A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Látom a fejlõdést az eddigiekhez képest
meglepõdnék, hogyhogy nem vettem észre amikor egy élettelen nõi bõrt mialatt aludtam rámcibáltak...
fõleg ha amikor a nõrõl lenyúzták, akkor tiszta véres maradt és nem takarították le mielõtt rámadták...
iszonyat büdös szaga lehet... remélem a nõt akirõl lenyúzták nem hagyták a szobámban... beteg emberek...
még ilyet feltételezni is hogy ebbe éljem bele magam...
gratulálok a kérdéshez
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
egész nap ujjaznám magam
Csak attól félek, hogy leszbikus lennék.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Megpróbálnék minden jó nõt megdugni 😄
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Furcsállanám, de egyúttal felfedezném az ellenkezõ nem külsõ-belsõ rejtelmeit.
22
12.9%
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
"mocskos zsidrákok..."
Ezt gondold át! Kapsz rá egy hetet.
-látom ellepték a cionista modik az esgét <#gonosz1>#gonosz1>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
én csak alkalmazkodok a túléléshez 😊
szóval visszatérve, igen, ártanék másoknak hogy elõrébb kerüljek.
u dont have to listen anybody else but me
mára nemérdekelnek már a dolgok.
én megtettem a tõlem telhetõt.
többet senki ne várjon.
akárki is csücsül odafennt.
u dont have to listen anybody else but me