A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem is nézem a tv-t így kb. magasról letojom az egészet.
:3
Nem tudom mert eddig még nem láttam egyet sem csak a reklámjukat, de az is elég volt.
anno 1987
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nekem csak az eleje a jó,mikor bénáznak,meg a poén cuccok vannak,aztán már csak közepesen..De szoktam nézni.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
akinek van affinitása, az alulról úgyis felküzdi magát... akik nagy lángon égnek meg nagy lángon égnek el úgyis...
Szüleim idejében szerették az emberek :D
Nem nézek TVt.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
És azt is rohadtul unom, hogy ha bekapcsolom a rádiót valami siralmas, nyervogós zenének nevezett valamit kell hallanom pont ezek miatt...
+Mi az hogy beraknak ilyen abnormális embereket a mûsorba? (Pl. vásári andré)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Egyszer úgy is befutunk majd a bandámmal és nálunk jobb nem lesz senki:D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Új logó by: berczely (Y)
értelemre van szükség, egész retek klubbot meg tv-2t beszüntetni, vagy hagyják abba a benkõ féle szutykokat :)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ale Alonso! poppe fan club™
többek közt az ilyenek miatt nem nézek tv-t...de jó nagy lehúzás, a sok majom meg nézi és bõszen küldözgeti az sms-eket aztán kapunk olyan csodálatos tehetségeket mint oláh ibolya...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
már csak arra megy ki hogy lehúzzák az embert.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Én nem nézem, nem is érdekel, de legalább itt énekelnek, és nem egy ostoba kancigányt mutogatnak, aki buta mint a disznó -.- A TV egyik értelmesebb mûsora.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A buta mûsorokat, a sótlan tehetségeket, a kelebeket, és általában a kereskedelmi csatornákat.
\"Heroes never die. They just reload.\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Es amugy se nezek TV-t... tobbek kozt ezert sem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
sört vigyek?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(