A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
nézzétek a jó oldalát, így tök egyedi a fejlécetek
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
kértem már h szedjék ki, de eddig nem talált megértõ fülekre :D
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
2. ha élelmiszer akkor cora
3. ha csak aktuális szirszarok akkor lidl. pl. a tölcséres fagyi, vagy a fûszeres szélû szalámik, meg a kétliteres almalé :D
u dont have to listen anybody else but me
ritkábban Metro vagy Lidl,
még ritkábban Coop.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Kisboltok
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
- Tesco
- Spar
- Metro
- Cora
- Kisboltok (támogassuk a hazai kisvállalatokat alapon :D)
- CBA (nagyon ritkán)
így kora reggel végigolvasva a tegnapról maradt elmaradásaimat és könnyesre nevettem magam :)
köszisrácok.adtátok :D
/ja és hallgassatok drumandbassradiot ;)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
szóval ha tetszik ha nem tetszik igen. a lányok is szarnak nagyokat, büdöseket is, idõvel a szemetek láttára is. :D
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
-ülünk kb. oda sz*r és még legyezi más felé...
-vmi undorító "melegszendvics" nevû kaját zabálja utána odabüfög más képébe és beszél tovább :|
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
de egy nõ ne pukizzon társaságban...(akkor se ha csak a párjáról van szó)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
azért üríteni, meg pukizni kicsit különb dolog.
van, hogy elszáll egy-két tótkakukk, de nálam is poénra veszi.
pisilni/kakilni egyáltalán nem szoktam elõtte
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
pisilés: háttal bármikor
nagydolog: elõtte soha
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
áááááááááááááá sírok bazdmeg :DDDDDD
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ezt a mersz-e uriteni dolgot meg kurvara nem ertem, mert biologia bazmeg... ha kell, akkor kell nincs mese. az cinkebb, ha utana elmentek setalni es berittyentesz meg X-be allsz 2 percig, mert kint van a karja.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
(ám nincs Párom, így ezzel nincs gondom.)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!