A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
http://goo.gl/gd6Zi5
Sajnálatos módon azzal,hogy próbálod okosnak láttatni magad, az mások szemében csak szánalmas vergõdés. Az intelligens ember észre veszi, hogy ki kínlódik, "mûmájerkedik"....és kinek van a fejében ténylegesen némi értelem. A te okoskodásod olyan mint a Hupikék Törpikék címû mesében Okoskáé. Fontoskodó seggfej, aki az igazi elmék (lásd Törpapa) árnyékában vesztegel, és próbálja felülmúlni...de mindig felsül, és ezzel csak irritál mindenkit.
(A hasonlat csak azért volt ilyen dedós,hogy te is megértsd.)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
.: mobilize.hu :.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ja igen
relaxmá' meg chill
u dont have to listen anybody else but me
(igen pirospozsgás a logód)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
de ha az elsõ e nyílt a második zárt akkor már nem fõnév hanem ige 😊
a mehetek sem több mehét 😄
a göröghetek az egyesszám elsõszemély 😄
én göröghetek vagy göröghetem
te göröghetsz vagy göröghetel
õ göröghet vagy göröghetik
estébé
.
.
.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
#66373: szerintem csak a magad nevében beszélj. Mégis honnan veszed ezt?
Amúgy évente ha néhány alkalommal betévedek a Mekibe Gyõrben, akkor is csak sajtburgert eszem (2-t), mást nem. Ízre szeretem amúgy, de hát egyre kisebbek ezek burgerek és egyre drágábbak, nem beszélve arról, h lassan több mesterséges anyag lehet bennük, mint igazi.
#66350: 3 menü árából legalább 3 nap megebédelsz vmi normális menzán, és az még 100x egészségesebb is.
Amúgy azért kellemes csalódás a szavazatok állása, nem igen járnak ide "mekibuzik" ahogy látom. <#idiota>#idiota>
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
mekibe fõként kocsival szoktam beröppenni, vagy ha épp sietek, de éhes vagyok, akkor általában a város közepén az kerül utamba.
Ízre nekem megfelel teljesen, de azért ha belegondolok, hogy mennyibe kerül pl egy bigmac, meddig tart a hatása (na nem a fosás), akkor nem igazán éri meg. De most pl melegétkezési utalványomat csak ilyen helyen vásárolhatom le, a lista meggyõzõ: KFC, MEKI, BK, pizzériák...
No meg most megint osztogattak kuponokat, amikkel kedvezményesen vásárolhatsz a mekiben, nem szeretném taglalni, milyen tömeg volt náluk pl tegnap dél körül, az emberek több ezer forint értékben vették az "akciós" mekis cuccokat. Ilyenkor nincs válság? Abból a pénzbõl még étteremben is bekajált volna, és az tényleg laktató. 1500ból ma már simán eszel egy átlagos kaját, körettel, és az tényleg étel. Menzáról nem szólva, ott ez kb 3 adag kaja...
.: mobilize.hu :.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
meg havi 1 gyros, pizza..
ha megeszek 2 mekis kaját (ami persze nemis olyan nagy mint a képeken) akkor utána 2napig zsíros tõle a bõröm meg alig bírja méregteleníteni a szervezetem utána 😄 szal felejtõs
am meg kicsit urban legend ez a "fujj, de egeszsegtelen a meki" duma, mert kb. annyira egeszsegtelen, mintha a tescoba vennel etelt nem a top minosegbol.
Biztos jót tesz a májadnak. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
http://www.tenke.hu
buliba menet, meg buliból jövet. amúgy nem szokásom. de néha megkívánom.
u dont have to listen anybody else but me
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"