A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Elõfordult már, hogy viszonozták.
(bár fõleg azok voltak belém szerelmesek akikbe én nem, illetve fordítva)
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Több viszonzott szerelmem is volt.
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
vótmá viszonozva is.
most elõször igazán viszonzott is
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Többször voltam már szerelmes.
I met God. She's black
DFTBA ಠ_ಠ
most viszonozzák, az elsõt nem (de közben volt már belém szerelmes valaki szintén reménytelenül)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Többször voltam már szerelmes. 8
Egyszer-kétszer elõfordult már. 8
(ez idáig 20 szavazat)
Még soha, de szeretném megtudni, hogy milyen az. 1
----------
Több viszonzott szerelmem is volt. 6
Elõfordult már, hogy viszonozták. 6
Még csak reménytelenül voltam szerelmes 9
(ez pedig 21)
tehát, aki nem volt szerelmes, annak vagy viszonozták, vagy reménytelenül volt az :D
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
#74287 <#hehe>#hehe>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Egy nehéz nap után kevés nyugtatóbb dolgot tudok elképzelni, mint egy pohár bor, és egy szép zongoraszóló.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
2.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Több viszonzott szerelmem is volt...
De a mostani úgy érzem hogy a legjobb, legharmonikusabb... :-) (L)
Elõfordult már, hogy viszonozták. (Ez a viszonzás dolog elég relatív...mit számítunk annak???Ha együtt voltunk?Ha mondta,h szeret? Ha csak éreztem,h szeret?)
a jelentését gondold át elõször és a benned megrögzült mondást értelmezd újra ez alapján... hátha
ha meg ígyse megy akkor fogadd el vagy kérj hozzá magyarázatot, de ne kérdõjelezd meg hogy valóban ezt akartam írni és nem ismerem a mondást
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
-----
Pár még amire emlékeztem, ezek már ilyen "modernebbek", bár az elõzõnek a végére is felhígult kicsit a dolog:
Metallica: No Leaf Clover - nem teljesen instrumentális de bejövõs
As I Lay Dying - This is Who We Are Piano Cover
Bullet For My Valentine Instrumental Intro
Nodes Of Ranvier - It's going to be ok
CryEngine 3 promovid
----
Pár klasszikusabb jellegût is össze tudtam még szedni:
Rue des Cascades - Yann Tiersen
Jeff Wayne - War of the worlds -- legjobb
-
ráadás 1 , ráadás 2
Craig Armstrong nagy kedvenc
+1 tõle, hülyének néz mindeki, de egész nap képes vagyok hallgatni
Ludovico Einaudi,
+1 zseniális alkotás tõle
Moby is tud jókat alkotni
+1 minimál szöveggel
Supernatural instrumentál OST-n is vannak jók
+1,
+2
Death Note mindhárom OST kiadása zseniális
nem vagyok animés típus, de a death note soundtrack annyira zseniális hogy olyat még nem láttam.. zeneileg is az, de a karaktereket olyan szinten tudja jellemezi pusztán zenével hogy az valami félelmetes. érdemes letölteni a teljes OST-t
+ oldalt a relatedben a tobbi havasi
respect to the man in the ice cream van