A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nem és el se olvasom õket!"
Szinte mindig visítok rajtuk.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Nagy az isten állatkertje és alacsony a kerités... :S😄
"The trees move. Do you not see it?"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Értelmi színvonalát mutatják ezek a kis feltûnési viszketegségben szenvedõ idióták.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A ban jogos, de általában hülyére röhögöm magam 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
de rájöttem hogy nincs felesleges pénzem kiadni erre, egyszerûbb kiülni a napra egy félórára
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
több mint tíz éve napozni sem napoztam
én azt nem értem miért van egy néhány 0-24-ben nyitva ?! van aki hajnal 3-kor akar szolizni?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
az elõzõekhez hozzászólva valóban a napsütés elég kellemetlen,nem látni a monitort sötétítéssel kell szarakodni..... :S
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
meg én inkább ha kertben teszek-veszek akkoris félpucéron (fünyírás stb.) mert sztem hófehéren strandra menni meg gas..vagyis, én kényelmetlenül érzem magam