A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi84
és ha ellövik a farkad?

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Attila8805
Hát ha magyarország támad ott már nagy baj van XD
Én nem menekülnék!
Felvenném a harcot de nem a hazáért hanem a családom és a szeretteim védelméért!
Ezért a hazáért egy szalmaszálat nem tennék keresztbe ilyen téren!
Minek hogy utána tovább élõsködjenek rajtunk bizonyos népek?
Azt már nem!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

kastil
Szívesen megyek, mert harcolni akarok, bár nem nagyon tudom, hogy "miért"..

Pluskast
Ebben nem lennék olyan biztos...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

immovable
Most is mehetsz Erdélybe, meg tengerpartra. Ugyan olyan messze lenne akkor is ha magyar terület lenne.
jhetedikj
Szívesen megyek, mert harcolni akarok.

Ha itt még háború lesz akkor nem Magyarországot támadnák meg hanem az Eu-t, de én akkor is szívesen részt venné a harcban.

anno 1987

Pluskast
Jó lenne de, nem teszem azt a legjobb barátom vagy mondjuk a szüleim élete árán.

Attila8805
MIért van az hogy már vagy két hete ha elküldöm a szavazatom akkor ezt dobja ki:Referer error! Vissza

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Szabi84
Támadásnál én sem mennék, bár azért jó lenne egy kis tengerpart meg Erdély:D

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Pluskast
Valószínüleg én is harcolnék. Bár attól függ. Ha ok nélkül megtámadnák az országot biztosan mennék. Nem azért mert élvezném - sõt tudom, hogy nem - de akkor is ez a hazám és tartozom ennyivel a felmenõimnek (legalább nekik). Viszont ha mi támadnánk akkor megpróbálnék elmenni. Szerintem egy ember élete sem ér annyit, hogy x négyzetkilóméterrel nagyobb legyen az országunk.

Szabi84
Látom elég sokan elmenekülnének. És ahova menekülsz ott mit csinálsz, miközben lehet a barátaid épp harcolnak vagy pusztulnak el sorban?
Ebben a pillanatban azt mondom, harcolnék, ha azt látom hogy szétlövik azt a helyet ahol felnõttem, és szép sorban halnak meg az ismerõsök. De lennék szarva rendesen.

RS
Elhúznék innen gyorsan, messzire.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Hát igen de kockáknak nagy a szája :D

Kiegészíteném még azzal hogy ha esetleg õket találják el és nem halnak meg azonnal,nem hiszem hogy olyan viccesnek találnák meg jó bulinak.Magatehetetlenül fetrengnének a saját váladékukba,segítségért könyörögnének,a fájdalom elviselhetetlen mértékûnek tûnne,elhalványodna az egyénbe a haza meg a hõsieség fogalma,talán rájönne hogy tévedett meg mostmár késõ....utolsó pillanataiban eszébe jutnának hogy milyen lelkesen hallgatta a politikusokat milyen jó muli a háború,meg a codba/csbe olyan jó volt lövöldözni élõbe is kipróbálná milyen ölni,illetve amikor a csõcselékkel énekelte a nemzeti dalokat és megvolt gyõzödve hogy ha újra nagy ország lesz élete sokkal jobb lesz,hitt a politikusoknak hogy van esélye a civil hadtestnek csak akarni kell,hitt csodákat tesz,ak-val is megoldható a tank kiszedése...aztán visszatérne a kegyetlen valóságba,eszébe jutnának ismerõsei barátai hogy soha többé nem láthatja õket,vége az egész életének fölöslegesen kellett meghalni és nincs egy másik élet.....

Pluskast
Na igen. Csak egy példa. Évekkel ezelõtt nagyanyám oda adta nagyapám háborús naplóját. Õ 1941-ben vonult be és a háború vége után 2 nappal elvitték a ruszkik Szibériába. Csak 1949-ben jött haza. Szóval végig harcolta az egész háborút. Van benne egy eléggé megrázó leírás. 1945-ben már Budapest környékén történt a legjobb barátjával akivel akkor került össze mikor 41-ben kivitték a frontra. Visszavonulóban voltak és a legnagyobb lövöldözés közepette beugrottak egy lövészteknõbe. Egy ruszki katona bevágott egy gránátot. Nagyapám félre tudott ugrani viszont a barátja lemerevedett a rémülettõl. A gránát felrobbant és nagyapám szeme láttára (leírja a naplóba) a barátjának szétrepült a feje a gránáttól. Egyébként 62 éves korában halt meg rákban. Amikor már nagyon szarul volt az orvosok állandóan tele nyomták morfiummal. A nõvér mesélte anyámnak, hogy nagyapám egyfolytában csak a háborús élményeit éli meg és azokról beszél újra és újra. Szóval valóban a háború nem olyan mint azt egyes cs-s és egyéb fps mániások gondolják....

GregSB
Azért kíváncsi lennék, hogy azok akik a "Szívesen megyek, mert harcolni akarokra" szavaznak hány évesek, és hogy reagálnák le mondjuk ha egy bajtársukat épp mellettük átszaggatja egy golyózápor. Elkezd kifolyni a bele, összepisili, összesz.rja magát, közben folyamatosan hány, és kétségeesett tekintettel azt üvöltözi hogy "Segíts!" Ja és persze az elõbb felsorolt váladékok szagai, égett hús- és szõrszaggal keverednek a kellemes látvány mellé.

Ez nem olyan mint a csé vagy a kól of dutyi, de erre valószínûleg csak a fronton jönne rá a sok okoska...

NEOreg3
tanulnék a hétfõi ZH-ra

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Rettenthetõ
Nem tudom, de eszembe jutott Ernest Hemingway egy gondolata:

"Megírták, hogy a régi idõkben édes és illõ volt meghalni valakinek az országáért. De a modern háborúban nincs semmi édes és illõ a halálodban.
Úgy fogsz meghalni, mint egy kutya - ok nélkül."

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Szolgálatban egyedül csak a lövészárokban lehet inni, úgyhogy simán!

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

LoDMaSt
Mivel nem hiszem, hogy a katonai vezetõségünk nagyban különbözik a politikaitól akár észben, vagy talpraesettségben, biztos, hogy nem mennék megöletni magam, azért mert valaki épp a saját érdekét nézi, és minél több hasznot akar lenyúlni a háborúból. Indulnék valami északi ország felé azonnal.

@ Hellomarci

tigerbácsi
<#eljen>teljesen igazad van<#eljen>

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

OrioN the S
az van ott nem kevés :D

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

SötétBarom
Disszidálnék azonnal, ott rohadjon el mindenki. Itt a határ 5km-re, a leggyanúsabb jelre már húznám is a nyúlcipõt. Ez az ország csak elvett tõlem, szép nagy ívben szarnék rá. Tulajdonom nincs, csak egy autóm, azzal mennék. Wödörszén.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Fabio Capello
Nem vagyok sorköteles, mivel cukorbeteg vagyok.

és a pia meg a pi.a ?:D
am nekem sztem így sorba lennének fentrõl lefele a Szívesen megyek, mert harcolni akarok. nélkül :D
OrioN the S
ennyi :D van lent net! gept kell vinni.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

QuippeR
a társadalom egyénekbõl áll, az egyének akciói változtatnak rajta.

de én most csak egy lehetõségrõl beszéltem. lehet még olyan is, hogy villámháború van, vagy olyan szintû technikai különbség, amivel nem érdemes hadakozni. én csak azt mondom, hogy bármi is lenne a válaszunk erre a kérdésre, egy háborúban lehetnek olyan körülmények, amik teljesen megváltoztatnák a gondolkodásmódunkat.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

MR ME
ja az se rossz ötlet :D az am is egy bunker, geci nagy vas ajtóval, bezárjuk magunkat azt jónapot :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

OrioN the S
AS:D:ASF.

partyzunk nem? :ASD katakombaba ugyse lehet bajunk :D sot amilyen elvetemult a buddhasmile azok tuti szerveznek vmit :Ð

MR ME
ülök a gép elött és bf-ezek

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

N1ggA
Elmennék Romániába Erdélybe egy eldugott kis magyar településre, és ott bújkálnék.

Spread De Love!

Lacee86
Sztem felesleges a kérdés. Egy országot csakis egy képzett hadsereg tud megvédeni. Hiába menne oda több millió civil, csak a vesztükbe rohannának úgyis. Ez a "menjünk elõre, védjük a hazát az utolsó csepp vérünkig" is olyan unalmas és elcsépelt már. Attól, h az emberek nem rohannak fejest a vesztükbe, még szerethetik a hazájukat.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

"vajon hány családtag és barát halála után gondolnád meg, hogy talán mégis érdemes lenne tenni valamit azért, hogy az ellenséges ágyútöltelékek ne irtsák ki az egész országot?"

Azzal sokkat tennék érte ha elmennék golyófogónak :D...értsd meg az egyén nem rambo,nem egy ász,nem is király,csak egy gyalogos egy feláldozható valami a politikusok sakktábláján....Mégha mindenki elszántan védekezne is jelenlegi állapotban a végsõ vereséget csak napokkal késleltetni tudnák,értelmetlen halál lenne....szóval köszönöm szépen én nem szeretnék eszköz lenni,illetve egy szám amit a jövendõ politikusai felhasználhatnak majd hogy hát igen nagy ember volt a 345545 társával együtt 1 perces néma csend emlékünkre......

hát nekem nem esne jól egy ember életét kioltani sõt soha meg sem fordult a fejemben a gondolat...

viszont a háború teljesen más... a fronton egy szabály van: vagy én, vagy õ...
QuippeR
egy háborúban, ami a hazádban dúl, hiába próbálsz meg ideológiai alapon pártatlan lenni. vajon hány családtag és barát halála után gondolnád meg, hogy talán mégis érdemes lenne tenni valamit azért, hogy az ellenséges ágyútöltelékek ne irtsák ki az egész országot?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

OrioN the S
nem tudja mit beszel :)

Metalmilitiakid

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

"jó lenne embert ölni"<#wow3>

byzhouse
-jó lenne embert ölni,de nem hiszem,hogy MO sok felszerelést adna...max 1 vajas kést adnak :ADSA_DSA:D_

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

immovable
Bevonulok, nem tehetek mást.

Magamat félteném, meg a családom, ezért harcolnék max, haza, ideológia, nagy szólamok, eszmék.... ezeket leszarom. Maga a gyilkolás (lelõni valakit a fronton) sem okozna komolyabb lelki terhet, de ha lehet inkább kihagynám.
OrioN the S
persze. meg ezer mas dologtol fugghet. en erszoftoztam es ott picit tobb skulo jon(tan gyorsabban is), mint a eszement speedgame paintballba :) ertem mirol beszelsz. am az mar mas dolog, hogy az itthoni felszerelessel max. tomeget oszlatunk meg locsolgatunk :d szal kilonenek, mint a picsa... pedig rengeteg jo hely van ahol bazist lehetne epiteni pest es kornyeken :)

"Nehogy azt hidd, hogy az emberek többsége nem akarna lelépni miután megízlelte, hogy milyen..."

Egy pillanatig sem hittem.Csak ugye itt vannak akik szép szólamokkal jönnek meg az emberi életet az ideológia alá helyezi.

Elég egyszerû a képlet a politikusok agyják az ideológiát,az emberek meg menjenek ágyútölteléknek.Aki ezt nem látja fogalma sincs a valóságról.Arról nem is beszélve mint ahogy valaki írta is a mostani magyar felszereltséggel értelmetlen ellenállás lenne....

Ne harcolj, de ne legyél áruló se.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

hát ez is függ a felszereltségtõl... én nem nagyon bízom benne, hogy most nagy hirtelenben sok ezer embert el tudna látni a magyar állam megfelelõ felszereléssel... én úgy képzelem el, hogy talán kezedbe adnak egy ak-t oszt csõ :D Na de ha igen, ettõl függetlenül a fejlövés jó eséllyel nem öl meg egybõl, valamint lábakkal és karokkal együtt ez már nagyobb találati felület, mint a tested...
Csak pölö ha paintballozok, legalább annyit kapok lábra és karra mint testre
Ebben a formában igazad van, de nem leszel hazaáruló. Egyszerûen csak gyáva ami elfogadható. A hullám vasútra se mer mindenki felülni.
Én se gondolom, hogy Rambo lennék.

"Nem vagyunk egyformák nem kell harcolnod, de önként és dalolva kijátszani az ellenségnek információt...Sajnálom, hogy vannak akik így gondolkoznak."

Elõször is nekem miért ellenségem?Azért mert néhány politikus azt mondja vagy olyan jellemtelen politikát folytattak ami visszafelé sült el és támadó háborúk védekezésé vált?Az igazi ellenség azok a politikusok akik miatt létre jött a háború.....

OrioN the S
en spec. nem azert harcolnek, mert fu mennyit tett ertem a haza :D hanem azokert akiket szeretek. a tobbit leszarom.

szerk.: no meg lenne esely nehany "magyar" allapolgarba is ereszteni par golyot.

"boccs Gazsi ez felrement"

Nehogy azt hidd, hogy az emberek többsége nem akarna lelépni miután megízlelte, hogy milyen...
Sokan tán úgy képzelik el mint a paintballt. Meglõttek, kiállsz 5 percre és jössz vissza. Vagy az efpées, lemegy a respawn timer...
De amikor az ember épp kínok között elvérzik, tompulnak a hangok és hányinger beszarás behugyozás, gyanítom nem lenne "ffúú, utolsó csepp véremet és életemet a dicsõ honért"
Egyébként meg lelépnék azok miatt az emberek miatt, akik szeretnek, és élve szeretnek... Ez a szûk kör a legfontosabb, csak utána jöhet, másodlagos a haza.
OrioN the S
mellenybe nem olyan para :o) mintha mellberugnanak csak ugye kissebb ponton er a becsapodas es ezert elesebb a fajdalom. meg a bordatores sincs kizarva :) melleny nelkul meg...

Nem tudom mibõl gondolod, hogy a történelem nem az erõsségem. Lényegtelen is mert ne ma témához tartozik. Egyszerûen próbálsz támadási felületet keresni és evvel elhomályosítani amit írtál.

Amit te csinálnál az egy jellemtelen, hazaáruló dolog. ez a lényeg.
"Kinek drágább rongy élete, mint a haza becsülete."

Nem vagyunk egyformák nem kell harcolnod, de önként és dalolva kijátszani az ellenségnek információt...Sajnálom, hogy vannak akik így gondolkoznak.
Nem is szeretnék többet hozzáfûzni mert agyvérzést kapok.