A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Múltkor néztem discoveryn elég érdekesnek tûnik.
Komoly tudományos felfedezések lesznek
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Azóta nem kerestem, nem is találtam. Hogyan is találnék meg valamit, ha még csak le sem hajolok érte?
Atyaisten...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
amikor 4levelû lóhert keresel soha nem találsz, akkor találod meg amikor nem koncentrálsz rá
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
de nem fog történni semmi
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Soroljam még?
LHC nélkül ma nem lenne internet.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
pár fotó ha valakit érdekelné
az értelmetlenséget abban látom, hogy a tevékenység maga értelmetlen
ennél már csak az olyan segélyek osztása értelmetlenebb amiért abszolút semmit nem kell tenni a "rászorultnak"
Nagyon nagy arccal döntöd el, hogy mi felesleges és mi nem...
Ezt hívják alapkutatásnak te zseni, de a kutatás és fejlesztés áttételesen állást és technológiai fejlõdést is hoz.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
a globális problémákra nem költenek mert annyi pénzük nincs, ezért ami van azt azért valami baromságra el kell költeni, hogy foglalkoztassanak embereket
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Kellõ információk hiányában nem foglalok állást....
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Mi más?
Ez a mai szavazás elég jól meg fogja mutatni, hogy a jónép mennyire táplálkozik ilyen-olyan megbízhatatlan információforrásokból 😛
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Amúgy a fejlettebb országokban elképzelhetetlen következményekkel járna egy nagyobb fegyveres belharc (tömeges halálozással). Az áldozatok egy százalékát sem tennék ki a harcokban elhunytak, az infrastruktúra összeomlásának a következtében halnának meg az embertömegek. A többség fel sem fogja, milyen mértékben növeltük meg technikai úton az erõforrásainkat, ehhez pedig az szükséges, hogy ez a kiépített infrastruktúra folyamatosan mûködésben legyen. Ha megáll ez a gépezet, akkor a termelés drasztikus mértékben visszazuhan, a szükségletek viszont továbbra is fenn fognak állni. Ha pedig az erõforrásaink csak a létfenntartáshoz szükséges minimum tizedét huszadát képesek produkálni, akkor ott tömeges pusztulás várható.
Amúgy pedig még a téma felvetését is nevetségesnek érzem, amíg az úgymond rosszul élõk (potenciális forradalmárok?) olyan kövérek, hogy alig férnek fel a BKV járataira, láncdohányoznak, isznak, kocsmáznak, fórumokon dühöngenek...
Az elmúlt évszázadokban egyetlen forradalom sem hozott hosszútávú jelentõs sikert. Amióta letelepedett az emberiség csak nõtt a különbség szegény és gazdag között.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play