A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigerbácsi
gyerekként sem voltam társasági lény. próbáltam a minimálisra törekedni a kapcsolattartást, s ma is így van. kevés ember az kit szívesen látok, s hallgatok, illetve kommunikálok velük. bár az tény hogy gondolatokat szívesen olvasok olyan emberektõl is kit nem kedvelek.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Lacee86
Hát ez meg a másik, gyûlölni az embereket... A gyûlölet mit eredményez?? Látod magad körül nap mint nap. Szted ez jól van így??

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Mersant
<#eljen>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

immovable
Flame on!
Lacee86
Nem tudsz meggyõzni arról, h ha látok egy vérzõ embert és egy vérzõ kutyát pl., akkor az normál dolog, h a kutyát kezdem el sajnálni, meg segíteni rajta.

cement
csaj az a baj tudod, hogy manapság divat gyûlölni az embereket. te is azért gyûlölöd, mert a környezeted ezt sugallja, fogadjunk 12évesen nem gyûlölted õket..

respect to the man in the ice cream van

tigerbácsi
pedig egyszerû. az ember azért többet tehet magáért mint egy állat. az ember okozza legtöbbször az állat szenvedését. egy állatban nem lehet akkorát s olyan gyakran csalódni mint egy emberben, az állatokat kedvelem, az embereket nem. tudod van az a mondás, bár ezt ne vedd magadra, hogy: Téged szeretlek, de gyûlölöm az emberi fajt. szerintem igencsak elgondolkodtató.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Lacee86
Hát döbbenet, h a többséget jobban megrendít egy állat szenvedése, mint egy emberé... Inkább nem akarom megtudni, milyen értékrendjük/lelkiviláguk stb. van.<#szomoru1>

Metalmilitiakid
true, true

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

tigerbácsi
lehet jobb mentõs az kit hidegen hagy a szenvedés látványa, mert reálisabb döntést tud hozni. szvsz

Nem tudom így eldönteni,hála istennek még egyikhez sem volt "szerencsém"...

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

nemhogy mentõs, még orvos sem lennék...
cement
hát ne legyetek mentõsök gyerekek.....

respect to the man in the ice cream van

jhetedikj
Üres szavazat: Egyik se bánt jobban, mint a másik.

anno 1987

Metalmilitiakid
Üres.
Bizonyos szintig egyik sem érdekel, utána meg mindkettõ.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Üres szavazat...

Egyformán bánt mind a kettõ, nem tudom elviselni egy szenvedõ állat látványát, úgy ahogy egy szenvedõ ember látványát sem...
Dick Riddick
Ha látok egy állatot szenvedni.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Állati szenvedés teljességgel hidegen hagy.
tigeroo
ha közömbös számomra az az állat/ember, akkor inkább az állat szenvedése bánt jobban.

ám ha olyanról van szó akihez kötõdöm...
Molnibalage
Attól függ, hogy milyen embert milyen helyzetben.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Kicsikiraly
Nekem is üres, nem tudok dönteni.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Lyukasbogrács
Üres szavazat.

tigerbácsi

immovable
Motoroj
Diákigazolvány, személyi, iskolai fotózás. Az nem létezik, hogy egy se készült volna.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

bardocz
Szüleid se csináltak semmit? Azt 2 évesen nem lehet megakadályozni:D
Vadnokedli
nagyonkevés: egyse, 16 éves korom elött nem készült rólam kép, mert antiszocvoltam.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

kastil
Nem küzdök a bõség zavarával, de nem is kellene több.

Lyukasbogrács
Nagyon kevés...

kovacsgellert

Pontosan. Épp ezért rühellek fényképezni.... régen, akárhová mentem (pl. az osztállyal), mindig nálam volt a fényképezõ, le kellett fényképezni ezt, meg kellett örökíteni azt... mostanában inkább rábízom másra, legyen pár kép, de az is inkább a társasáról, ne a nevezetességekrõl...

én azt gyûlölöm rohadtul, hogy bármi van amit nézni lehet, egybõl kapják a gépet és fényképeznek.
így hogy a picsába lehet bármit is élvezni a jelenben, ha arra vagy beállítva, hogy majd visszanézhesd a jövõben?
bardocz
Nem értem ennek mi értelme van, én soha nem nézegettem a nyaralós fényképeket, osztálykirándulásosakat megnéztem egyszer, azóta meg csak a helyet foglalják.
[HUN]FaTaL
Nem kûzdök a bõség zavarával, de nem is kellene több.

http://goo.gl/gd6Zi5

így utólag jó lenne ha kicsit több lenne.
de a jövõben is ezt fogom mondani, mert a jelenben még mindig utálok fényképezkedni.
bár pici koromról pont elég van, a 8-16 idõszakról meg csak néhány
byzhouse
32gb-os memkártyás teloval csinálok 8milliót és lesz elég....

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

z99999
alig valami, de leszarom

Pszt.

Dick Riddick

\"Heroes never die. They just reload.\"

tenkenorman
Mondjuk nem vagyunk olyanok mint a keresztanyukámék elmentek San Torinire és visszajöttek 2500 képpel amit mind meg is néztünk :D

http://www.tenke.hu

Nem küzdök a bõség zavarával, de nem is kellene több. Bár ilyen 7-8 éves koromtól csak 1-2 kép akad, a kamaszkoromból egyáltalán nincs (bár lehet jobb is :D).

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

CoolX
Nem panaszkodhatom, tényleg készült szép számban.

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

bardocz
Nem tudom, sose nézegettem a képeimet... És ha lehet vagy én fotózok, vagy odébbsétálok arra a pár kattanásra.
tommygear
Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

DJKonya

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

dartonita
Rengeteg

RS
"Nagyon kevés."

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

nagyon kevés

tigerbácsi
Te sem szereted, vagy csak nem vagy Te sem fotogén, vagy ua van mint nálam, hogy a 2 együtt van? :-)