A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Motoroj
Úgy látom a pozitív vélemények többségben vannak.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

byzhouse
ja,hogy ez 😄
Múltkor néztem discoveryn elég érdekesnek tûnik.
Komoly tudományos felfedezések lesznek

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

immovable
byzhouse
a nagy kérdésíró legalább 1 leírást írhatott volna... ^^

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

clio1616v
30 alatt vagyok 😊 egyelõre...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
váratlanul, minden erõfeszítés nélkül... sokkal jobb érzés, ha így találsz meg valamit

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

nonicks
sok elméleti tudós kitalálta hogy jaj, jön az LHC és így tönkrebaszák a gyakorlati tudósok munkáját...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

SötétBarom
Ignoráld. Csak megbasz agyilag.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Molnibalage
Az ilyen hülyeségek aranyozzák be a napomat. Kis koromban egyszer kerestem kb. 1 óráig és találtam is.

Azóta nem kerestem, nem is találtam. Hogyan is találnék meg valamit, ha még csak le sem hajolok érte?

Atyaisten...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

clio1616v
olyat keresni ismeretlenként amirõl tudod hogy lennie kell 😄

amikor 4levelû lóhert keresel soha nem találsz, akkor találod meg amikor nem koncentrálsz rá

az jöhetne még 😄
Még több CERN rap.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

lófaszt se fognak felfedezni, vagy ha igen és átütõ lesz, azt meg nem hozzák mindenki elõtt nyilvánosságra
Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Matthew Baker
Mi az az LHC?

Új logó by: berczely (Y)

SötétBarom
Biztos lesz kézzel fogható eredmény, de olyan nagyon egetrengetõ felfedezésre nem számítok. Ha véletlenül lesz, az úgysem fog kiderülni <#alien2>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

bardocz
A kor nem arányos az értelemmel.
Te hogy lehetsz ilyen buta 30 év felett? <#wilting>

NEOreg3
világvége jó lenne

de nem fog történni semmi

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

89
Nekem is egybõl doktor freeman jutott eszembe xD

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

GhostRider1
<#wow3>

&#9733;

Komoly tudományos felfedezések lesznek... legalábbis reménykedek benne...
stationx
ezen a mondaton sírva röhögne még egy elsõs is, annyira pongyola. 😄
Molnibalage
Ja persze. Így készült a gázturbina, a számítógép, a folyékony hajtóanyagú rakéta hajtómû, a radar, a....

Soroljam még?

Hegi90
Egy kis lekerített példa az elõbbiekhez:
LHC nélkül ma nem lenne internet.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

hát igen, nincs is jobb annál mint, úgy élni, hogy gõzünk nincs semmirõl

pár fotó ha valakit érdekelné
stationx
eddig azt sem tudtad mi az, most pedig hirtelen értelmetlenség az egész.? szegénykém, de buta vagy. 😄
clio1616v
figy... céltudatossággal nem fognak semmi újdonságot felfedezni azzal, hogy eröltetik és koncentrálnak a várt elõrelépésre, na akkor nem lesz elõrelépés vagy felfedezés...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ez olyan mintha a foglalkoztatás problémáját azzal oldanák meg, hogy ásatnak egy gödröt és másnap betemettetik

az értelmetlenséget abban látom, hogy a tevékenység maga értelmetlen

ennél már csak az olyan segélyek osztása értelmetlenebb amiért abszolút semmit nem kell tenni a "rászorultnak"

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Molnibalage
Anno a lézert is feltalálták és nem tudták, hogy mire lenne jó. Aztán ma hol is használnal lézert? Eh...

Nagyon nagy arccal döntöd el, hogy mi felesleges és mi nem...

Ezt hívják alapkutatásnak te zseni, de a kutatás és fejlesztés áttételesen állást és technológiai fejlõdést is hoz.

hamotar
reméljük komoly tudományos felfedezések lesznek, bár igzaából annyira nagyon sok információt mi hétköznapi emberek nem kapunk meg 😞

immovable
Tipikus fingom nincs mi ez, de tuti baromság. 😄 Konzumidióta.
0Fritz0
A levezetésed alapján annyira azért mégsem értelmetlen. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

clio1616v
tipikusan az a projekt, amire elnyerték a pénzt és értelmetlenségre muszáj lesznek elkölteni

a globális problémákra nem költenek mert annyi pénzük nincs, ezért ami van azt azért valami baromságra el kell költeni, hogy foglalkoztassanak embereket

Picar77
üres, azt se tudom mi az

()() (^^)

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Molnibalage
Large Hadron Collider. A világ lenagyobb teljesítményû részecskegyorsítója.

clio1616v
mi az az LHC?

LordVenom
Üres.
Kellõ információk hiányában nem foglalok állást....

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

immovable
Komoly tudományos felfedezések lesznek.
Narxis
Nem megyek, büdös a munka.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Üres

Hegi90
Komoly tudományos felfedezések lesznek
Mi más?

Ez a mai szavazás elég jól meg fogja mutatni, hogy a jónép mennyire táplálkozik ilyen-olyan megbízhatatlan információforrásokból 😛

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Azthiszem félreértetted. Kiröhögöm ezeket a "forradalmárokat". Pusztuljanak dolgozni.

Motoroj
'48, '56 lehetett volna...

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

"A forradalom meg a javak újra elosztásáról szól." - meg fõleg a meglévõ infrastruktúra lerombolásáról...

Amúgy a fejlettebb országokban elképzelhetetlen következményekkel járna egy nagyobb fegyveres belharc (tömeges halálozással). Az áldozatok egy százalékát sem tennék ki a harcokban elhunytak, az infrastruktúra összeomlásának a következtében halnának meg az embertömegek. A többség fel sem fogja, milyen mértékben növeltük meg technikai úton az erõforrásainkat, ehhez pedig az szükséges, hogy ez a kiépített infrastruktúra folyamatosan mûködésben legyen. Ha megáll ez a gépezet, akkor a termelés drasztikus mértékben visszazuhan, a szükségletek viszont továbbra is fenn fognak állni. Ha pedig az erõforrásaink csak a létfenntartáshoz szükséges minimum tizedét huszadát képesek produkálni, akkor ott tömeges pusztulás várható.

Amúgy pedig még a téma felvetését is nevetségesnek érzem, amíg az úgymond rosszul élõk (potenciális forradalmárok?) olyan kövérek, hogy alig férnek fel a BKV járataira, láncdohányoznak, isznak, kocsmáznak, fórumokon dühöngenek...
bulba
Forradalom ami a(z emberek) többség érdekét szolgálja? Ha-ha.
Az elmúlt évszázadokban egyetlen forradalom sem hozott hosszútávú jelentõs sikert. Amióta letelepedett az emberiség csak nõtt a különbség szegény és gazdag között.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Sickness
Az még csak fõadalom 😄
Majd ha már nagyon bugyog akkor forradalod. <#idiota>

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!