A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
respect to the man in the ice cream van
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Bizonyos szintig egyik sem érdekel, utána meg mindkettõ.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Egyformán bánt mind a kettõ, nem tudom elviselni egy szenvedõ állat látványát, úgy ahogy egy szenvedõ ember látványát sem...
ám ha olyanról van szó akihez kötõdöm...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
így hogy a picsába lehet bármit is élvezni a jelenben, ha arra vagy beállítva, hogy majd visszanézhesd a jövõben?
de a jövõben is ezt fogom mondani, mert a jelenben még mindig utálok fényképezkedni.
bár pici koromról pont elég van, a 8-16 idõszakról meg csak néhány
32gb-os memkártyás teloval csinálok 8milliót és lesz elég....
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
\"Heroes never die. They just reload.\"
Mondjuk nem vagyunk olyanok mint a keresztanyukámék elmentek San Torinire és visszajöttek 2500 képpel amit mind meg is néztünk :D
http://www.tenke.hu
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.