A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új logó by: berczely (Y)
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Május 6-án lesz 32 éve.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
akkor marad a valóság: egyedülálló
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Jelenleg itt belgiumban nincs is olyan lány akivel esetleg össze akarnék jönni.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
köszönöm.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Õszinte részvétem Tigerbácsi...
Van egy nagyon kedves, aranyos barátnõm akit nagyon szeretek és Õ is engem, és fontolóra vettem azt hogy eljegyzem majd a közeljövõben... :)
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Részvétem.<#szomoru1>#szomoru1>
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
de most elõször érzem azt hogy ismét úgy tudnék szeretni, mint Õt szerettem, s ez miatt van egy kis lelkiismeret furdalásom is.