A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
Bardoczné Subaru Impreza<#eljen><#gonosz1>

I met God. She's black

DJKonya
Igen, voltam már szerelmes, elõzõ barátnõmmel 2.5 évig jártunk, a mostanival nem tudom mi lesz, másfél hete járunk.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

89
hát annak is van egy kipufogócsöve

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

bardocz
4 évesen anyukám kivitt a budapest rally prológra, és azóta szerelmes vagyok a Subaru Imprezába.
Nagyon könnyen szerelembe esek.
Elõfordult már, hogy viszonozták.
(bár fõleg azok voltak belém szerelmesek akikbe én nem, illetve fordítva)

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Lacee
többször voltam már, elõfordult hogy viszonozták, de sajnos nem minden esetben...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

CoolX
Többször voltam már szerelmes.
Több viszonzott szerelmem is volt.

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

MR ME
ha szervez akkor is õt rakjuk meg

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

immovable
:DDDDD
Rockynhooo
fassz :DDDD am készüljél mer vagy 200képet tolok majd ahogy fekszel a hányásodban :D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

immovable
A számlát majd roky rendezi.<#gonosz1><#idiota>
OrioN the S
de az fizetõs :D

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

immovable
Nekem augusztusra szervezzél oda lenge öltözetû s erkölcsû nõket, mert különben téged rakunk meg. :D
OrioN the S
:D nem szedek semmilyen vigyorcukrot meg szeretet tablettát... csak szimplán állok a megállóba<#idiota>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

tigeroo
ha bevagy ekizve az nem számít<#idiota>
OrioN the S
minden nap többször is.

vótmá viszonozva is.

gercse
3/3

89
szerelmes vagyok...a mostanihoz képest az elõzõeket nem számítom annak, pedig akkor még azt hittem :D

most elõször igazán viszonzott is

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

szabii98

I met God. She's black

Kicsikiraly
õ úgy értelmezte, hogy õ még nem volt szerelmes, de reménytelenül nem, vagy viszonozták azt, hogy nem szerelmesek. logikus. :D

DFTBA &#3232;_&#3232;

tigeroo
voltam 1x, meg most vagyok

most viszonozzák, az elsõt nem (de közben volt már belém szerelmes valaki szintén reménytelenül)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

immovable
<#idiota>
Dzsini
Nagyon könnyen szerelembe esek. 4
Többször voltam már szerelmes. 8
Egyszer-kétszer elõfordult már. 8
(ez idáig 20 szavazat)
Még soha, de szeretném megtudni, hogy milyen az. 1

----------
Több viszonzott szerelmem is volt. 6
Elõfordult már, hogy viszonozták. 6
Még csak reménytelenül voltam szerelmes 9
(ez pedig 21)
tehát, aki nem volt szerelmes, annak vagy viszonozták, vagy reménytelenül volt az :D

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Igen, ezek a "kevés"-be beletartoznak :D
#74287 <#hehe>
0Fritz0
Hát pedig még mindig ott az oboaszóló... :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

clio1616v
masszázs.. utána egy finom vacsora

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

byzhouse
asszonyod lett és mindennek vége?<#idiota>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Én sajnos nem tudok zongorázni, de a fölöttem lakó szomszédcsaj nagyon szépen tud, és lehallani hozzánk... Néha szoktam neki vinni kottákat is :D.

Egy nehéz nap után kevés nyugtatóbb dolgot tudok elképzelni, mint egy pohár bor, és egy szép zongoraszóló.
QuippeR
nem. viszont az utolsó két lehetõség egyikét sem érzem magaménak. maradjunk annyiban, hogy lesz, ami lesz.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

immovable
Üres.
clio1616v
igen folyamatosan az vagyok

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

dartonita
Parszor mar elofordult/mind viszonzott volt termeszetesen.(talan az elso nem,mentsegemre szoljon hogy 11eves voltam)

Molnibalage
2.
2.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Többször voltam már szerelmes...

Több viszonzott szerelmem is volt...

De a mostani úgy érzem hogy a legjobb, legharmonikusabb... :-) (L)

Elõfordult már, hogy viszonozták. (Ez a viszonzás dolog elég relatív...mit számítunk annak???Ha együtt voltunk?Ha mondta,h szeret? Ha csak éreztem,h szeret?)

Számtalan ilyen zenét hallottam már de ezt még nem találtam meg, köszi szépen, csodálatos!!:)

clio1616v
az a te hibád, ha figyelmetlen vagy...félreolvasol és nem érted mit írok

a jelentését gondold át elõször és a benned megrögzült mondást értelmezd újra ez alapján... hátha

ha meg ígyse megy akkor fogadd el vagy kérj hozzá magyarázatot, de ne kérdõjelezd meg hogy valóban ezt akartam írni és nem ismerem a mondást

clio1616v
helló kinek az altja vagy?

clio1616v
akkor igen

QuippeR
öhöm

a legjobb játékzene pedig máig a Transport Tycooné (például)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

REPS0L
http://www.youtube.com/v/DX-oATJzdOI&hl=hu_HU&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

REPS0L
http://www.youtube.com/v/yMx2SKIRkw4&hl=hu_HU&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Ability
Cement: igazi mestermû, zseniális <#eljen>

-----

Pár még amire emlékeztem, ezek már ilyen "modernebbek", bár az elõzõnek a végére is felhígult kicsit a dolog:

Metallica: No Leaf Clover - nem teljesen instrumentális de bejövõs

As I Lay Dying - This is Who We Are Piano Cover

Bullet For My Valentine Instrumental Intro

Nodes Of Ranvier - It's going to be ok

CryEngine 3 promovid

----

Pár klasszikusabb jellegût is össze tudtam még szedni:

Rue des Cascades - Yann Tiersen

Jeff Wayne - War of the worlds -- legjobb

-

ráadás 1 , ráadás 2
Ability
Óriási pozitívum számomra ez a mai kérdés, végre elõbújnak az ízléssel rendelkezõ emberek is. :]

Craig Armstrong nagy kedvenc
+1 tõle, hülyének néz mindeki, de egész nap képes vagyok hallgatni

Ludovico Einaudi,
+1 zseniális alkotás tõle

Moby is tud jókat alkotni
+1 minimál szöveggel

Supernatural instrumentál OST-n is vannak jók
+1,
+2

Death Note mindhárom OST kiadása zseniális
nem vagyok animés típus, de a death note soundtrack annyira zseniális hogy olyat még nem láttam.. zeneileg is az, de a karaktereket olyan szinten tudja jellemezi pusztán zenével hogy az valami félelmetes. érdemes letölteni a teljes OST-t

cement
http://www.youtube.com/v/Kk5itF5YHvw
+ oldalt a relatedben a tobbi havasi

respect to the man in the ice cream van

Kata
gyönyörû

nemrég az impromptu op.66-ot gyûrtem chopin bá'-tól :)

[/cserf][/fülünyúl]

szia cliocica