A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyébként a barátság ki lett hagyva, így utólag jut eszembe, hogy arra nyomtam volna. mármint nagyon erõs barátság, mint hosszútávú párkapcsolat alapja egyértelmûen...
N1ggA
Egyértelmûen a szerelem.

Spread De Love!

Az idõ megszépíti az emlékeket. Az idõben visszafelé haladva fokozatosan egyre több szebb és szebb emlék jön. Így védekezik az agy a hosszútávú negatív érzelmek ellen. Hát persze, hogy a legtöbb embernek a gyerekkora volt a szebb...
ezt úgy hívják, hogy destruktív személyiség, és csupán egy a rengeteg természetes deviancia közül. ilyen emberek is vannak.
Én a futást szeretem a legjobban, bátran ajánlom bárkinek, nagyon rá lehet kapni. Csak alaposan nyújtsátok át magatokat utána, különben nagyon merevvé váltok egy pár hónap alatt. Alapos alatt azt értem, hogy a teljes testet, amúgy csak óvatosan, eleinte semmiképpen ne menjetek a fájdalomhatár fölé, mert sérüléshez vezethet a túlnyújtás.
jhetedikj
Sok sikert!<#pias>

anno 1987

Willenbrock
Hétvégén kezdem is a programot,ha nem lesz rossz idõ

jhetedikj
Már tavasz van szólok! :))

anno 1987

Willenbrock
Néhány szempontból viszont sokkal gyerekesebb vagyok egy 30 évesnél.A sportot most tavasszl én is el akarom kezdeni,futás,fekvõtámasz,súlyzózás.Hogy 36-nak azért ne nézzenek már állandóan:)

Magic Boy
Engem is 5-6 évvel (frissen vagyok borotvál, akkor még többel) fiatalabbnak néznek általában.

Én nem tartom gyerekesnek az embereket, de nem szeretnék "normális" ember lenni.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Nekem pont a fordítottja, már annak örülök, ha 22-24-nek néznek, és nem 20-nak. Mondjuk ezt tudjuk be a sportolásnak.

De, hogy mennyinek érzem magam, azt nem tudom. Középiskolában mindenkit túl gyerekesnek, idétlennek tartottam, de ezek az emberek csak megfásultak, nem olyanok lettek, mint amilyennek lenniük kellett volna.
Magic Boy
Kell valaki mindenkinek aki támogatja.
Az ember társas lény.
Ha nincs társad akkor csak fél lélek (direkt írok lelket) vagy.

Willenbrock
Engem 30 éves koromra kb 36-nak néznek,de úgy is érzem magam-nem baj lesz ez még durvább is...

Willenbrock
Elõször a szerelem,szex számít,öregebben már a bizalom meg az összeszokottság lehet fontosabb gondolom.

Túl sokfélék az emberek, hogy ilyen általánosságokat ki lehessen jelenteni, de persze statisztikailag igaz. Illetve, aki vágyik társra a mellé mindenképpen kell is. Láttam egy-két távoli ismerõsömön, mennyire szenvednek a magánytól, nem értem miért nem lépnek valamit, a világ legkönnyebb dolga:)
Magic Boy
Én is gyerek vagyok lélekben, de egy társ kell az ember mellé.

Legyen, de nem is biztos, hogy olyan jó dolog megérni, vagy megtörni. Gyerekként volt jobb létezni, vagy felnõttként? Számomra nem kérdéses, hogy gyerekként milliószor jobban éreztem magamat. Tulajdonképpen csak folyamatosan hanyatlunk. Mikor tudok én úgy örülni valaminek, mint gyerekként, vagy úgy utálni valamit, stb. - néhanapján. Ami akkor mindennapi dolog volt, az idõsebb korban már különlegesség.

És mindenkitõl azt hallom, hogy én olyan vagyok, mint egy gyerek, el sem tudom képzelni, milyen pokoli lehet kevésbé infantilis módon élni.
Magic Boy
Akkor még nem értél meg.
Lehet érzelmileg is fiatalnak lenni.

28 évesen sok minden az ember, de nem fiatal. (Mondjuk biztos rátett a "kor érzetemre" egy lapáttal, hogy egy halálosnak hitt betegségen vagyok épp túl - vagy legalábbis többé-kevésbé túl vagyok rajta.)

Amúgy én ezen nem feltétlenül értem a félrelépést, bár õszintén belegondolva nem tudna érdekelni, ha megcsalnának. Lehet, hogy nagyon egoistán hangzik, de én egy kapcsolattól semmi mást nem várok el, mint, hogy a saját "erõimet" tudjam fokozni a másik által. Persze szép dolog, ha ez kölcsönösen mûködik, mert már az óvodában is azt hallottam, hogy a kölcsönös dolgok a szépek, illetve felettébb praktikus is, ha belegondolunk. De mindezek ellenére semmivel se élném meg rosszabbnak azt a kapcsolatomat, amibõl csak én húznék hasznot, akár a másik fél "lemerítése" árán is.
Magic Boy
Fiatalka vagy még.

predator1982
hát kinek mi. szerintem még mindig az a különösebb, hogy van aki úgy látja mint te, mármint hogy a bizalom egyfajta rabszolgaság. szerintem azért az elvárható hogy akit szeretsz ne dugjon félre fûvel fával...

pred

bardocz
Na meg a bilincs.
Engem ezek a dolgok sosem érdekeltek, sõt inkább irritál ez a fajta biztonságtudat. Kivétel nélkül az összes kapcsolatom úgy ért véget, hogy nem bírtam elviselni a páromban való túlzott "megbízhatóságot". Ha megérzem ezt a tõlem való szolgai függést a másikban, már nem is tud érdekelni többé az adott illetõ (persze elképzelhetõ, hogy lenne olyan nõ, aki kivételt képezne, de én még nem találkoztam vele). Ezért is idegesít nagyon, hogy ezt az emberek 99%-a erénynek tartja.

És szerintem ez nem érzelemmentesség, sõt, inkább egyfajta túlzott kifinomultság, vagy különös igény.
predator1982
én speciel többek között azt értem ezalatt, hogy nyugodtan engedjem el a páromat bulizni vagy társaságba esetleg anélkül hogy attól kelljen félnem, hogy félredugna, illetve ha megtörténik legyen már annyi bõr a képén hogy elmondja. nekem ennyit jelent. az már rossz ha ennyire nincs róla fogalmad:DDDD

pred

Én is arra nyomtam, azon az alapon, hogy annak a hiánya zavarna a leginkább, a többi nélkül jól el lehet lenni. Sõt ez az egyedüli, ami túlmutat az aktuális kapcsolaton, amibõl pedig bármikor ki lehet lépni.
Valaki, aki a bizalomra szavazott fejtse már ki, hogy mit ért pontosan ezen, és miért tartja ennyire fontosnak? Én ezt nem tudom másnak látni, mint a félelem egy jelének, de lehet, hogy azok, akik erre klikkeltek, teljesen másképp értelmezik az egészet.
Máté94
Tapasztalat nélkül: Üres szavazat.
De Anyagi biztonságot választottam volna.
predator1982
szerintem három dolog kell hozzá, de olyan gomb itt nincs, szerelem, bizalom jó szex.

pred

Magic Boy
<#hehe><#eplus2><#nyes>

Bizalomra semmi szükség, az csak a gyáva, kényelmes embereknek való.
SötétBarom
De, az vagyok - csak hülye nem :)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

VRSDM
csak tárgyilagos :)

u dont have to listen anybody else but me

Lacee86
Te se lehetsz egy romantikus alkat. <#hehe>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

nem "már megint", hanem fél éve folyamatosan.
Magic Boy
Akár mennyi ideig tart a kapcsolat kell hozzá bizalom és szerelem (késõbb szeretet), hogy kapcsolatról beszélhessünk.
Ha van közös érdeklõdési kör az segít, hogy hosszabb távon együtt maradjon a pár, ha nincsenek anyagi gondok akkor zökkenõmentesebb a kapcsolat ha meg még a szex is jó akkor minden klappol.

Viszont, ha nincs bizalom és szerelem/szeretet akkor max. szex kapcsolatról lehet szó.

Motoroj
A sekxs meg az anyagi biztonság szerintem biztos nem.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

jó párkapcsolat =/= idõben hosszú párkapcsolat

Bár tudom, hogy az emberek 99,99%-a szerint igen, gondolom ezért is vezet a bizalom opció.
Szvsz a bizalom.

tigerbácsi
jah ebben van valami, sõt ez így igaz.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Félek, hogy sok ember ezt értelmezni sem tudja, mert eleve nem megkötözve, lebilincselve él nemi életet...
Milyen igaz...

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

bardocz
Ja, olyan embernek csak nem hagyod, hogy kibilincseljen az ágyhoz, akiben nem bízol. Hát meg kötözés...
Magic Boy
Ezek szerint te se éltél együtt senkivel, mert ha nem bízol a másikban akkor lényegében nincs kapcsolat.

SötétBarom
Jó szex. Közvetlenül utána az anyagi biztonság. Többi max nyáladzás, és olyan tinipicsák/fiúcskák ábrándja, akik még nem éltek együtt senkivel.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Lacee86
Dehogynem... Sztem csomószor van, h már sokszor megcsalta az egyik fél a másikat, de mégis megbocsát, akit megcsaltak, mert szereti a megcsalót. Más kérdés, h felvetõdik, aki megcsal, az valóban szereti-e a párját...

Nekem sem tetszik, de valamit be kellett tenni

Sickness
megszokás

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

tigerbácsi
Szerelem

ha van szerelem, van bizalom is szvsz. nem tudom elképzelni úgy a szerelmet hogy nem bízok a másik félben.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

bardocz
Az üres szavazat.
Lacee86
Na megint kérdéshiány van, h ilyen Maúnikasóús kérdés van? <#hehe>

Amúgy mindegyik fontos, de sztem igaz a szinte már közhellyé vált mondat: a párkapcsolat alapja a bizalom.