A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem tartom gyerekesnek az embereket, de nem szeretnék "normális" ember lenni.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
De, hogy mennyinek érzem magam, azt nem tudom. Középiskolában mindenkit túl gyerekesnek, idétlennek tartottam, de ezek az emberek csak megfásultak, nem olyanok lettek, mint amilyennek lenniük kellett volna.
Az ember társas lény.
Ha nincs társad akkor csak fél lélek (direkt írok lelket) vagy.
És mindenkitõl azt hallom, hogy én olyan vagyok, mint egy gyerek, el sem tudom képzelni, milyen pokoli lehet kevésbé infantilis módon élni.
Lehet érzelmileg is fiatalnak lenni.
Amúgy én ezen nem feltétlenül értem a félrelépést, bár õszintén belegondolva nem tudna érdekelni, ha megcsalnának. Lehet, hogy nagyon egoistán hangzik, de én egy kapcsolattól semmi mást nem várok el, mint, hogy a saját "erõimet" tudjam fokozni a másik által. Persze szép dolog, ha ez kölcsönösen mûködik, mert már az óvodában is azt hallottam, hogy a kölcsönös dolgok a szépek, illetve felettébb praktikus is, ha belegondolunk. De mindezek ellenére semmivel se élném meg rosszabbnak azt a kapcsolatomat, amibõl csak én húznék hasznot, akár a másik fél "lemerítése" árán is.
pred
És szerintem ez nem érzelemmentesség, sõt, inkább egyfajta túlzott kifinomultság, vagy különös igény.
pred
pred
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ha van közös érdeklõdési kör az segít, hogy hosszabb távon együtt maradjon a pár, ha nincsenek anyagi gondok akkor zökkenõmentesebb a kapcsolat ha meg még a szex is jó akkor minden klappol.
Viszont, ha nincs bizalom és szerelem/szeretet akkor max. szex kapcsolatról lehet szó.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Bár tudom, hogy az emberek 99,99%-a szerint igen, gondolom ezért is vezet a bizalom opció.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ha van szerelem, van bizalom is szvsz. nem tudom elképzelni úgy a szerelmet hogy nem bízok a másik félben.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Amúgy mindegyik fontos, de sztem igaz a szinte már közhellyé vált mondat: a párkapcsolat alapja a bizalom.