A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legalább ilyenkor össze kéne fogni egy picit. ha már a maradék 364napban egymást marja mindenki a szomszéd nénitõl kezdve az okvetlen pénzhajhász háborúkon át mindenkiig :)
u dont have to listen anybody else but me
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Eszem ágában sincs a harmadik világnak a közelébe menni SE. Ott aztán van minden, ami szar. Népirtás, malária meg a haverjai, aberrált rovarok, szegénység, nyomor.. Áh. Not my fight.
Ráadásul még képzetlen is vagyok, így csak minimálisan tudnék hozzájárulni a helyzet javításához..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Segítsenek magukon
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
úgyhogy akár oda is
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Feketéknek sosem segítenék.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Gratulálok mélyenszántó megjegyzésedhez...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
jó látni ahogy nyüzsögnek a sárgaruhás önkéntesek, meg a híradóba is jól néz ki a kutyus és a pirosruhás magyar önkéntesek, akik a hiperszuper mûszereikkel ott tüsténtkednek és világotlátnak az adófizetõk pénzébõl hõssé válva...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
segíts magadon majd utána segít meg az "istened"
azért találták ki a katasztrófát és a természeti csapásokat hogy a természetes kiválasztódás mûködjön... ha mindenkit megmentesz a végén az egész nép egy nagy megmentett lesz és nem lesz majd aki megmentse õket
Segíteni pedig talán a kutatók, felfedezõk segítenek a legtöbbet, még sincsenek a helyszínen, sõt talán nem is az adott katasztrófára fejlesztették ki a technológiát, de ha ott is lehet használni, közvetve, de õk is segítettek. Csak õk erre tették fel életüket, a tudománynak,szerencsére az emberek többsége számára más is fontos.
.: mobilize.hu :.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Pedig ezt kéne a mai fiatalságnak megérteni: Ha te TUDSZ valamit, akkor cserébe társadalmi felelõsséget KELL vállalnod.
Az oktatás nem arról szól, hogy állambácsi finanszíroz neked egy diplomát AHHOZ hogy utána zsíros fizetésed legyen, és élsz mint marci hevesen. Ez a tipikus kapitalista bullshit, ami miatt a szakadék felé rohanunk.
A világ attól jut csak elõrébb, ha a megszerzett tudásoddal szükség szerint segítesz, ahol csak kell.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Igazából legondolkodtató ez számomra.....
\"Heroes never die. They just reload.\"
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
(Ha már a saját házunk táját rendbe raktuk...utána)
de a háború része jobban érdekelne, vagy újraépítés során a fegyveres biztonsági erõk részlege.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
inkább a számomra élvezetesek maradnak meg, a többit meg (talán) elfelejtem
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
szar is volt:D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol