A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Volt amúgy egy, igazából ott nem volt komolyabb baleset de centik, ezred másodpercek választottak el a haláltól. Haverommal mentünk az anyja kocsijával, egy öreg Suzuki Swiftel Tiszaújvárosba. Sajószöged és Tiszaúj között a 35ös fõúton van egy szép egyenes rész, mi masszívan tartottuk a 80-as sebességet, jön szembe egy kamion és egy szemvillanás alatt megjelenik mögötte egy másik autó, ami egy Mercedes kisteherautó volt de egy pillanatok alatt áttért a mi sávunkba és csak haveromon lélekjelenlétén múlt hogy még ide írhatok, õszintén szólva kaka pisi összefolyt. A legszebb az volt hogy lerepültünk az út mellé, fel se borultunk semmi, de haveromnak ez volt az elsõ "anyám ezért megöl".... végül csak a lökhárítót kellett kijavítani rajta, még mindig jobb mint 2 koporsó. Ilyen életképek lejátszódtak azért elõttem mert még vagy 2 percig nem mertem kiszállni a kocsiból, haverom is meg a kamion sofõr is ott mondta már hívjunk mentõt meg minden, na meg ez társult egy kis vérnyomás illetve szívritmus emelkedéssel és remegéssel.
Páran biztos olvasták amit írtam volt barátnõm balesetérõl, szegénykém mai napig is sírva fakad ha rágondol, ezek az emlékek örökké rögzõdnek.
Ahogy mondta nekem abban a pillanatban mikor elkezdett sodródni az autó, nem is a rádióban vélte hallani, hanem mintha belsõ hang lenne, a kedvenc száma ment ami igen is nagyon szép szám, utána pillanatokon belül csak fehér fény majd a következõ kép mikor teszik be a mentõbe, ott csak annyira emlékszik hogy látja a kék villogót és felette tûzoltókat és mentõsöket. A következõ meg már egy héttel késõbb mikor felébresztették a mesterséges kómából. Ez idõ alatt kétszer élesztették újra, mikor kiszedték a kocsiból és mikor bevitték a kórházba. Nagyon megrázó ezt még hallani is
<#szomoru1>#szomoru1>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Na ez viszont kemény. Leírás:
"...I heard my neck break and, I was paralyzed instantly...The legs you see flopping around are mine... I was fully concious until hitting the ground..."
Nem, semmi sem történt (amire emlékeznék).
Mikor székesfehérváron laktunk és kb 4-6éves lehettem,a tóparti gimnáziumnál lévõ tóba belecsúsztam õsszel.Sajnos nem volt befagyva a tó úgyhogy,hanem ki**szott hideg lehetett mert egybõl elvesztettem az eszméletemet.Arra emlékszem hogy valaki kihúzott egy pedálos vizícsónak féleségbe.Utána meg csak arra emlékszem,hogy az autóban vagyunk a lakótelep parkolójában és az apám felment törölközõért.
1évvel késõbb beíratott az uszodába:D
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
soha nem csinálnék olyan faszságot, hogy ejtõernyõzök...
Utánna -mivel adrenalin függõ vagyok-kurva jó érzés tört rám,de semmi különös:D
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
de amúgy nempergett le elõttem semmi, tök reflexbõl ugrottam hátra, mondjuk nem sokon múlt :D
Pain is inevitable. Suffering is optional.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Mindenre emlékszem.
Motorral buktam egy jó nagyot. Megcsúszott a hátulja egy vizes részen,egyenesen neki egy farönknek. Jó magasra felrepültem és közben pörögtem ...csak annyira emlékszem,hogy levegõ-zöld rész-levegõ zöld rész.....aztán leérkeztem,szerencsére fûre,viszont a nyakamra olyan "magzat póz" szerûségbe. A legrosszabb az volt,hogy nem vesztettem el az eszméletem és borzasztóan fájt mindenem,fõleg a mellkasom,ami mint késõbb kiderült amiatt volt,mert eltörött a szegycsontom és pár bordám is. Ezen kívül eltörött a kisujjam is (xD).
Mindenesetre veszélyes volt nagyon. Valaki mindig ott volt mellettem,mert attól féltek,hogy "vizesedik a mellkasom"-(ezt mondta az orvos szószerint).
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Sok kérdés még nyitva maradt. Még mindig nem vagyok teljesen tünetmentes, és a laboreredmények egy része sem jó még. De pl. a májam már nincs begyulladva, a vastagbelem még valószínûleg igen, de már az is jobb. Még mindig vannak fájásaim, és egy antigén szintje még mindig mérési küszöb feletti. Ha tényleg vírus okozta/okozza akkor túl leszek rajta. Az egyedüli, ami zavar, hogy egy hónapja már tökéletesen voltam, újra elkezdtem futni (a betegség elõtt rendszeresen futottam), aztán két hete kaptam egy torokgyulladást, és ezzel együtt a régi tüneteim is kiújultak. Szerencsére aránylag gyorsan visszajavultam, de pl. az oldalam azóta újra gyakran megfájdul, bár ez is sokat javult az elmúlt pár nap alatt.
Amilyen sötéten láttam a dolgokat fél éve, ahhoz képest ezek elég jó hírek.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
az 336 óra...
egyszer fejreestem biciklivel, akkor nem emlékszek semmire, csak arra hogy tudatomnál vagyok de fél óráig (én így érzékeltem közbe kb.2-3 óra volt) folyamatosan csak a lehetõ legtisztább feketét láttam, emlékszek hogy elkezdtem ugratni, aztán onnantól csak fekete semmi, a lehetõ legnagyobb üresség amit érezni lehet.
ott is jól sült el a dolog, hiszen ittvagyok, de mondta a doki hogy a fejsérülésembõl adódóan azért mondjak el egy imát, hogy nem keletkezett az agyamban vérrög meg ilyen apróságok, amik cirka halálhoz vezetnek.
szóval sokszor volt már mázlim, de ez az ürességes semmi volt egyedül amit "éreztem"
u dont have to listen anybody else but me
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Még nagyon kicsi voltam talán 5-6 esztendõs lehettem. Amire emlékszem mind a mai napig... nagyszülõkkel mentünk telket nézni Nyírturára, majd onnan Sényõre. Akkoriban egy zöld Trabantunk volt, de nem is ez a lényeg. A következõ képkocka ami beugrik, az egy elõzõ szgk, talán egy zsiguli, nem biztos arra emlékszem hogy vajszínû volt. A következõ már az hogy édesapám megpróbál korrigálni a kormánykerékkel, majd ordítás, üvöltés, és repülés, majd sötétség. Ezekután arra eszméltem fel hogy édesanyám mászik ki a kocsiból ami fejjel lefelé egy árokban landolt, édesapámat kihúzták, nagymamámat pedig anyum segítette ki a roncsból.
Nekem mindössze az jobb kezemet vágta szét egy üvegszilánk plusz agyrázkódásom lett, anyumnak is szintén agyrázkódása lett, édesapám csupán néhány horzsolást szenvedett, nagymamámnak 4 bordája tört el és az arcán sérült meg könnyebben.
Mint utólag kiderült, és ahogy nekem a szüleim mesélték, egy ukrán rendszámú személyautó elõzött ki minket és a sávba való visszasoroláskor megdobta a mi autónk elejét, ennek következtében irányíthatatlanná vált, és a jobb elsõ kerékfelfüggesztése kiszakadt, majd e-miatt az autó oldalára borulva berepült az árokba...
Az az újság amiben közzétették a mi balesetünk még mind a ami napig meg van...
csak a szívem kiugrott a helyérõl :D
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
görög - robogó - szerpentin - szakadék - vuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu - zuhan - bokor megtart - dalolás - kihúznak
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Ha csak itt ülök a gép elõtt egy helyben úgy szerintem én sem bírnám 60 óránál tovább.
anno 1987
ez úgy hangzik nekem mintha orgazmusa lett volna.
Magyarok megpróbálták megdönteni, de nem tudták.
csak kurvara nem tesz jot es a vegen mar alig tudod osszerakni a mondatokat, plusz amit irt "mintha kapcsolgatnak a tv-t" meg egy "kis" kordinacios zavar is bejatszik.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
http://goo.gl/gd6Zi5

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Semmi sem történt azon kívül, hogy megijedtem.
Elbambultam és fájt a pofám (fogászatról mentem) és majdnem leléptem a villamos elé.
http://goo.gl/gd6Zi5
de semmi nem történt.
http://www.tenke.hu
amugy amiket mi felsoroltunk azok se halalkozeliek csak korvonalakban vagy amolyan "nem hianyzott sok, hogy...", mert a elvileg a klinikai halalbol visszaterve lehet halalkozeli elmenynek mondani.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Spread De Love!
Nem volt még halálközeli élményem.