A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Fákjúal!
Szvsz egy raklapnyi érvet és ellenérvet lehet egymás mögé sorakoztatni, hogy miért nem fog, illetve miért fog, egyáltalán fog-e változni a mostani tendenciákhoz képest a fekete (illegális munkvégzés(ek)) hazánkban...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Amíg a nem csökkentik a járulékterheket, esélytelen.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Nem, és szerintem nem fog változni a helyzet a közeljövõben.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
másrészt én a strandon sem vizelek a medencébe. az megint más dolog, hogy a medencében nem csapvíz van. kicsit más az összetétele. sokkal több csíraölõ van benne.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
#69055:Én!
#69057:Dehogyis!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Én viszont a tisztálkodásra szolgáló eszközöket rendeltetésszerûen szoktam használni, úgyhogy elborzadok egyes emberek szokásain. Nem is igazából a szokáson, hanem azon, hogy ez mennyire népszerû. 239-bõl 123 ember... sose gondoltam volna :D
hozzáteszem, az ilyen felfogású emberek miatt bûzlik a strandvíz...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
123 ember ideális budija
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
am viccen kivul.
amig valaki a kutyajat a JARDAM (igen, videk, szoval telek+fel meter jarda az ENYEM!, szoval amig valaki odaszaratja az kutyajat, addig nekem had alljon mar jokedvemben a zuhanyzoba pisalni :D
u dont have to listen anybody else but me
érdekes fogadjunk a sok kis kényes strandon már vizelt a medencébe de zuhany közben már fúj?