A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigerbácsi
mit jelöltél nõként? :-DDDD

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

immovable
<#gonosz1>
Fiú vagyok, és mindkettõt szeretem, hangulat függõ...

Igaz legutóbb az én kicsi csajoskám volt a fõnök, de én ezt nem bánom, mert... hmm... részleteket nem árulok el! :P
OrioN the S
jo akkor en vagyok az elso aki elbaszta :D

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
nekem mindegy, csak legyen akció :ASD

am felvaltva... attol fugg ki kezdi az akciot :D "Ha valamit elkezdtel, akkor fejezd is be" alapon :D

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Valamiért nem mûködik a max. jelölhetõ korlát, tessék csak egyet jelölni!

OrioN the S
szex kozben<#idiota>

immovable
Szétverem valaki fejét s máris jól érzem magam.
Dick Riddick
<#vigyor>

\"Heroes never die. They just reload.\"

jhetedikj
Egyetértek, de fõleg részegen.<#idiota>

anno 1987

Dick Riddick
Az autóvezetés pedig egy hangulat.

clio1616v
a cselekvés tenni akarás kedv kérdése :D

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

PesSim
Népirtást.<#idiota>

am, Egyéb (kommentben kifejteném, de most rossz kedvem van).

somdav95
:D De nem is gondolkozok, csak így hirtelen dolgok jönnek..

Dick Riddick
A jókedvnek és a rosszkedvnek semmi köze a cselekvéshez. Ezek lelkiállapotok.

Dick Riddick
Én nem beszéltem szomorúságról.

DJ RX7
<#wilting>

:3

clio1616v
azt kell hogy mondjam ez a te hibád...
arról nem én tehetek, hogy irritállak, arról csak és kizárólag te tehetsz

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

byzhouse
nagyon irritáló,hogy mindenbe beleszólsz<#puszi>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

clio1616v
én? :) aki ellenszenvet érez az saját maga kedvét rontja el :)

clio1616v
az ellenszenvbõl? ezt hogy logikáztad ki? :)

szenvedélyt kiváltok az biztos... kétfajta szenvedély van a gyûlölet és a szeretet... döntsd el te melyiket érzed

byzhouse
csak te elrontod mindenki kedvét<#zavart2>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

clio1616v
egy biztos ha rossz a kedvem nem az sgre jövök, ide csak jó kedvvel lehet jönni :)

autoszimulator
éppen a te gondolkodásod nélkülözi a logikát, fõleg a "szenv" és szenvedélyes párhuzam...

vagy úgy véled, az irántad érzett ellenszenv bárkibõl is bármilyen szenvedélyt kivált? :D lehet sokan nyúltak már miattad piához, gyógyszerhez, erõs droghoz, de nem ez a jellemzõ.

.: mobilize.hu :.

Rettenthetõ
Ahogy elnézem, vannak páran, akiknek akármilyen kedvük van, az utolsó elõtti pontot választják :-D

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

clio1616v
lehet csûrni csavarni a kedv az akkor is affinitás egy cselekvéshez vagy cselekvésekhez, ha nincs kedved egy vagy több dologhoz akkor rossz a kedved ennyi a lényeg....

a szenv is ilyen, csak az személyekhez való affinitást jelent nem hiába a hasonlóság... (ellenszenves vagy rokonszenves valaki)

kedvbõl kedély
szenvbõl szenvedély

gondolkozzatok már kicsit logikusan... de elég ha nem az irántam érzett ellenszenvetekre hallgattok mindig

autoszimulator
gondolom egy ideje használod a magyar nyelvet, és talán fel is figyeltél arra, hogy néhány szónak több jelentése van.
kedv is ilyen. te azt a kedvet hajtod, amikor valamihez nincs kedved, nem akarsz valamit csinálni.
én arról beszélek, meg a kérdés feltevõje, amikor a kedv úgymond a kedélyállapot rövidítése, szal rossz kedv = rossz kedélyállapot, és rossz kedv != nincs kedvem dolgozni...

"ha rossz a kedved, akkor nem szívesen csinálsz dolgokat... ha a kedved jó akkor szívesen..."

ez még lehetne is igaz, mert a kedélyállapot kihatással van arra, mit csinálni van kedved, de ettõl még nem egyenlõ vele. ha egyenlõ lenne, akkor mikor rossz a kedélyállapotod (mint a kérdés feltevõje feltételezi), akkor nem csinálsz SEMMIT.

Kicsikiraly
Egyéb: csodálom h nincs megemlítve, én zenét szoktam hallgatni. Esetleg dobolok, az is nagyon jó rosszkedvûzõ

DFTBA &#3232;_&#3232;

GhostRider1
Leiszom magam

&#9733;

clio1616v
te is kevered a szomorúságot és a rossz kedvet ;)

clio1616v
te nem ismered a szavakat amiket használsz...

a kedv olyan dolog, hogy valamit szívesen csinálsz vagy nem, ha rossz a kedved, akkor nem szívesen csinálsz dolgokat... ha a kedved jó akkor szívesen...

a kedv igazából affinitás egy bizonyos cselekvés elvégzéséhez, a szexhez is lehet valakinek jó kedve de lehet rossz is...

autoszimulator
de te milyen kedvrõl beszélsz úgy mégis? az, hogy egy tevékenységhez nincs KEDVed, nem egyenlõ azzal, hogy rossz a KEDVed... lol

teljesen különbözõ a két fogalom, attól hogy nincs kedvem dolgozni menni, nem vagyok letört, kedvetlen. Ha valami rossz van az életemben, akkor letört vagyok, bánatos, de ettõl még lehet kedvem pl TV-zni, vagy szexelni. A kérdés itt pedig ez utóbbira vonatkozott.

Matt07
zenét hallgatok, vagy lemegyek a pályára kosarazni. úgy tudok a legjobban kikapcsolódni ha csak dobálgatok és közbe semmi nem jár a fejemben, több órát is el tudok így tölteni.

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Dick Riddick
Többféle rosszkedv létezik. A kóros változata a depresszió, de itt nem igazán errõl van szó.
Általánosságban rosszkedv alatt egy idõszakos negatív lelkiállapotot értünk. Gyakran jár együtt a stresszel, feszültséggel.
Mind a rosszkedv, mind a stressz oldható. És a szex köztudottan az egyik legjobb stresszoldó, talán jobb az összes itt felsoroltnál.
Ha rossz kedve van valakinek, annak mindig meg van az oka. Ezt az okot vagy megszüntetjük, vagy ha ez nem lehetséges, eltereljük róla a figyelmünket, lehetõség szerint valami számunkra örömet okozó elfoglaltsággal.
Ez nem azt jelenti hogy elnyomjuk, elfojtjuk a problémát, csak annyit, hogy nem foglalkozunk vele a kelleténél többet, és egy pozitív lelkiállapotba próbáljuk helyezni magunkat. Már amennyire sikerül.

Leginkább vagy nézek valami vidám filmet/sitcomot, vagy sportolok, vagy lefekszem aludni.

tigeroo
igen, azért írtam a sex mellett többek között még pár dolgot.

ja most látom, az a hsz-em 4soros, legközelebb 3 sorba tömörítem a mondandómat!
jhetedikj
A:DSF:A:SDS:D:

Kitalálok valamit amitõl jobb kedvem lesz, ez lehet a fentiek közül is vagy más.

anno 1987

clio1616v
de szexelni se lesz kedved pl. 30 km lefutása után ^^
viszont jókedvvel állsz neki pihenni és inni

nemtom kezded-e érteni? :)

tigeroo
de attól hogy fáradt vagyok még nem vagyok rosszkedvû :DAS:D?a.dads

hagyjuk már...
clio1616v
ha elégedett vagy akkor nincs rossz kedved sem...

de mivan ha a sportolási teljesítményeddel vagy zene szex teljesítményeddel vagy elégedetlen akkor is mûködik?

azzal keverhetitek össze, hogy egyszerre több dolog, szükséglet hiányzik és akkor ha az egyiket kielégíted, akkor enyhül... de ez nem csak kedv kérdése...

pl nincs kedved sportolni, mert már elfáradtál.. akkor nem állsz neki sportolni :D

tigeroo
de ha rossz a kedvem, akkor van 1-2 olyan tevékenység, amibe ha belemerülök akkor megfeledkezem a problémákról/rossz kedvrõl (pl. sport, szex, zenélés, vagy amikor gyötör valami akkor kibeszélem magamból...)

mert hiányra/problémára/rossz kedvre nem mindig lehet közvetlenül megoldást találni. szép is lenne... olyankor kell lenyugodni testileg/lelkileg. innentõl pedig már ízlés dolga hogy ki mivel kapcsolódik ki...
clio1616v
??? most akkor mi van...

képzavarban élsz

a rossz kedvnek a jó kedv az antagonistája

a vidámságnak meg a szomorúság

a rossz kedv azt jelenti, hogy egy általános állapotban vagy amikor is bármit csinálsz ahhoz nem jó kedvvel állsz hozzá... nincs hozzá kedved magyarul

Egyéb.Bosszantom a környezetemet,és igyekszem mindenkinek az idegeire menni.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

tigeroo
mert te biztos jobban tudod nálam hogy mitõl van rossz kedvem és mi tud felvidítani...
clio1616v
te is szexelsz ha rossz kedved lesz? hátha majd megjavul tõle? :D lol

tigeroo
és ebbe is bele tud kötni...

eszem megáll
clio1616v
a zene és a napsütés miatt van rosszkedvem általában... ezek meglétekor jókedvem van, hacsak nem speciális eset áll fenn, de a kérdés általános esetre vonatkozott

autoszimulator
totálisan nem értek egyet.
amint lent írtad, kérsz napot, meg bészhántört, ha rossz a kedved. tehát a rossz kedvedet eme két lételem hiánya okozza? ha csak emiatt van rossz kedved, teljes respect.

nézzük miért lehet rossz kedvem? nem voltam a barátnõmmel egy ideje -> ekkor valóban LEHET a rossz kedvet TÖBBEK KÖZÖTT a szex hiánya okozta - bár ezt nem így fogalmaznám meg, inkább a másik fél hiánya. de ez például nem bûn, bárhogy is nézed.
ha a munkahelyen/iskolában van gond, akkor ezen eszmefuttatás szerint ott kellene valami megoldást találnom, ami felvidít. ELLENBEN hazamegyek, ott vár egy szép lány, aki szeret, megbecsül, én is õt, lehet vele beszélgetni, jó vele lenni és például szeretkezni. Nem azért szeretkezek vele, mert szar a kedvem, és ez tûnjön el. De ettõl még ez is egy következménye. Bele lehet magyarázni bármit ezen felül. Gondolom voltál úgy nõvel, hogy nem dugtad, hanem szeretkezés volt, és akkor tudod utána milyen érzések vannak az emberben. Nem olyan egyszerû dolog ez, mint az éhes vagyok - eszek párhuzam... És még sok egyébtõl lehet rossz kedve az embernek, mégis mindenkinek van valami, amivel kicsit jobbá teheti.

Lullaby
Zenét hallgatok vagy barátnak kibeszélem magam.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good