A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Igaz legutóbb az én kicsi csajoskám volt a fõnök, de én ezt nem bánom, mert... hmm... részleteket nem árulok el! :P
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
am felvaltva... attol fugg ki kezdi az akciot :D "Ha valamit elkezdtel, akkor fejezd is be" alapon :D
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
am, Egyéb (kommentben kifejteném, de most rossz kedvem van).
\"Heroes never die. They just reload.\"
arról nem én tehetek, hogy irritállak, arról csak és kizárólag te tehetsz
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
szenvedélyt kiváltok az biztos... kétfajta szenvedély van a gyûlölet és a szeretet... döntsd el te melyiket érzed
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
vagy úgy véled, az irántad érzett ellenszenv bárkibõl is bármilyen szenvedélyt kivált? :D lehet sokan nyúltak már miattad piához, gyógyszerhez, erõs droghoz, de nem ez a jellemzõ.
.: mobilize.hu :.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
a szenv is ilyen, csak az személyekhez való affinitást jelent nem hiába a hasonlóság... (ellenszenves vagy rokonszenves valaki)
kedvbõl kedély
szenvbõl szenvedély
gondolkozzatok már kicsit logikusan... de elég ha nem az irántam érzett ellenszenvetekre hallgattok mindig
kedv is ilyen. te azt a kedvet hajtod, amikor valamihez nincs kedved, nem akarsz valamit csinálni.
én arról beszélek, meg a kérdés feltevõje, amikor a kedv úgymond a kedélyállapot rövidítése, szal rossz kedv = rossz kedélyállapot, és rossz kedv != nincs kedvem dolgozni...
"ha rossz a kedved, akkor nem szívesen csinálsz dolgokat... ha a kedved jó akkor szívesen..."
ez még lehetne is igaz, mert a kedélyállapot kihatással van arra, mit csinálni van kedved, de ettõl még nem egyenlõ vele. ha egyenlõ lenne, akkor mikor rossz a kedélyállapotod (mint a kérdés feltevõje feltételezi), akkor nem csinálsz SEMMIT.
DFTBA ಠ_ಠ
a kedv olyan dolog, hogy valamit szívesen csinálsz vagy nem, ha rossz a kedved, akkor nem szívesen csinálsz dolgokat... ha a kedved jó akkor szívesen...
a kedv igazából affinitás egy bizonyos cselekvés elvégzéséhez, a szexhez is lehet valakinek jó kedve de lehet rossz is...
teljesen különbözõ a két fogalom, attól hogy nincs kedvem dolgozni menni, nem vagyok letört, kedvetlen. Ha valami rossz van az életemben, akkor letört vagyok, bánatos, de ettõl még lehet kedvem pl TV-zni, vagy szexelni. A kérdés itt pedig ez utóbbira vonatkozott.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Általánosságban rosszkedv alatt egy idõszakos negatív lelkiállapotot értünk. Gyakran jár együtt a stresszel, feszültséggel.
Mind a rosszkedv, mind a stressz oldható. És a szex köztudottan az egyik legjobb stresszoldó, talán jobb az összes itt felsoroltnál.
Ha rossz kedve van valakinek, annak mindig meg van az oka. Ezt az okot vagy megszüntetjük, vagy ha ez nem lehetséges, eltereljük róla a figyelmünket, lehetõség szerint valami számunkra örömet okozó elfoglaltsággal.
Ez nem azt jelenti hogy elnyomjuk, elfojtjuk a problémát, csak annyit, hogy nem foglalkozunk vele a kelleténél többet, és egy pozitív lelkiállapotba próbáljuk helyezni magunkat. Már amennyire sikerül.
\"Heroes never die. They just reload.\"
ja most látom, az a hsz-em 4soros, legközelebb 3 sorba tömörítem a mondandómat!
Kitalálok valamit amitõl jobb kedvem lesz, ez lehet a fentiek közül is vagy más.
anno 1987
viszont jókedvvel állsz neki pihenni és inni
nemtom kezded-e érteni? :)
de mivan ha a sportolási teljesítményeddel vagy zene szex teljesítményeddel vagy elégedetlen akkor is mûködik?
azzal keverhetitek össze, hogy egyszerre több dolog, szükséglet hiányzik és akkor ha az egyiket kielégíted, akkor enyhül... de ez nem csak kedv kérdése...
pl nincs kedved sportolni, mert már elfáradtál.. akkor nem állsz neki sportolni :D
mert hiányra/problémára/rossz kedvre nem mindig lehet közvetlenül megoldást találni. szép is lenne... olyankor kell lenyugodni testileg/lelkileg. innentõl pedig már ízlés dolga hogy ki mivel kapcsolódik ki...
képzavarban élsz
a rossz kedvnek a jó kedv az antagonistája
a vidámságnak meg a szomorúság
a rossz kedv azt jelenti, hogy egy általános állapotban vagy amikor is bármit csinálsz ahhoz nem jó kedvvel állsz hozzá... nincs hozzá kedved magyarul
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
amint lent írtad, kérsz napot, meg bészhántört, ha rossz a kedved. tehát a rossz kedvedet eme két lételem hiánya okozza? ha csak emiatt van rossz kedved, teljes respect.
nézzük miért lehet rossz kedvem? nem voltam a barátnõmmel egy ideje -> ekkor valóban LEHET a rossz kedvet TÖBBEK KÖZÖTT a szex hiánya okozta - bár ezt nem így fogalmaznám meg, inkább a másik fél hiánya. de ez például nem bûn, bárhogy is nézed.
ha a munkahelyen/iskolában van gond, akkor ezen eszmefuttatás szerint ott kellene valami megoldást találnom, ami felvidít. ELLENBEN hazamegyek, ott vár egy szép lány, aki szeret, megbecsül, én is õt, lehet vele beszélgetni, jó vele lenni és például szeretkezni. Nem azért szeretkezek vele, mert szar a kedvem, és ez tûnjön el. De ettõl még ez is egy következménye. Bele lehet magyarázni bármit ezen felül. Gondolom voltál úgy nõvel, hogy nem dugtad, hanem szeretkezés volt, és akkor tudod utána milyen érzések vannak az emberben. Nem olyan egyszerû dolog ez, mint az éhes vagyok - eszek párhuzam... És még sok egyébtõl lehet rossz kedve az embernek, mégis mindenkinek van valami, amivel kicsit jobbá teheti.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good