A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
persze, hogy nem ezen kell vergõdni, nem is szabad, mert aki erõlteti, annak úgysem sikerül, vagy épp rossz fába vágja a fejszéjét. Aki elítéli a társas kapcsolatot, az meg persze, hogy nem lesz kocsmalakó, de egyedülálló mindenképp, és bizony öregkorra azt látom, hogy ezek az emberek bizony gyakran fellelhetõk a kocsmában. Mondjuk egy asszony sem zárja ki mindezt, szóval családapák is ülnek ott, sokszor részegebbek is, de annak is mind van oka.
Szóval a szingli élet, agglegény élet persze, hogy nem jelent kocsmázást, és nem is feltétlenül szar életet. De nekem spec ez azt jelentené.

Mellesleg 22-23 évesen már el lehet gondolkodni egy megfelelõ partnerrel az úgymond családalapításon - persze nem a gyereken, meg házasságon sem kell még, csak az élet apró dolgait úgy rendezni, hogy mindezt már elõkészítve. 4-5 év együttélés után már a megfelelõ partnerrel bele lehet vágni egy gyerekbe, 27-28 évesen anyagilag már tud úgy állni valaki, hogy ezt megtehesse. Persze ehhez sok minden kell, nem utolsó sorban egy jó, megbízható partner, amit viszont nehéz találni. Szerinte ha te most találnál egy lányt, akivel 100% biztosan leélheted az életed, nem csal meg, nem okoz bánatot, nem hagy el, és persze jól érzed magad vele, akkor te is mellette döntenél. Csak ugye a szerelem pont ezeket adja meg, minden lány esetében, ezért a sok csalódás, mert mindent megszépít - ezért is utálják a reál felfogású emberek, mert minden logikát mellõz. De aki nem kockáztat, nem is nyer, igaz ez erre is. Persze, már akinek nyeremény a család 😊

.: mobilize.hu :.

Molnibalage
Igen, szoktam.

Na jó, valójában nem. Régen mosogatás alatt fütyörésztem vagy dúdoltam, de mióta van mosogatógép...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

NEOreg3
nem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

chhaya
Jah szoktam néha, a lakás többi pontján is, ha nincs senki otthon vagy nincsenek hallóközelben.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

"A szex és a szerelem a húzóerõ a világ történéseiben"

Jah a forint árfolyamának esése is a rossz szexre vezethetõ vissza,minek ide bármiféle elemzés fbnlx megmondta a frankót<#banplz><#taps>

nálad férfi volt de nem jelenti azt hogy mindenkinél az lesz 😄

jó persze de fiatalon még nem a család alapításon kellene vergõdni,az ráér késõbb.Mert te kb úgy írtad le hogy jaj aki nem keress az kocsmában végzi egyedül XD....

nem fosok.Csak megállapítottam hogy kellemetlen állapot.

kastil
Versetmondok 😄DDDD

_Am semmi.

Narxis
Remélem megment.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

dudólászás ,éneklés fütyölészés 😄 vegyes mikor mit
Kicsikiraly
Igen, de inkább csak szolidabban dúdolok.

ha egy szám nagyon a fejemben van, akkor nem tudom megállni hogy fürdés közben ne énekelgessem 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

autoszimulator
jó, mivel kiemelted a lényeget, úgy érzem, errõl tényleg kár "vitázni"...

clio1616v
nem hiszem, headseten használom a telóm

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

szokta hallani ahogy a kuladarabok belepotyognak a vécébe?
amúgy allah mentsen meg titeket attól, hogy elkezdjek énekelni
miért lenne borzalmas az öregedés? mitõl fosol?
ha a haláltól, akkor ahhoz már most is közeledsz. most nem szar?
tigeroo
hát alapjáraton mindíg verem az ütemet, ha "úton vagyok" tehát nem ülök akkor dallamokat "sípolok/sziszegek" vagy beatboxolok (nemtudok fütyülni<#idiota>)
gondolod, hogy lány lesz? :0
A természet erõsebb mindenkinél. A szex és a szerelem a húzóerõ a világ történéseiben, és az egészség mindehhez elsõdlegesen fontos.
Úgyhogy az egészséggel egyetértek, ezután jön a fenti két dolog közvetlenül.
Lacee86
Azért küldtem be a kérdést, mert kíváncsi voltam, még mennyi ilyen hülye van, mint én, ugyanis én az 1. opciót szoktam, fõleg fürdõben, és elég gyakran. <#idiota> Ja, és társasházi lakásban lakom ráadásul... De nem tehetek róla, nem tudom megállni, leszarom a szomszédokat.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

MR ME
nem szoktam

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rockynhooo
Ha nincs otthon senki akkor szinte mindig fütyörészek valamit néha énekelgetek 😄 de ez is kedv függõ. de csak tusoláskor , wc-n cink 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

fery02
Mostani kérdésre: ha jó ritmus megy, törülközés közbe táncra perdülök, tapsolgatok meg ritmusra lóbálom a...

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Annyira viszont nem érdekel. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

GhostRider1
Nem szoktam semmi hangot kiadni.

&#9733;

clio1616v
😄 alõfordul

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

0Fritz0
"Drágám, hallgasd csak ezt a kürtszólót!" 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

clio1616v
igen... amikor nincs velem a párom folyamatosan telefonálunk és a budira is viszem magammal, elõfordul hogy énekelek is

Nem szoktam semmi hangot kiadni. 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

tigerbácsi
Nem szoktam semmi hangot kiadni.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

bigapó
Én meg bárhol rá tudok gyújtani egy-két rigmusra vagy sorra😊 csomószor eszembejut egy-egy dal éppen a beszélgetéshez odaillõ sora és akkor azt eléneklem vagy dúdolom vagy csak úgy fütyörészek, mert süt a nap 😊

The Matrix has you...

Néha-néha megesik éppen... 😄
byzhouse
Néha

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Picar77
Nem szoktam semmi hangot kiadni. 😊

()() (^^)

Köze nincs a kocsmának ahhoz amirõl beszél

Bruk
Rengeteg. Akit ismerek szinte mind.

én nem mondtam hogy kocsmázni kell egy egyedülállónak,lol hány és hány gyerekes házas férfi alkoholista?....szóval elég ostobaság párhuzamot vonnod...

autoszimulator
azt hittem az egyértelmû, hogy nem a kora miatt kell ennyi idõs embert irigyelni. ha irigyelsz is ilyet, mert amúgy lehet, idõsebbet is, akár nagyszülõket, akkor értelemszerûen arra gondolsz, hogy amikor te is ebben a korban jársz majd, akkor örülnél egy hasonló életnek.

én 60 évesen inkább a gyerekek sikereit nézegetném, egy átlagos, de biztonságos anyagi háttérrel, mint egyedül üljek otthon, esetleg a kocsmában. visszatekintve nem tetszene az életem, az tuti. jelenem meg fõleg.

"Van pár agglegény ismerõsöm, köztük van már 60 éves is, és nem irigylem õket, egyáltalán. "

Szerintem egy 60 évest sem normális irigyelni egy egészséges fiatalembernek.....Az öregedés borzalmas,és fõként maga az öregség állapota az elmúlás folyamatának végén állókat irigyelni meredek lenne...

autoszimulator
akkor mire hallgasson? vagy csak élje a monoton, magányos életét, napról napra, eljárva dolgozni, keresni a pénzt, felélni egyedül, berúgni, stb? Spec számomra ez semmivel sem ad többet /sõt/ mint az élet, amelyet összeköthetsz valakivel. Egy nagyon közeli barát sem lehet olyan közel hozzád sosem, mint egy olyan társ, akiben teljesen megbízol. Persze ezt meg nehéz megtalálni, nem is találja mindenki, sõt, és akkor a sok csalódás miatt inkább bezárkózik az ember. De mivel manapság a többség párban gondolkodik, a barátok is szép lassan találnak valakit, majd eltávolodnak picit, lesznek saját gondjaik, stb. Van pár agglegény ismerõsöm, köztük van már 60 éves is, és nem irigylem õket, egyáltalán.

jó látni a sok kiégett fiatalt, meg a megrögzött magányos farkasokat, szép lassan kihal a magyar értelmiség, és marad a "legjava" a jövõ nemzedéknek...

bigapó
csak azért kérdeztem, mert amig nem Éled át azt az oldalt is, addig Én nem nevezném ostobaságnak a helyedben...

The Matrix has you...

amúgy nem igazán.

marhaság az ösztönökre hallgatni jótanács.

Bruk
Igen, be vagyok b@szva most is. 😄

bigapó
voltál már szerelmes? vagy legalábbis azt gondoltad, érezted, hogy most más, mint amilyen szokott lenni a közérzeted, a tested és minden egyébb külsõ belsõ dolgod?

The Matrix has you...

dartonita
Nem,sosem terveztem semmit.Hiszek a sorsban.

alcotb
rohadtul nem érdekel.élj a mának!

Minden ugyanaz másképpen.

jhetedikj
Igen, be vagyok sz@rva most is.

anno 1987

tenkenorman
valami biztosan történni fog, csak azt nem tudni mikor. lehet holnap, lehet 10, 20, vagy 100 év múlva arra ébredünk hogy minden csatornán ugyan az a közvetítés megy.

http://www.tenke.hu