A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval a szingli élet, agglegény élet persze, hogy nem jelent kocsmázást, és nem is feltétlenül szar életet. De nekem spec ez azt jelentené.
Mellesleg 22-23 évesen már el lehet gondolkodni egy megfelelõ partnerrel az úgymond családalapításon - persze nem a gyereken, meg házasságon sem kell még, csak az élet apró dolgait úgy rendezni, hogy mindezt már elõkészítve. 4-5 év együttélés után már a megfelelõ partnerrel bele lehet vágni egy gyerekbe, 27-28 évesen anyagilag már tud úgy állni valaki, hogy ezt megtehesse. Persze ehhez sok minden kell, nem utolsó sorban egy jó, megbízható partner, amit viszont nehéz találni. Szerinte ha te most találnál egy lányt, akivel 100% biztosan leélheted az életed, nem csal meg, nem okoz bánatot, nem hagy el, és persze jól érzed magad vele, akkor te is mellette döntenél. Csak ugye a szerelem pont ezeket adja meg, minden lány esetében, ezért a sok csalódás, mert mindent megszépít - ezért is utálják a reál felfogású emberek, mert minden logikát mellõz. De aki nem kockáztat, nem is nyer, igaz ez erre is. Persze, már akinek nyeremény a család 😊
.: mobilize.hu :.
Na jó, valójában nem. Régen mosogatás alatt fütyörésztem vagy dúdoltam, de mióta van mosogatógép...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Jah a forint árfolyamának esése is a rossz szexre vezethetõ vissza,minek ide bármiféle elemzés fbnlx megmondta a frankót<#banplz>#banplz><#taps>#taps>
ha egy szám nagyon a fejemben van, akkor nem tudom megállni hogy fürdés közben ne énekelgessem 😄
DFTBA ಠ_ಠ
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ha a haláltól, akkor ahhoz már most is közeledsz. most nem szar?
Úgyhogy az egészséggel egyetértek, ezután jön a fenti két dolog közvetlenül.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
The Matrix has you...
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
én 60 évesen inkább a gyerekek sikereit nézegetném, egy átlagos, de biztonságos anyagi háttérrel, mint egyedül üljek otthon, esetleg a kocsmában. visszatekintve nem tetszene az életem, az tuti. jelenem meg fõleg.
Szerintem egy 60 évest sem normális irigyelni egy egészséges fiatalembernek.....Az öregedés borzalmas,és fõként maga az öregség állapota az elmúlás folyamatának végén állókat irigyelni meredek lenne...
jó látni a sok kiégett fiatalt, meg a megrögzött magányos farkasokat, szép lassan kihal a magyar értelmiség, és marad a "legjava" a jövõ nemzedéknek...
The Matrix has you...
The Matrix has you...