A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
viszont ha önvédelem akkor nemtom<#nemtudom>#nemtudom>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"22. § A büntethetõséget kizárja:
a) a gyermekkor,
b) a kóros elmeállapot,
c) a kényszer és a fenyegetés,
d) a tévedés,
e)
f) a jogos védelem,
g) a végszükség,
h) a magánindítvány hiánya,
i) a törvényben meghatározott egyéb ok."
Btk.
A foglalkozás körében elkövetett balesettel meg mint kezdenétek? Mert senki sem hibátlan...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Amúgy a közmunka lenne a legjobb..
egy gyilkossággal még életfogyt, de egy tömeggyilkosságnál a halálbüntetés...
ergo osztom a véleményed! <#eljen>#eljen>
http://www.tenke.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Életfogytiglan, de komoly indokkal esetleg vmennyire enyhíthetõ lenne késõbb. De ez nehéz kérdés...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Az aljas indokból elkövetettnek halálbüntetés, az önvédelemnek pedig akár teljes felmentés.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Volt is ebbõl egy film amúgy, most nem jut eszembe a címe. Faszikám a menekülõ betörõt kinyírja, és mivel már az utcán történt, nem önvédelem, lesittelték stb. Azt mutatja a film, hogyan vészeli át a fószer ezt az idõszakot, bent a börtönben, és a családjával való kapcsolata hogyan alakul.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Van benne igazság ezt aláírom, mert valószínüleg én sem ülnék a babérjaimon ha valaki meg akarna ölni... a probléma a herce-hurcával lenne, hogy bizonyítsd be azt, hogy Te valóban önvédelembõl öltél nem pedig puszta vágyból.
szerk: de,ha valaki behatol a házad területére azt lelõheted
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
I met God. She's black
A bûnelkövetést segítõ gyilkosságot meg összemosni a védekezéssel elég meredek, szerintem ezt mindenki belátja. És minõsített esetben adnék csak halálbüntetést. (Érdekes módon a Kádár rendszerben is így mûködött.)
Más: esetleg tényleges életfogytig tartó szabadság vesztés, fellebezésnek helyet nem adnék, aki kioltja egy másik ártatlan ember életét az nyerje el méltó büntetését!
A gyilkosság az gyilkosság ezen nincs mit szépíteni...
Viszont ez egy jó kérdés, ilyenbõl igazán lehetne több is! 😊
Mert selejtes emberi hulladek.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Én úgy gondolom, h alapvetõen életfogytiglan (a börtön olyan, mint a leírásban leírtam), de bizonyos indokkal ez enyhíthetõ lenne. Ilyen indok pl., h ha egy elítélt egészsége annyira leromlik, h magatehetetlenné válik. Ilyenkor nem szabadna, h tovább élvezze az állam vendégszeretetét. Már úgysem veszélyes senkire, szélnek kell ereszteni, gondoskodjon róla, aki akar. Az nem indok az én szememben, h jó magaviselet, meg megbánás tanúsítása meg hasonló maszlag. Lehet, h a sitten kezes bárány lesz, aztán kiengedik, újra elõjön a gyilkos ösztön belõle. Sajnos nagyon kis részük javul meg igazán, nem lehet kockáztatni azt, h szabadon engedjék õket.
Szerintem legfeljebb akkor tudnánk meg hogy létezik-e ha õk keresnének minket.
Már úgy értem ha vannak rajta értelmes élõlény.