
clio1616v
igazán semmi szükség rá

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

somdav95
detto

milk4

Feketéknek sosem segítenék.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Molnibalage
azért találták ki a katasztrófát és a természeti csapásokat hogy a természetes kiválasztódás mûködjön.

Gratulálok mélyenszántó megjegyzésedhez...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

immovable
Néha kicsit sajnállak.
az hobbi(na jó nem rossz érv),meg bizti admin volt<#idiota>

clio1616v
ori megin nem figyelsz b meg... nem azt írta hogy õ segít, hanem hogy te/ti segítetek.. másoktól jóhogy elvárja hogy segítsenek :D

jó látni ahogy nyüzsögnek a sárgaruhás önkéntesek, meg a híradóba is jól néz ki a kutyus és a pirosruhás magyar önkéntesek, akik a hiperszuper mûszereikkel ott tüsténtkednek és világotlátnak az adófizetõk pénzébõl hõssé válva...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
persze hogy segítek, de csak azért hogy nekem jó legyen, nem azért hogy a mások problémáit én oldjam meg..

segíts magadon majd utána segít meg az "istened"
azért találták ki a katasztrófát és a természeti csapásokat hogy a természetes kiválasztódás mûködjön... ha mindenkit megmentesz a végén az egész nép egy nagy megmentett lesz és nem lesz majd aki megmentse õket

autoszimulator
néhány szakmára valóban igaz ez, de egy rendszergazda például nem tudom miként tudna segédkezni ott szakmájában. De ha így ragaszkodsz ehhez, akkor is legfeljebb a saját országom segítése a cél ezzel, elvégre és ez "taníttatott". Már amennyire. Ettõl még pl egy Haiti-t nem nekem kell a hamvaiból feltámasztani, csak mert esetleg taníttattak. Persze az emberség más kérdés, egy két sms, támogatás megtehetõ, segít is, de én ennyit tudtam tenni.

Segíteni pedig talán a kutatók, felfedezõk segítenek a legtöbbet, még sincsenek a helyszínen, sõt talán nem is az adott katasztrófára fejlesztették ki a technológiát, de ha ott is lehet használni, közvetve, de õk is segítettek. Csak õk erre tették fel életüket, a tudománynak,szerencsére az emberek többsége számára más is fontos.

.: mobilize.hu :.

OrioN the S
ezt teszi! csomot szarozott az sg team cs:source szerverrel :) evekig! szabadidejeben is! :)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Te is ezt teszed vagy vizet prédikálsz "és élsz mint marci hevesen"?

Nocsak, egy értelmes kérdés is jutott ide?

Pedig ezt kéne a mai fiatalságnak megérteni: Ha te TUDSZ valamit, akkor cserébe társadalmi felelõsséget KELL vállalnod.

Az oktatás nem arról szól, hogy állambácsi finanszíroz neked egy diplomát AHHOZ hogy utána zsíros fizetésed legyen, és élsz mint marci hevesen. Ez a tipikus kapitalista bullshit, ami miatt a szakadék felé rohanunk.

A világ attól jut csak elõrébb, ha a megszerzett tudásoddal szükség szerint segítesz, ahol csak kell.

N o N a m e
Kihagynam ezt a nagyszeru lehetoseget...
MR ME
Esetleg ha úgy alakul, nincsenek ilyen terveim egyelõre.

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Esetleg ha úgy alakul, nincsenek ilyen terveim egyelõre...

Igazából legondolkodtató ez számomra.....
Dick Riddick

\"Heroes never die. They just reload.\"

clio1616v
soha... kerülöm a problémákat, amik nem muszájból vannak és/vagy nem segítenek a saját problémáim megoldásában

CoolX
Igen, a tudásom szeretném az igazán rászorulókra fordítani.

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

LES FORZA INTER
igen, érdekes lehet egy teljesen lerombolt helyen az újjáépítésen dolgozni, eléggé hiányos eszközökkel, körülményekkel.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Molnibalage
Nem tudok rá válaszolni. A szakképzettség ellenére a körülmények riasztóak.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Esetleg ha úgy alakul, nincsenek ilyen terveim egyelõre.

(Ha már a saját házunk táját rendbe raktuk...utána)

dartonita
Ja(1)

tigerbácsi
Igen, a tudásom szeretném az igazán rászorulókra fordítani.

de a háború része jobban érdekelne, vagy újraépítés során a fegyveres biztonsági erõk részlege.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

GhostRider1
13 évesen

&#9733;

tigeroo
igen? na kérek 1 nyalást<#szeret><#puszi>
REPS0L
nekem is szar volt az elsõ, nem is hagyott bennem komoly emléket.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

naja nekem szar volt az 1. :D de pootoltam azóta csook király lettem XD
Lyukasbogrács
nekem tökéletes volt, ronggyá áztam, szétfagytam :D

PesSim
mert az elsõ nagyon ritkán "tökéletes", (általában) a következõ jobb

mér gondolod h másnak nem volt élvezetes ? akkor csak emlékezhet rá :D
PesSim
sebaj, én sem értem ti miért emlékeztek rá, az ember életében rengeteg "elsõ" dolog van, utána jön a következõ, a következõ, ...
inkább a számomra élvezetesek maradnak meg, a többit meg (talán) elfelejtem

raping!

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

azt kihagytam h oviba 3man haverokkal megfogtuk a szerelmeinket berángattuk õket a faházba és lekaptuk õket :DD::D:D:D:D ganxterek voltunk :D:Dd
13
szar is volt:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

16

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

somdav95
12 szntem

13-15
Bulykin
16

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

89
19...késõn kezdtem, de belejöttem xD

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol