A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kopasz vagyok

Eagle16
Minden második nap.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

NEOreg3
minden vasárnap

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

De sima vízzel miért jó megmosni? Ha a zsíros hajat vízzel megmosom, még zsírosabb, csapzottabb lesz, juj de utálom azt. Mint amikor megázik az esõben. Fúj :D

tigerbácsi
Hetente kétszer

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Csuhai G
Vízzel naponta, samponnal kétnaponta.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Lacee86
Átlag heti kétszer, de nincs meg, h melyik napokon, mikor hogy jön.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee
alaposan, samponnal kb. hetente, kéthetente. Simán vízzel két-háromnaponta.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Doddy a düdõ
változó.

Bulykin
Minden második nap

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Pepsi Twist
Kopasz vagyok és nem szoktam külön samponnal megmosni

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

toysoldier
raszta hajam van, amúgy nem hosszú

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

somdav95
2hetentee???? mekkora hajadvan?

Fabio Capello
heti kétszer

toysoldier
kb 2 hetente

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Scottt
Hetente kétszer

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Minden nap...
Olyan helyen dolgozom hogy kell.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

milk4
Minden nap

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

somdav95
heti kétszer

bardocz
Egyszer bírd ki egy hétig, hátha lassul a folyamat:D
legalább nem vagyok egyedül, am nálam is ez a szitu... :D
Én is így tudom. De mit csináljon az ember, ha gyorsan zsírosodik a haja? Nekem másfél nap után olyan, mintha a kukából bújtam volna elõ, muszáj megmosni minimum kétnaponta :D

predator1982
minden második nap

pred

RS
"Hetente kétszer"

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Minden második nap, mivel hajlamos a zsírosodásra... :/
bardocz
Heti 2-3.
Molnibalage
Meleg vizzel gyakorlatilag naponta kétszer, mert csak úgy lehet "megfésülni" a hajamat, hogy teljesen bevizezem. Este is ugyanez, mert Bp. az Bp... Samponnal hetente egyszer.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DJ RX7
Minden második nap vagy naponta. nem igen tesz jó a hajnak ha minden nap megmossák, mert annál jobban fog zsírosodni. legalábbis én így tudom.

:3

Dick Riddick
Hetente kétszer.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Minden második nap.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Amikor úgy érzem,h szükséges.

Minden második nap, de nem pont igaz mert vas. szer. pént.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

byzhouse
Minden nap

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Calver
én az önámításban hiszek - a legjobb üzlet már több mint 2000 éve <#gonosz1>

"The trees move. Do you not see it?"

Motoroj
Most veszem észre, hogy félreszavaztam...

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

tigerbácsi
Talán lehet bennük valami, inkább nem mondanék véleményt

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

bardocz
Nem pont paranormális?
Paranormálatlan meg hogy alatt a föld, és fölötted az ég.
Lyukasbogrács
Nem hiszek semmiben. Abban hiszek, hogy alattam a föld van, és fölöttem az ég, aki meg jövendöl vagy jósol, vagy reinkarnálódik, az elég paranormálatlan. Szebb szót nem tudok rá kitalálni, de gondolom érthetõ :]

nagy valószínûséget tulajdonítok annak hogy ahány jósnõ, annyi félét mond...
én azt próbálnám ki ha felesleges pénzem lenne, hogy elmennék egymás után két különbözõ jósnõhöz, és megkérdezném ugyanazokról a dolgokról
de nem lesz felesleges pénzem :(
hiszek benne, hogy nincs olyan hogy élet
tommygear
talán
Rockynhooo
az biztos :D jo lenne már mizse, ember : D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

OrioN the S
mizse va utana meg godor :d

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Rockynhooo
hiszek benne hogy valami van az élet után.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

N1ggA
Csak legyen má valami az élet után.
De azért az elsõre szavaztam.

Spread De Love!

Molnibalage
Pedig én csak 5 számot kértem pénteken 0 és 91 között. Nem jött be. :)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

kovacsgellert
Nem hiszek az ilyenekben, csak az emberek áltatják magukat.

NEOreg3
ok.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

MR ME
+1

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.