A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Én nem menekülnék!
Felvenném a harcot de nem a hazáért hanem a családom és a szeretteim védelméért!
Ezért a hazáért egy szalmaszálat nem tennék keresztbe ilyen téren!
Minek hogy utána tovább élõsködjenek rajtunk bizonyos népek?
Azt már nem!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ha itt még háború lesz akkor nem Magyarországot támadnák meg hanem az Eu-t, de én akkor is szívesen részt venné a harcban.
anno 1987
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ebben a pillanatban azt mondom, harcolnék, ha azt látom hogy szétlövik azt a helyet ahol felnõttem, és szép sorban halnak meg az ismerõsök. De lennék szarva rendesen.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Kiegészíteném még azzal hogy ha esetleg õket találják el és nem halnak meg azonnal,nem hiszem hogy olyan viccesnek találnák meg jó bulinak.Magatehetetlenül fetrengnének a saját váladékukba,segítségért könyörögnének,a fájdalom elviselhetetlen mértékûnek tûnne,elhalványodna az egyénbe a haza meg a hõsieség fogalma,talán rájönne hogy tévedett meg mostmár késõ....utolsó pillanataiban eszébe jutnának hogy milyen lelkesen hallgatta a politikusokat milyen jó muli a háború,meg a codba/csbe olyan jó volt lövöldözni élõbe is kipróbálná milyen ölni,illetve amikor a csõcselékkel énekelte a nemzeti dalokat és megvolt gyõzödve hogy ha újra nagy ország lesz élete sokkal jobb lesz,hitt a politikusoknak hogy van esélye a civil hadtestnek csak akarni kell,hitt csodákat tesz,ak-val is megoldható a tank kiszedése...aztán visszatérne a kegyetlen valóságba,eszébe jutnának ismerõsei barátai hogy soha többé nem láthatja õket,vége az egész életének fölöslegesen kellett meghalni és nincs egy másik élet.....
Ez nem olyan mint a csé vagy a kól of dutyi, de erre valószínûleg csak a fronton jönne rá a sok okoska...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Megírták, hogy a régi idõkben édes és illõ volt meghalni valakinek az országáért. De a modern háborúban nincs semmi édes és illõ a halálodban.
Úgy fogsz meghalni, mint egy kutya - ok nélkül."
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
@ Hellomarci
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
am nekem sztem így sorba lennének fentrõl lefele a Szívesen megyek, mert harcolni akarok. nélkül :D
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
de én most csak egy lehetõségrõl beszéltem. lehet még olyan is, hogy villámháború van, vagy olyan szintû technikai különbség, amivel nem érdemes hadakozni. én csak azt mondom, hogy bármi is lenne a válaszunk erre a kérdésre, egy háborúban lehetnek olyan körülmények, amik teljesen megváltoztatnák a gondolkodásmódunkat.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
partyzunk nem? :ASD katakombaba ugyse lehet bajunk :D sot amilyen elvetemult a buddhasmile azok tuti szerveznek vmit :Ð
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Spread De Love!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Azzal sokkat tennék érte ha elmennék golyófogónak :D...értsd meg az egyén nem rambo,nem egy ász,nem is király,csak egy gyalogos egy feláldozható valami a politikusok sakktábláján....Mégha mindenki elszántan védekezne is jelenlegi állapotban a végsõ vereséget csak napokkal késleltetni tudnák,értelmetlen halál lenne....szóval köszönöm szépen én nem szeretnék eszköz lenni,illetve egy szám amit a jövendõ politikusai felhasználhatnak majd hogy hát igen nagy ember volt a 345545 társával együtt 1 perces néma csend emlékünkre......
viszont a háború teljesen más... a fronton egy szabály van: vagy én, vagy õ...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
-jó lenne embert ölni,de nem hiszem,hogy MO sok felszerelést adna...max 1 vajas kést adnak :ADSA_DSA:D_
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Magamat félteném, meg a családom, ezért harcolnék max, haza, ideológia, nagy szólamok, eszmék.... ezeket leszarom. Maga a gyilkolás (lelõni valakit a fronton) sem okozna komolyabb lelki terhet, de ha lehet inkább kihagynám.
Egy pillanatig sem hittem.Csak ugye itt vannak akik szép szólamokkal jönnek meg az emberi életet az ideológia alá helyezi.
Elég egyszerû a képlet a politikusok agyják az ideológiát,az emberek meg menjenek ágyútölteléknek.Aki ezt nem látja fogalma sincs a valóságról.Arról nem is beszélve mint ahogy valaki írta is a mostani magyar felszereltséggel értelmetlen ellenállás lenne....
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Csak pölö ha paintballozok, legalább annyit kapok lábra és karra mint testre
Én se gondolom, hogy Rambo lennék.
Elõször is nekem miért ellenségem?Azért mert néhány politikus azt mondja vagy olyan jellemtelen politikát folytattak ami visszafelé sült el és támadó háborúk védekezésé vált?Az igazi ellenség azok a politikusok akik miatt létre jött a háború.....
szerk.: no meg lenne esely nehany "magyar" allapolgarba is ereszteni par golyot.
"boccs Gazsi ez felrement"
Sokan tán úgy képzelik el mint a paintballt. Meglõttek, kiállsz 5 percre és jössz vissza. Vagy az efpées, lemegy a respawn timer...
De amikor az ember épp kínok között elvérzik, tompulnak a hangok és hányinger beszarás behugyozás, gyanítom nem lenne "ffúú, utolsó csepp véremet és életemet a dicsõ honért"
Egyébként meg lelépnék azok miatt az emberek miatt, akik szeretnek, és élve szeretnek... Ez a szûk kör a legfontosabb, csak utána jöhet, másodlagos a haza.
Amit te csinálnál az egy jellemtelen, hazaáruló dolog. ez a lényeg.
"Kinek drágább rongy élete, mint a haza becsülete."
Nem vagyunk egyformák nem kell harcolnod, de önként és dalolva kijátszani az ellenségnek információt...Sajnálom, hogy vannak akik így gondolkoznak.
Nem is szeretnék többet hozzáfûzni mert agyvérzést kapok.