A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
változó, albi közelében egy CBA van, otthon egy Coop kisbolt van közel, de itt csak a létszükséget szoktam megvenni, nagyobb vásárlások tesco vagy interspar.

.: mobilize.hu :.

hohó, látom van itt egy másik szép kiegészítõ üzenet :-)
nézzétek a jó oldalát, így tök egyedi a fejlécetek

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

OrioN the S
Abi feltekeny

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

MR ME
a nemtomki baromkodása <#idiota>
kértem már h szedjék ki, de eddig nem talált megértõ fülekre :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

már egy ideje meg akartam kérdezni: mi a csipa ez az Ori szeretõje?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

MR ME
Profi, CBA, Tesco, Auchan

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

BaliBoy
Tesco, Spar, Match

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

VRSDM
1. ha háztartási eszközök akkor auchan
2. ha élelmiszer akkor cora
3. ha csak aktuális szirszarok akkor lidl. pl. a tölcséres fagyi, vagy a fûszeres szélû szalámik, meg a kétliteres almalé :D

u dont have to listen anybody else but me

chhaya
Általában Tesco,
ritkábban Metro vagy Lidl,
még ritkábban Coop.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Lacee86
Spar, Tesco, Lidl, mivel ezek vannak a városban, ahol lakom. Sparba szoktunk leggyakrabban (abból van már 2 is, egyik az régen Plus volt), mivel az van központi helyen.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

tigerbácsi
CBA
Kisboltok

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

SötétBarom
Ha sok minden kell akkor aldi, ha nem, akkor kisboltok.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tesco,CBA,Penny, Profi

Molnibalage
Abba, ami közel van és a legolcsóbb. A Panny 2 perc séta tõülnük, hazafele útbaesik még CBA és pár kisebb-nagyobb üzlet. A nagy hipermarketek felejtõsek. Messze vannak, autózni kell. Jogsim sincs.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Doddy a düdõ
spar, tesco, auchan, lidl

No akkor sorba veszem õket:

- Tesco
- Spar
- Metro
- Cora
- Kisboltok (támogassuk a hazai kisvállalatokat alapon :D)
- CBA (nagyon ritkán)
Marci0115
hétköznap cba , hétvégén teszkó

VRSDM
amúgy be kell vallanom nagyon jókat kuncogtam
így kora reggel végigolvasva a tegnapról maradt elmaradásaimat és könnyesre nevettem magam :)

köszisrácok.adtátok :D
/ja és hallgassatok drumandbassradiot ;)

Narxis
looooooooooool

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

OrioN the S
"a szepseg belulrol fakad" :ASD

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

VRSDM
amíg ismerkedõs idõszak van, addig értelemszerûen nem mutatom meg ezt az énem :D de idõvel ez természetessé válik. az élet velejárója.

szóval ha tetszik ha nem tetszik igen. a lányok is szarnak nagyokat, büdöseket is, idõvel a szemetek láttára is. :D

:D:DDD nézem a postod mondom ugyan ez megy a mi sulinkba is azt megnézem a neved és rájöttem ide jársz te is tege.i
byzhouse
hát nem tudom,de valami elit iskola szerûség :DDD

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Willenbrock
Vagy ha igen akkor meggyónják:D

Willenbrock
Önként nem jelentkeznék de nem szokott ilyen gondom lenni mert egyszerûen társaságban kontrollálom magam.Kimegyek wc-re pl.

Motoroj
Egyházi iskolában lehet hogy nem fordulna elõ<#duma>

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Narxis
:DDDD

Rise Against
te nyújtanád a kezed hogy én voltam az gyerekek?

89
rossz helyre iratkoztál

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

byzhouse
hát nekem CSAK ilyen paraszt osztálytársaim vannak -.-
-ülünk kb. oda sz*r és még legyezi más felé...
-vmi undorító "melegszendvics" nevû kaját zabálja utána odabüfög más képébe és beszél tovább :|

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Motoroj
Errõl Terrance és Phillip jut most így hirtelen eszembe (meg Katie és Kathrine).

Willenbrock
Na még eszembe jutott egy nagyon kellemetlen szitu:Mikor vendégségben az ájszaka közepén rájön a hasmars az emberre:)Jó csendes az egész ház,te meg rotyogsz a klotyón-na az a kellemetlen:)

Willenbrock
Az is bosszantó amikor valaki aljas sunyi módon szelel társaságban,majd rezzenéstelen arccal ül tovább mintha semmi nem történt volna-ilyenkor mindenki találgatni kezdi hogy ki lehetett az:)

néha poén...de azért szerintem elég kiábrándító tud lenni,ha minden ilyesmit megenged magának az ember

de egy nõ ne pukizzon társaságban...(akkor se ha csak a párjáról van szó)

Pepsi Twist
Persze, nem csinálok ebbõl problémát.

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pisilés nem zavar, de a többi ja. Ettõl függetlenül azt is inkább egyedül teszem.

Willenbrock
Ez egy roppant kínos terület:)Én szeretem magam abban az illúzióban ringatni hogy a szép lányok nem csinálnak ilyesmiket,de legalább ennek az illúziója maradjon meg:)Én igyekszem nem szarni egy csaj orra alá és tõle is ugyanezt várom el.

Broafka
üres

azért üríteni, meg pukizni kicsit különb dolog.

van, hogy elszáll egy-két tótkakukk, de nálam is poénra veszi.
pisilni/kakilni egyáltalán nem szoktam elõtte

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

89
fingás: volt már hogy nembírtam tovább és elszállt egy bubi, de poénra vette :D nemcsinálom szándékosan elõtte

pisilés: háttal bármikor

nagydolog: elõtte soha

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

Rise Against
még a majd' 3 éves kapcsolatban sem csináltunk ilyet. Nem azért mert nem mertem volna, hiszen már kurvára ismertük, megértettük egymást és össze voltunk nõve kb, hanem azért, mert tesznye paraszt geci dolog. Meg arról nem is beszélve, hogy egyik leg illúziórombolóbb dolog, ha a párod alátok robbant

Én csak arra akartam célozni, hogy néha lehet vele hülyéskedni, nem kell rögtön fújolni... nem egybõl paraszt az, aki fingik egyet.

Motoroj
Én meg a bunkó felfogást nem szeretem. Ezzel elsõ sorban nem rád akarok célozni.

Lacee86
Baromság ez a téma. De amúgy biztos nem finganék a barátnõm elõtt. Üríteni meg nem a barátnõm melett ürítek, hanem benn a klotyóban... Hát igen, néha hanggal jár és? Nõké is lehet hangos, meg büdös is ugyanúgy.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

xDDDDD Vége nagyon nagy :DDDDDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Narxis
"az cinkebb, ha utana elmentek setalni es berittyentesz meg X-be allsz 2 percig, mert kint van a karja."

áááááááááááááá sírok bazdmeg :DDDDDD

OrioN the S
hat neha elfingom magam, de poenbol meg azert, mert fajna a belem... de van a bad & noise edition meg a silent killer. szal amikor kenyes lenne a helyzet, akkor egyenletes leptek mellett ki lehet tenni egyeb kellemetlensegek nelkul is.

ezt a mersz-e uriteni dolgot meg kurvara nem ertem, mert biologia bazmeg... ha kell, akkor kell nincs mese. az cinkebb, ha utana elmentek setalni es berittyentesz meg X-be allsz 2 percig, mert kint van a karja.

Nem szeretem ezt a karót nyelt felfogást

szjuca
1.

NEOreg3
nem volt még párom, nem tudom

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

tigerbácsi
Nem, szeretem ezeket magam elintézni.

(ám nincs Párom, így ezzel nincs gondom.)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!